הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה מאזן קלורי להיות בתוכנית האימונים ss

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
כמה קלוריות להיות מעל כמות הקלוריות שאני מוציא בכל יום ?
ויש לי עוד שאלה, נגיד אני מוציא 2000 (RMR) ואני עושה גם אימון באותו יום וזה עוד 300 קלוריות נגיד אז ביום של אימון אני יאכל 2300 + Xקלוריות וביום שבו אין אימון 2000 + Xקלוריות?

Xקלוריות = כמה קלוריות שתגידו לאכול מעל ההוצאה היומית

נערך לאחרונה:
תתחיל ממאזן של 500 קלוריות מעל התחזוקה (כולל ההוצאה היומית על אימונים) ותוסיף קלוריות מתי שאתה נתקע במשקלי עבודה.
יש המלצה לשתות הרבה חלב אז אני אישית מוסיף את הקלוריות הנוספות מחלב+אבקת חלבון +חמאת בוטנים טבעית.
אני מעלה ב200-300 כל פעם שאני נתקע במשקל לפני שמנסה דילאוד...
אם אתה ממשיך להתקדם במשקלים אל תוסיף קלוריות כדי לא לצבור עוד שומן מיותר בתכנית שגם ככה אתה עולה בו באחוזים נאים 😃

• פותח/ת השרשור
תתחיל ממאזן של 500 קלוריות מעל התחזוקה (כולל ההוצאה היומית על אימונים) ותוסיף קלוריות מתי שאתה נתקע במשקלי עבודה. יש המלצה לשתות הרבה חלב אז אני אישית מוסיף את הקלוריות הנוספות מחלב+אבקת חלבון +חמאת בוטנים טבעית. אני מעלה ב200-300 כל פעם שאני נתקע במשקל לפני שמנסה דילאוד... אם אתה ממשיך להתקדם במשקלים אל תוסיף קלוריות כדי לא לצבור עוד שומן מיותר בתכנית שגם ככה אתה עולה בו באחוזים נאים 😃

קודם כל תודה 😃
אבל כל יום לאכול 500 מעל ההוצאה או כל יום 500 מעל ההוצאה כולל האימון?

קודם כל תודה 😃
אבל כל יום לאכול 500 מעל ההוצאה או כל יום 500 מעל ההוצאה כולל האימון?

בלי אימון עם אימון כמה שיוצא תוסיף 500.
דוגמא RMR 2000 שרפת באימון 300.

ביום ללא אימון תאכל 2000+500=2500 קלוריות
ביום עם אימון תאכל 2000+500+300 = 2800 קלוריות

יש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית