הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 וסרטן הערמונית

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני ישמח אם מישהו ישפוך אור על העיניין..(כותרת) לאחרונה שאני רואה שזה מאוד מדובר.. יש לי סטוק של אומגה 3. מה אני יעשה איתו עכשיו!??!

לא מכיר מסמכים כאלו.
כאן תמצא את התקציר וכאן המאמר השלם, כתבה עם הסברים כאן , וביקורת בהמון מקומות באינטרנט. בקצרה, מה שנמצא הוא מתאם בין רמה גבוהה של חומצות שומן מטיפוס אומגה-3 (שרשרת ארוכה) בדם לבין הסיכון לחלות בסרטן הערמונית.

אני בטוח שכבר הבאתי את העניין לאחד הפורומים באתר, ומישהו הגיב עם לינק לסרטון שמבקר את המסקנות. משום מה "חיפוש" לא מוצא את ההודעה המקורית שלי בעניין, אבל הנה לינק לסרטון אחר עם ביקורת.

הנושא הזה באמת די חם מאז הפרסום ביולי ש"ז. למותר לציין שיצרני התוסף היו הראשונים שהגיבו בשצף קצף... למי שקורא רק עברית, באתר של כללית יש מאמר שלדעתי מסכם לא רע את המצב.

אופס... דין הקדים אותי

כאן תמצא את התקציר וכאן המאמר השלם, כתבה עם הסברים כאן , וביקורת בהמון מקומות באינטרנט. בקצרה, מה שנמצא הוא מתאם בין רמה גבוהה של חומצות שומן מטיפוס אומגה-3 (שרשרת ארוכה) בדם לבין הסיכון לחלות בסרטן הערמונית.

אני בטוח שכבר הבאתי את העניין לאחד הפורומים באתר, ומישהו הגיב עם לינק לסרטון שמבקר את המסקנות. משום מה "חיפוש" לא מוצא את ההודעה המקורית שלי בעניין, אבל הנה לינק לסרטון אחר עם ביקורת.

הנושא הזה באמת די חם מאז הפרסום ביולי ש"ז. למותר לציין שיצרני התוסף היו הראשונים שהגיבו בשצף קצף... למי שקורא רק עברית, באתר של כללית יש מאמר שלדעתי מסכם לא רע את המצב.

אופס... דין הקדים אותי

בכל זזאת תותה חתיכת השקעה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית