ייעוץ האם ההסבר הבא נכון

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
כדי לבנות שריר, אנחנו צריכים לתת לגופנו עודף קלוריות שיעסקו במלאכת בניית השריר. אולם איננו יכולים להעריך במדויק עודף זה, לכן אנו חורגים ממנו כי עדיף יותר מאשר פחות ומהקלוריות שחורגת מהעודף הנדרש לבניית השריר, אנו צוברים שומן. אמת או שקר?

כן, אבל יש יחס בין צבירת שומן/לשריר. אתה לא צובר רק שריר ואתה לא צובר רק שומן, אלא יש יחס של נניח 1:1, 1:2, 1:3 מבחינת ק"ג שריר לשומן.

• פותח/ת השרשור
כן, אבל יש יחס בין צבירת שומן/לשריר. אתה לא צובר רק שריר ואתה לא צובר רק שומן, אלא יש יחס של נניח 1:1, 1:2, 1:3 מבחינת ק"ג שריר לשומן.

אם הקביעה שלי נכונה, אז בעזרת טכנולוגיה מתאימה שתעריך במדויק את השריפה הקלוריות היומית שלנו ואת גודל קריעת השריר בעת האימון הספציפי האחרון, נוכל לאכול כמות קלוריות מדויקת שתספיק לבניית שריר מקסימלית ללא אגירת שומן. נשמע טוב ואני משער שטכנולוגיה כזו קיימת כבר היום.

אם הקביעה שלי נכונה, אז בעזרת טכנולוגיה מתאימה שתעריך במדויק את השריפה הקלוריות היומית שלנו ואת גודל קריעת השריר בעת האימון הספציפי האחרון, נוכל לאכול כמות קלוריות מדויקת שתספיק לבניית שריר מקסימלית ללא אגירת שומן. נשמע טוב ואני משער שטכנולוגיה כזו קיימת כבר היום.
כן, אתה יכול להימדד באוהל חמצן ולקבל את ה RMR שלך, ללכת להתאמן 3-4 פעמים בשבוע ולהימדד כל יום ב DEXA כדי לדעת כמה שריר עלית. יש כמה בעיות:
1. יחסית יקר
2. עם הזמן מאזן הקלוריות ישתנה לרעה ותצטרך להוסיף עוד קלוריות כי תפסיק לבנות מסת שריר, לכן תצטרך לעשות זאת שוב/באופן קבוע (מה שמייקר את העסק עוד יותר)
3. אתה לא תוכל לתת כלל לאוכלוסיה כולה מאחר ומעורבים פה רמות הורמונליות שונות ובין היתר גנטיקה.
4. לא משנה מה יקרה ועם איזה מיכשור תימדד וכמה תאכל, אתה עדיין תעלה שומן, גם אם יהיה מדובר בעשרות גרמים בודדים כי הניתוב לבניית מסת שריר אף פעם לא מושלם ולא יהיה מושלם (לפחות עד שלא ימציאו משהו מהפכני).

• פותח/ת השרשור
כן, אתה יכול להימדד באוהל חמצן ולקבל את ה RMR שלך, ללכת להתאמן 3-4 פעמים בשבוע ולהימדד כל יום ב DEXA כדי לדעת כמה שריר עלית. יש כמה בעיות:
1. יחסית יקר
2. עם הזמן מאזן הקלוריות ישתנה לרעה ותצטרך להוסיף עוד קלוריות כי תפסיק לבנות מסת שריר, לכן תצטרך לעשות זאת שוב/באופן קבוע (מה שמייקר את העסק עוד יותר)
3. אתה לא תוכל לתת כלל לאוכלוסיה כולה מאחר ומעורבים פה רמות הורמונליות שונות ובין היתר גנטיקה.
4. לא משנה מה יקרה ועם איזה מיכשור תימדד וכמה תאכל, אתה עדיין תעלה שומן, גם אם יהיה מדובר בעשרות גרמים בודדים כי הניתוב לבניית מסת שריר אף פעם לא מושלם ולא יהיה מושלם (לפחות עד שלא ימציאו משהו מהפכני).

הבנתי אותך, תודה, נקודה מעניינת למחשבה.

המחשבה שלך נכונה אם מדובר בהספק מכני של מכונה במפעל.

גוף האדם יכול לאבד קלוריות "מחושבות" מאין ספור סיבות , כמו שמחה , עצב , דיכאון זמני או מתמשך , שינויים הורמונליים , ואפילו נלך הכי רחוק לעונות השנה...

אז המחשבה שלך נכונה שמדובר אולי ברובוטים לא ביצורים חיים.

• פותח/ת השרשור
גוף האדם יכול לאבד קלוריות "מחושבות" מאין ספור סיבות , כמו שמחה , עצב , דיכאון זמני או מתמשך , שינויים הורמונליים , ואפילו נלך הכי רחוק לעונות השנה...

דיברתי על טכנולוגיה שמודדת משתנים אלו בכל יום ספציפית לאותו בן אדם.

דיברתי על טכנולוגיה שמודדת משתנים אלו בכל יום ספציפית לאותו בן אדם.
קודם כל אני מחבב את הרעיון ואת צורת המחשבה שלך.
אפשר לעשות ניסוי, להסתובב יום שלם עם מד דופק שיצבור את כמות הקלוריות היומית ובמקביל לרשום במדויק את הארוחות ולראות האם אפשר להגיע לדוגמא למאזן נייטראלי לאורך שלושה ימים.
כמובן שאפשר לשכלל את מכשיר מדידת הקלוריות.
זה רעיון מעניין ודרך אגב משתמשים במנגנון דומה ברכבים שמווסתים את כמות הדלק (אוכל) ביחס ללחיצה על הגז (מאמץ)

אם זה יהיה אז איפה כל הכייף של המסה/חיטוב ?
להתאמן, לאכול, לעלות מסה/להתחטב כדרך חיים ולא לראות רק את התוצאה של הסוף.
גם זה יהיה הרבה פחות מספק אם תבוא תדחוף גלולת פלא ותוך אימון אחד או עשר תיהיה חטוב ועם
הגוף שחלמת..

• פותח/ת השרשור
אם זה יהיה אז איפה כל הכייף של המסה/חיטוב ?
להתאמן, לאכול, לעלות מסה/להתחטב כדרך חיים ולא לראות רק את התוצאה של הסוף.
גם זה יהיה הרבה פחות מספק אם תבוא תדחוף גלולת פלא ותוך אימון אחד או עשר תיהיה חטוב ועם
הגוף שחלמת..

אז אני מציע שתיקח את התוכנית מאמנים הכי ליצנית שתמצא תוסיף לה תזונה נוראית ותתמיד בה 60-70 שנה. הדרך תהיה ארוכה ומייגעת אבל היי בסוף תשיג את הגוף שחלמת ותודה לאלוהים שאפשר להשקיע כל כך הרבה מאמץ להשיג משהו.

אז אני מציע שתיקח את התוכנית מאמנים הכי ליצנית שתמצא תוסיף לה תזונה נוראית ותתמיד בה 60-70 שנה. הדרך תהיה ארוכה ומייגעת אבל היי בסוף תשיג את הגוף שחלמת ותודה לאלוהים שאפשר להשקיע כל כך הרבה מאמץ להשיג משהו.
ההקצנות שלך לא מראות על דבר חוץ מהרמת בגרות שלך, אז אני אנסח את זה בפשטות:
קח תוכנית טובה (שיש מיליון כאלה וכל אחד מה שהוא אוהב) תתמיד בתוכנית
תלמד להנות מהאימון, תאכל טוב, תפסיק לספור כל גרם, תתאמן מהנשמה, תפסיק לחפש
קיצורי דרך ואז אולי תגיע לאנשהו.

• פותח/ת השרשור
ההקצנות שלך לא מראות על דבר חוץ מהרמת בגרות שלך, אז אני אנסח את זה בפשטות:
קח תוכנית טובה (שיש מיליון כאלה וכל אחד מה שהוא אוהב) תתמיד בתוכנית
תלמד להנות מהאימון, תאכל טוב, תפסיק לספור כל גרם, תתאמן מהנשמה, תפסיק לחפש
קיצורי דרך ואז אולי תגיע לאנשהו.

לכל אורך ההיסטוריה, האנושות תמיד שאפה ליותר, תמיד להשתפר ולייעל את מעשיה. יש לנו מזל שרוב האנשים הם שאפתניים מטבעם ושואפים להשיג את מטרתם בדרך הקצרה ביותר, דבר אשר מניע את הכלכלה העולמית והפיתוח. אם האדם הקדמון היה מסתפק בקיים כמו שאתה מציע, היינו כיום עוד חיה חסרת חשיבות וחסרת שאיפות. אבל הינה, במאה ה-21, אחרי מיליוני שנים שהאדם מייעל את מעשיו ומחכים, יוצא ממערכת השמש, מגיע להישגים מדהימים, מגיע אדם פשוט ואומר עצרו! טוב לי ככה! לא רוצה שיהיה לי יותר קל רוצה להשאיר את התהליך כמו שהוא! האם אנחנו צריכים להקשיב לאדם כזה? או שמא נמשיך לנסות להשתפר ולהשיג יותר בזמן הבאמת קצר שניתן לנו על הכוכב הזה. אין לי זמן למרוח כמו לך ידידי, יש לי מטרות וכמו כל אדם נורמאלי אני שואף להשיג אותם במהירות הגבוהה ביותר.

אני תומך ב @power rack
תחום הכוח מאוד מפגר מבחינה טכנולוגית לעומת תחומים אחרים כמו ריצה ובטח אופניים.
כדוגמא, אם מרימים משקל ל 5 חזרות, יש הבדל במהירות ההרמה, באיזון ואלה דברים שלפחות אצל חובבנים לא נמדדים.
אני די בטוח ששיפורים טכנולוגיים יוכלו בעתיד לכולנו להתאמן טוב יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית