הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מונו או פורמלה

• פותח/ת השרשור vxr
  • פורסם בתאריך

vxr

מושעה
158
6
נק' מוניטין:
-15
158
6
היי
אני רואה שיש אנשים שמעדיפים להשתמש בפורמלות קריאטין -את המניע לכך אני מביא בזה שאני לא מבין בכל התרכובות ומינונים ולכן פורמולה מוכנה עם הכל נשמע לי מצוין

קריאטין מונו ,הבנתי שמשלבים אותו עם עוד כמה דברים ,מה גורם לכם לבחור בסוג הזה ?הוא יותר טוב ?יותר יעיל ?יותר זול ?
אם הוא יותר מומלץ הייתי רוצה לעזוב את הפורמולות ולהתחיל להתשמש במקור ולשלב עם זה ארגנין ,אמינו ומה שצריך אם צריך
אשמח לשמוע קצת על ההבדלים יתרונות וחסרונות וכמובן תרכובות ממולצות ומינונים

קריאטין מונו = אם אתה רוצה כוח והעלאה במסת השריר (בעקיפין) ונטילה לאורך זמן.
פורמולות קריאטין = אם אתה רוצה מרץ/פאמפ. ברוב הפורמולות יש קריאטין בתרכובת לא יעילה כמו המונו ולכן לא תקבל ממנו את היתרון של המונו.

• פותח/ת השרשור
אם כך נשמע שכדי לקחת מונו
יש חסרונות ??
נשמע לי טוב עכשיו לקחת מונו +סאל מאס בשביל הפאמפ

אם כך נשמע שכדי לקחת מונו
יש חסרונות ??
נשמע לי טוב עכשיו לקחת מונו +סאל מאס בשביל הפאמפ
משה ענה לך דיי במדויק , הפורמולות זה בעקרון חד פעמי כזה לפני אימון משקולות , אתה לא לוקח אותם יום יום בקביעות כמו קריאטין.

לסיכומו של עיניין אל תגע בפורמולות חבל על הכסף שלך , לך על קריאטין מונו קריאפיור מחברה ידועה ומוכרת וסגור עיניין.

• פותח/ת השרשור
אוקי ,קריאטיו טהור ומה עוד צריך לקחת עם זה ?אמינו ?משהו ?
זה גם יעזור לי להעלות במסה ?
מה שאני אוהב בפורמולות שיש כאלה עם NO 2 שמרחיב את הכלי דם ויש זרימה יותר טובה של הדם ,אפשר פשוט להוסיף את זה חיצוני ?

אוקי ,קריאטיו טהור ומה עוד צריך לקחת עם זה ?אמינו ?משהו ?
זה גם יעזור לי להעלות במסה ?
מה שאני אוהב בפורמולות שיש כאלה עם NO 2 שמרחיב את הכלי דם ויש זרימה יותר טובה של הדם ,אפשר פשוט להוסיף את זה חיצוני ?
לקריאטין אין קשר לתוספים אחרים אם אתה רוצה קריאטין זה לא צריך לבוא עם עוד משהו...

מונו בשילוב טבליות קפאין שם בכיס את הפרומולות גם מבחינת מחיר.
יש לציין שישנם בודדים שזה לא משפיע עליהם והמינון משתנה מבן אדם לשני, קח זאת בחשבון.

סתם כולכם נגד הפורמולות אני משתמש בפורמולות וואלה האימון עובר לי בכיף
אני פשוט משתמש ככה פעמים בשבוע מקסימום כדי לא לאבד את ההשפעה

• פותח/ת השרשור
אוקי אני באמת חושב שאנסה את המונו עם קפאין כי זו לא פעם ראשונה שאני שומע על זה
בכל מקרה אני שאלתי משהו ,אם את יודעים ,אני באמת אוהב את ההשפעה של הN.O2 והייתי רוצה לדעת אם אפשר לשלב את זה באופן חיצוני ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית