הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה מסקוואט

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
לפני שבוע ביום רביעי אני עשיתי סקוואט אני בSS 80 קילו בסקוואט עכשיו עשיתי סט 1 סט 2 עשיתי טכניקה לא טובה הגב שלי קרס ובסט השלישי שבאתי לעשות תפסתי תמוט ואזז שמעתי כזזה קחחחחחח מצד ימין והמוט מצד ימין זז אחורה ממש כמו דף נקרע וזה היה כואב בטירוף נשענתי קדימה בשביל שהמוט יפול על המוטות ביטחון שמאיפה מרימים את המוט לא הספקתי לעשות חזרה אחת...
משהוא מוזר זה לא יכלתי לזוז אחרי זה לנשום עמוק מדי כאב לי לשבת לנוח ולקום עצם התנועה כאב לי זה משהוא מוזר אני חושב שזה בשריר שמתחת לשכם בגב.. אבל הכי מוזר!! שהמשכתי לי באימון וזה לא הפריע לי כמעט!! נסיתי להתקדם בפרס לא הצלחתי אז חזרתי למשקל שעשיתי לפני שבועיים 3X5 רק שבסט השלישי חזרה אחרונה עשיתי פוש פרס
ובמתח בכלללללללללללל אני לא האמנתי על עצמי!! עשיתי בקלות בלי שזה הפריע לי בכלל
שתבינו במקלחת שאחרי האימון לא יכלתי להרים את הדוש ביד ימין מעצבן אותי שזה רק בצד אחד גם
זה יותר כאב שמזכיר לי שריר תפוס רק פי מאה יותר כואב לא כאב דלקת
מישו חווה משו כזה?
יום שישי עשיתי רק בנצ' לא יכלתי סקוואט או דדליפט בכלל...
ומחר יש לי שוב אימון ... מוט ריק ניסיתי עכשיו לעשות איתו סקוואט הצלחתי אבל כואב... לא מאמין שאני אצליח 80

• פותח/ת השרשור
עדכון חברים עשיתי היום סקוואט עם מוט ריק כאב קצת התפלתי ב40 קילו חימום בדדליפט אין מה לדבר השריר הפצוע הוא השריר שעובד בדד ליפט נראה לי הוא נפגע בסקוואט כי כופפתי את עצמי הגב קרס וכשניסיתי לעשות גוד מורנינג 80 קילו בלי חימום הוא נפגע

נשמע לי מוכר הדבר הזה , לדעתי מדובר בשריר מתחת לשיחמה שעוטף תריאה... לא זה קורה הרבה בלי קשר לשום תרגיל פשוט איזה תנועה לא נכונה בזמן שהמקום רגיש עקב התקררות וכאלה , ואתה לא יכול להרים תיד ולהכניס אוויר פנימה .

זמן מרפא את זה לבד , לוקח כמה ימים עד שזה נעלם לגמרי, בזמן הזה אפשר לשים חימום , משחות וכאלה על מנת להקל.

• פותח/ת השרשור
נשמע לי מוכר הדבר הזה , לדעתי מדובר בשריר מתחת לשיחמה שעוטף תריאה... לא זה קורה הרבה בלי קשר לשום תרגיל פשוט איזה תנועה לא נכונה בזמן שהמקום רגיש עקב התקררות וכאלה , ואתה לא יכול להרים תיד ולהכניס אוויר פנימה .

זמן מרפא את זה לבד , לוקח כמה ימים עד שזה נעלם לגמרי, בזמן הזה אפשר לשים חימום , משחות וכאלה על מנת להקל.
אני בטוח שזה מהסקוואט הכאבים גברו אחרי שעשיתי את הסקוואט אתמול בערב

אני בטוח שזה מהסקוואט הכאבים גברו אחרי שעשיתי את הסקוואט אתמול בערב

מה שיכול להיות בטוח ב99% זה רק הרופא... בסקוואט יש לחץ תוך ביטני עצום , אתה מחזיק מה שנקרא אוויר בלחץ ואז מבצע... אם יש דלקת בשריר שעוטף את הראיה כתוצאה מהצטננות קלה , בתרגיל או במאמץ של הריאה בצורה מוגזמת זה יתפס...ובדיוק מה שתיארת קורה , לי זה קרה בדיוק ככה.. ולא פעם אחת... מים זורמים על זה במקלחת לפעמים עושים פלאים.

• פותח/ת השרשור
מה שיכול להיות בטוח ב99% זה רק הרופא... בסקוואט יש לחץ תוך ביטני עצום , אתה מחזיק מה שנקרא אוויר בלחץ ואז מבצע... אם יש דלקת בשריר שעוטף את הראיה כתוצאה מהצטננות קלה , בתרגיל או במאמץ של הריאה בצורה מוגזמת זה יתפס...ובדיוק מה שתיארת קורה , לי זה קרה בדיוק ככה.. ולא פעם אחת... מים זורמים על זה במקלחת לפעמים עושים פלאים.
לא הייתה לי הצטננות בשבועיים האחרונים מאתמול דווקא כן ואני מתקלח כל יום תודה ששאלת

• פותח/ת השרשור
זה לא עובר!!!!!! אני כולה בחודש השני של SS וכבר שבועיים לא עשיתי סקוואט/דדליפט הרגשתי כאבים אתמול גם אחרי הבנץ' מרחתי כל מיני חרטות מה עוד לעשות??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית