הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
לפני שאתה רואים את הסרטון. סקוואט HB
מישהוא שמר עלי לא יודע מה עבר לו בשכל....
מצטער תתעלמו לא יקרה שוב זה בטוח.

שמתי לב שאני יורד מהר מידי למטה, נכון ? או שאני מדמיין ? ולמטה אני מרפה את הרגליים ? או שאני מדמיין ?
+ שמתי לב שהכפות שהרגליים שלי עולות, לא מצליח לתקן את זה מישהוא יודע למה?
ההערות בבקשה.

2 סטים -
3 סטים -

נערך לאחרונה:
משקל קצת יותר לכיוון העקבים, שים לב איך הם עולים לך קצת כל הזמן.
ושהתנועה תבוא יותר מהאגן ופחות מהברכיים...

מחזק את מה ששחר אמר וגם אם תישב יותר אחורה הזווית בגב תסתדר מעצמה. כרגע זה ניראה כמו היי בר עם מוט במיקום של לואו בר.
נ.ב. תחנך את הספוטרים לא לגעת בך או במוט אלא אם המוט משנה כיוון. כל עוד אתה בעלייה, שלא יגע.

• פותח/ת השרשור
מחזק את מה ששחר אמר וגם אם תישב יותר אחורה הזווית בגב תסתדר מעצמה. כרגע זה ניראה כמו היי בר עם מוט במיקום של לואו בר.
נ.ב. תחנך את הספוטרים לא לגעת בך או במוט אלא אם המוט משנה כיוון. כל עוד אתה בעלייה, שלא יגע.
זה HB עם מיקום של HB הוא קיבל צעקה ואז או הוריד את היד

כרגע אתה לא דוחף עם העקבים אלא עם כרית כף הרגל, יש שתי אפשרויות:
1. תרים את האצבעות בתוך הנעליים, זה יאלץ אותך לדחוף עם העקבים (האצבעות לא באמת יתרוממו, אבל לא תוכל להישען קדימה בשביל להרים את המשקל).
2. בHB באמת לא צריך לשבת אחורה - אתה צריך לשלוח את הברכיים לצדדים ולשבת בין הרגליים. אתה נוטה קדימה כי נקודת מרכז המסה של כל המערכת נוטה קדימה - ממה שאני רואה מסלול המוט אנכי ולכן זו לא הבעיה. יכול להיות שהבעיה תיפתר לגמרי כשמשקל המוט >> משקל הגוף שלך. במשקלים קלים אתה יכול לשלוח את האגן קצת יותר אחורה (אבל לא להתחיל את התנועה מהאגן כמו בLB) כך שמרכז המסה יהיה מעל העקבים.

הירידה המהירה דווקא לא מפריעה לי כי נראה שזה בשליטה, מה שכן אני לא רואה אם אתה משתמש בוולסלבה או לא.
יש סיבה מיוחדת שאתה משתמש באחיזת LB כשהמוט ממוקם גבוה על הטרפזים?

נ.ב: יש לך ספוטרים מעצבנים בחד"כ, אני כבר התחרפנתי על אנשים על הרבה פחות.

• פותח/ת השרשור
כרגע אתה לא דוחף עם העקבים אלא עם כרית כף הרגל, יש שתי אפשרויות:
1. תרים את האצבעות בתוך הנעליים, זה יאלץ אותך לדחוף עם העקבים (האצבעות לא באמת יתרוממו, אבל לא תוכל להישען קדימה בשביל להרים את המשקל).
2. בHB באמת לא צריך לשבת אחורה - אתה צריך לשלוח את הברכיים לצדדים ולשבת בין הרגליים. אתה נוטה קדימה כי נקודת מרכז המסה של כל המערכת נוטה קדימה - ממה שאני רואה מסלול המוט אנכי ולכן זו לא הבעיה. יכול להיות שהבעיה תיפתר לגמרי כשמשקל המוט >> משקל הגוף שלך. במשקלים קלים אתה יכול לשלוח את האגן קצת יותר אחורה (אבל לא להתחיל את התנועה מהאגן כמו בLB) כך שמרכז המסה יהיה מעל העקבים.

הירידה המהירה דווקא לא מפריעה לי כי נראה שזה בשליטה, מה שכן אני לא רואה אם אתה משתמש בוולסלבה או לא.
יש סיבה מיוחדת שאתה משתמש באחיזת LB כשהמוט ממוקם גבוה על הטרפזים?

נ.ב: יש לך ספוטרים מעצבנים בחד"כ, אני כבר התחרפנתי על אנשים על הרבה פחות.

"מה שכן אני לא רואה אם אתה משתמש בוולסלבה או לא." סלח לי על הבורות מזה?
"יש סיבה מיוחדת שאתה משתמש באחיזת LB כשהמוט ממוקם גבוה על הטרפזים?" אני לא באמת מאמץ אותם פשוט אחיזה זה הרגע מפעם שהייתי עושה LB.

יקח הערות ויצלם מחדש.
תודה לך איש יקר

זה חדר כושר צבאי...... בגלל זה כל המוזרים....

נערך לאחרונה:
"מה שכן אני לא רואה אם אתה משתמש בוולסלבה או לא." סלח לי על הבורות מזה?
"יש סיבה מיוחדת שאתה משתמש באחיזת LB כשהמוט ממוקם גבוה על הטרפזים?" אני לא באמת מאמץ אותם פשוט אחיזה זה הרגע מפעם שהייתי עושה LB.

יקח הערות ויצלם מחדש.
תודה לך איש יקר
וולסלבה, זה המצב שבו אתה "כולא" אוויר בתוך הגוף ולא נותן לו לצאת.

כן אם לא הייתי מוריד את הסאונד הייתה שומע.....נשימה עמוקה עד שאני לא למעלה אין שחרור....
אין צורך ב"נשימה עמוקה", מספיק לכלוא חזק את האוויר. אני אישית מרגיש חזק ויציב יותר כשאני פשוט כולא את האוויר, בלי הכנות מוקדמות לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית