נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
לפני שבוע ביום רביעי אני עשיתי סקוואט אני בSS 80 קילו בסקוואט עכשיו עשיתי סט 1 סט 2 עשיתי טכניקה לא טובה הגב שלי קרס ובסט השלישי שבאתי לעשות תפסתי תמוט ואזז שמעתי כזזה קחחחחחח מצד ימין והמוט מצד ימין זז אחורה ממש כמו דף נקרע וזה היה כואב בטירוף נשענתי קדימה בשביל שהמוט יפול על המוטות ביטחון שמאיפה מרימים את המוט לא הספקתי לעשות חזרה אחת...
משהוא מוזר זה לא יכלתי לזוז אחרי זה לנשום עמוק מדי כאב לי לשבת לנוח ולקום עצם התנועה כאב לי זה משהוא מוזר אני חושב שזה בשריר שמתחת לשכם בגב.. אבל הכי מוזר!! שהמשכתי לי באימון וזה לא הפריע לי כמעט!! נסיתי להתקדם בפרס לא הצלחתי אז חזרתי למשקל שעשיתי לפני שבועיים 3X5 רק שבסט השלישי חזרה אחרונה עשיתי פוש פרס
ובמתח בכלללללללללללל אני לא האמנתי על עצמי!! עשיתי בקלות בלי שזה הפריע לי בכלל
שתבינו במקלחת שאחרי האימון לא יכלתי להרים את הדוש ביד ימין מעצבן אותי שזה רק בצד אחד גם
זה יותר כאב שמזכיר לי שריר תפוס רק פי מאה יותר כואב לא כאב דלקת
מישו חווה משו כזה?
יום שישי עשיתי רק בנצ' לא יכלתי סקוואט או דדליפט בכלל...
ומחר יש לי שוב אימון ... מוט ריק ניסיתי עכשיו לעשות איתו סקוואט הצלחתי אבל כואב... לא מאמין שאני אצליח 80
משהוא מוזר זה לא יכלתי לזוז אחרי זה לנשום עמוק מדי כאב לי לשבת לנוח ולקום עצם התנועה כאב לי זה משהוא מוזר אני חושב שזה בשריר שמתחת לשכם בגב.. אבל הכי מוזר!! שהמשכתי לי באימון וזה לא הפריע לי כמעט!! נסיתי להתקדם בפרס לא הצלחתי אז חזרתי למשקל שעשיתי לפני שבועיים 3X5 רק שבסט השלישי חזרה אחרונה עשיתי פוש פרס
ובמתח בכלללללללללללל אני לא האמנתי על עצמי!! עשיתי בקלות בלי שזה הפריע לי בכלל
שתבינו במקלחת שאחרי האימון לא יכלתי להרים את הדוש ביד ימין מעצבן אותי שזה רק בצד אחד גם
זה יותר כאב שמזכיר לי שריר תפוס רק פי מאה יותר כואב לא כאב דלקת
מישו חווה משו כזה?
יום שישי עשיתי רק בנצ' לא יכלתי סקוואט או דדליפט בכלל...
ומחר יש לי שוב אימון ... מוט ריק ניסיתי עכשיו לעשות איתו סקוואט הצלחתי אבל כואב... לא מאמין שאני אצליח 80