הערכת אחוז שומן + שאלות

metkoslop

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
http://up382.siz.co.il/up1/lz32jjmdmkng.jpg
http://up387.siz.co.il/up1/zymtouqrdgn1.jpg

משקל 82 . גובה 1.85 .
כמה אחוזי שומן יש לי ? להתחיל חיטוב או מסה ?
אני לפני צבא ד"א , יש לי חודשים לדפוק עבודה .
המבנה גוף שלי הוא רזה , היקף ידיים 32 קר . רק בטן קטנטנה יש לי .
דבר נוסף , לגבי תזונה . כשאני במסה או כשאני בחיטוב מה הכי חשוב לאכול ומה לא ? נגיד הרבה חלבונים , פחות שומנים (דברים כאלה..)

שאלות נוספות :
על מה אתם ממליצים לי להתאמן במכון ? בנתיים אני משתמש במכונות בעיקר לרגליים ולחזה , פולי עליון ותחתון , משקולות חופשיים ומוט W לכל מיני תרגילים ליד אחורית וקדמית ולבטן ויש עוד כמה תרגילים . (כל אימון אני שעתיים - שלוש במכון ).
האם אפשר לשלב חיטוב עם אימון כוח וככה לרדת בשומן אבל לשמור על השריר הקיים וגם להגדיל אותו ?

דבר אחרון אני הולך לא זקוף ממש , האם אפשר לתקן זאת ע"י המכון ? והאם יש למישהו המלצה מניסיון על חגורת גב טובה שאוכל ללכת איתה ביום יום ?

נערך לאחרונה:
באיזור ה-16% ~
אתה צריך לדעתי מסה
תאכל לפחות 160-170 גרם חלבון. 100+ גרם שומן...
ממליץ לך את תוכנית שנקראת starting strength (ss) , תיכנס לאתר www.kilogram.co.il ותקרא עליה
לגבי ההליכה, זה מאוד תלוי אם הקיפוזה שנוצרה לך היא כמה מבנית (עצמות) , או שרירית. רוב הסיכוי שזה גם וגם, ועבודה נכונה תוכל לעזור אך לא לגמרי.
אין לך צורך בחגורה ליום יום.
אימון בתור מתחיל צריך לקחת לך עד שעה.

• פותח/ת השרשור
באיזור ה-16% ~
אתה צריך לדעתי מסה
תאכל לפחות 160-170 גרם חלבון. 100+ גרם שומן...
ממליץ לך את תוכנית שנקראת starting strength (ss) , תיכנס לאתר www.kilogram.co.il ותקרא עליה
לגבי ההליכה, זה מאוד תלוי אם הקיפוזה שנוצרה לך היא כמה מבנית (עצמות) , או שרירית. רוב הסיכוי שזה גם וגם, ועבודה נכונה תוכל לעזור אך לא לגמרי.
אין לך צורך בחגורה ליום יום.
אימון בתור מתחיל צריך לקחת לך עד שעה.
אוקיי , אבל מסה בעצם תגדיל לי את אחוזי השומן , הציעו לי לרדת ורק אז לעשות מסה .אז אני אשמח אם תסביר למה מסה .
דבר שני האם בזמן מסה מומלץ לאכול הרבה פחמימות ? כי אני אוכל הרבה לחמניות / לחם ואמרו לי להפסיק..
ולא הבנתי מה הכוונה במבנית או שרירית לגבי ההליכה .
אני עושה אימון ארוך כי יש לי הרבה תרגילים לעשות , אני עובד על כל הגוף . הנחתי שאימון ארוך ואינטנסיבי ישפיע יותר על הגוף . אני משלב גם ריצות ואופניים בסיום ובתחילת כל אימון שזה גם חלק מהזמן. לגבי הss אני אקרא על זה.

אוקיי , אבל מסה בעצם תגדיל לי את אחוזי השומן , הציעו לי לרדת ורק אז לעשות מסה .אז אני אשמח אם תסביר למה מסה .
דבר שני האם בזמן מסה מומלץ לאכול הרבה פחמימות ? כי אני אוכל הרבה לחמניות / לחם ואמרו לי להפסיק..
ולא הבנתי מה הכוונה במבנית או שרירית לגבי ההליכה .
אני עושה אימון ארוך כי יש לי הרבה תרגילים לעשות , אני עובד על כל הגוף . הנחתי שאימון ארוך ואינטנסיבי ישפיע יותר על הגוף . אני משלב גם ריצות ואופניים בסיום ובתחילת כל אימון שזה גם חלק מהזמן. לגבי הss אני אקרא על זה.

www.kilogram.co.il

בהצלחה. 15-16%

http://up382.siz.co.il/up1/lz32jjmdmkng.jpg
http://up387.siz.co.il/up1/zymtouqrdgn1.jpg

משקל 82 . גובה 1.85 .
כמה אחוזי שומן יש לי ? להתחיל חיטוב או מסה ?
אני לפני צבא ד"א , יש לי חודשים לדפוק עבודה .
המבנה גוף שלי הוא רזה , היקף ידיים 32 קר . רק בטן קטנטנה יש לי .
דבר נוסף , לגבי תזונה . כשאני במסה או כשאני בחיטוב מה הכי חשוב לאכול ומה לא ? נגיד הרבה חלבונים , פחות שומנים (דברים כאלה..)

שאלות נוספות :
על מה אתם ממליצים לי להתאמן במכון ? בנתיים אני משתמש במכונות בעיקר לרגליים ולחזה , פולי עליון ותחתון , משקולות חופשיים ומוט W לכל מיני תרגילים ליד אחורית וקדמית ולבטן ויש עוד כמה תרגילים . (כל אימון אני שעתיים - שלוש במכון ).
האם אפשר לשלב חיטוב עם אימון כוח וככה לרדת בשומן אבל לשמור על השריר הקיים וגם להגדיל אותו ?

דבר אחרון אני הולך לא זקוף ממש , האם אפשר לתקן זאת ע"י המכון ? והאם יש למישהו המלצה מניסיון על חגורת גב טובה שאוכל ללכת איתה ביום יום ?

לגבי התוכנית אימונים, אני חושב שאתה צריך לעשות ss או תכנית חיטוב מהפורטל, תלוי במה שאתה רוצה.
לגבי ההליכה - האם זה התחיל בזמן שהתחלת לגבוהה? כי אם כן גם לי היה את זה והיו שמח דברים שעזרו לי: קודם כל ביום יום לשים יותר לב ליציבה, עד שזה יהפוך להרגל. דבר שני, סקוואט ודדליפט שפרו לי מאוד את היציבה

• פותח/ת השרשור
לגבי התוכנית אימונים, אני חושב שאתה צריך לעשות ss או תכנית חיטוב מהפורטל, תלוי במה שאתה רוצה.
לגבי ההליכה - האם זה התחיל בזמן שהתחלת לגבוהה? כי אם כן גם לי היה את זה והיו שמח דברים שעזרו לי: קודם כל ביום יום לשים יותר לב ליציבה, עד שזה יהפוך להרגל. דבר שני, סקוואט ודדליפט שפרו לי מאוד את היציבה
זה קרה כי הייתי יושב בצורה לא טובה על הכיסא של המחשב , והולך עם גב כפוף . זה מפריע לי גם כי זה מבליט לי את הבטן .
החלטתי ללכת על ה-SS .
כדי לוודא :
סקוואט
לחיצת חזה
דדליפט
פרס
חתירה

לעשות 5 חזרות 3 סטים ?

זה קרה כי הייתי יושב בצורה לא טובה על הכיסא של המחשב , והולך עם גב כפוף . זה מפריע לי גם כי זה מבליט לי את הבטן .
החלטתי ללכת על ה-SS .
כדי לוודא :
סקוואט
לחיצת חזה
דדליפט
פרס
חתירה

לעשות 5 חזרות 3 סטים ?

כן

החלטתי ללכת על ה-SS .
כדי לוודא :
סקוואט
לחיצת חזה
דדליפט
פרס
חתירה

לעשות 5 חזרות 3 סטים ?
התוכנית מורכבת משני אימונים שמתחלפים
A
סקוואט
בנצ
דדליפט
B
סקוואט
פרס
מתח /חתירה

דרך אגב לדעתי כדאי לך לעשות מתח ולא חתירה כי חתירה מאוד קשה לעשות בטכניקה טובה בתור מתחיל

• פותח/ת השרשור
אתמול ביצעתי את התוכנית לראשונה , אבל עשיתי את כל התרגילים 5 סטים 3 פעמים (בחלק עשיתי יותר חזרות) .
לא היה קשה מידי כי שמתי משקל של 10-15 קילו סה"כ במשקולות כי לא רציתי להתחיל גבוה. מחר אני אעלה קצת משקלים (או הרבה ?)
חתירה נראה לי שהגב התעגל , בכל מקרה עשיתי אותה והרגשתי סוג של כאב מתחת לסנטר באחד החזרות , אבל זה עבר וסיימתי את הסטים. הבעיה שאני לא יכול לעשות מתח כתחליף כי אני בקושי עושה 1 .
ד"א לחיצת חזה ובנץ' זה אותו דבר ?^^

ויש לי כמה שאלות לגבי תזונה : מה קורה אם אני מתאמן ולא מגיע למספר החלבונים הדרוש ?
במסה מומלץ לצרוך הרבה פחמימות ?
ביום שבו לא מתאמנים , האם אני גם צריך להיות במאזן חיובי של 500 קלוריות ?

אתמול ביצעתי את התוכנית לראשונה , אבל עשיתי את כל התרגילים 5 סטים 3 פעמים (בחלק עשיתי יותר חזרות) .
לא היה קשה מידי כי שמתי משקל של 10-15 קילו סה"כ במשקולות כי לא רציתי להתחיל גבוה. מחר אני אעלה קצת משקלים (או הרבה ?) מעלים 10 קילו דדליפט 5 סקוואט ו2.5 בלחיצות ובחתירה
חתירה נראה לי שהגב התעגל , בכל מקרה עשיתי אותה והרגשתי סוג של כאב מתחת לסנטר באחד החזרות , אבל זה עבר וסיימתי את הסטים. מתחת לסנתר.. זה עוד לא שמעתי. תשמור שהגב לא יתעגל גם אם זה אומר להתחיל עם מוט ריק. איזה סוג חתירה אתה עושה? אם פנדלאיי אתה צריך הגבהה
הבעיה שאני לא יכול לעשות מתח כתחליף כי אני בקושי עושה 1 .
ד"א לחיצת חזה ובנץ' זה אותו דבר ?^^ כן

ויש לי כמה שאלות לגבי תזונה : מה קורה אם אני מתאמן ולא מגיע למספר החלבונים הדרוש ?אתה לא תתקדם במשקלים/במסה
במסה מומלץ לצרוך הרבה פחמימות ? צריך לאכול הרבה קלוריות, אם זה אומר שהרבה מהן יגיעו מפחמימה אין עם זה בעיה
ביום שבו לא מתאמנים , האם אני גם צריך להיות במאזן חיובי של 500 קלוריות ? כן. ביום מנוחה הגוף שלך בונה שריר ומתאושש מהאימון ובשביל זה הוא צריך פלוס קלורי
עניתי באדום

• פותח/ת השרשור
עניתי באדום
קודם כל תודה רבה על העזרה.
החתירה היא דבר בעייתי אצלי , אני לא מצליח לשמור על הגב ישר . אחד האנשים אפילו העיר לי ואמר לי לשמור על גב ישר או שאני אפגע בעצמי(בסקוואט אני מצליח) . דבר נוסף , אני עדיין לא מרגיש קושי באימון . אני מרגיש כאילו אני לא ממצה את האימון. העלתי משקלים קצת. אני עדיין צריך לשפר טכניקה בדדליפט , אבל חתירה אני לא מבצע טוב בכלל. תחליף ?

קודם כל תודה רבה על העזרה.
החתירה היא דבר בעייתי אצלי , אני לא מצליח לשמור על הגב ישר . אחד האנשים אפילו העיר לי ואמר לי לשמור על גב ישר או שאני אפגע בעצמי(בסקוואט אני מצליח) . דבר נוסף , אני עדיין לא מרגיש קושי באימון . אני מרגיש כאילו אני לא ממצה את האימון. העלתי משקלים קצת. אני עדיין צריך לשפר טכניקה בדדליפט , אבל חתירה אני לא מבצע טוב בכלל. תחליף ?
זה שאתה לא מרגיש קושי זה נורמלי. אתה צריך להעלות משקלים כל אימון ולכן תגיע צר מאוד למצב שקשה לך.
לשמור גב יותר קל ככל שהגב זקוף ולכן קל לך בסקוואט, יותר קשה בדדליפט וממש קשה לך בחתירה. אתה יכול לנסות לעבוד על גמישות בהאמסטרינג(התרגיל שמנסים לגעת עם הידיים ברצפה) אתה יכול עד שיש לך גמישות מספיקה לעשות מתח בגרביטון לדעתי. אבל תחכה להצעות של עוד אנשים

Back
למעלה תחתית