ייעוץ optimen vs twinlab

לפי הבנתי כולם אותו דבר פלוס מינוס. לTWINLAB יש סוג שאתה לוקח רק כדור ביום, אופטימום רוצים שתיקח איזה 3.

ולאלו שמבינים יותר, ראיתי בפוסטים קודמים בנושא הזה חברות AST ו-NSI, האם הן עדיין טובות ?

אופטימן.
בגלל שאתה יכול לשלוט במינונים ובנוסף כאשר אתה מפצל מספר מנות עם הארוחות הספיגה היא מקסימלית. אבל עזוב אותך פחות כאב ראש, לך על טויינלאב.

טוילאב גורם לי לבחילות גם עם לקיחת בטבלית עם האוכל.

אני יותר ממליץ על קרלסון.

שאלת שאלה קשה , לדעתי זה אופטימום בעיקר עקב המוניטין של החברה....
בלתי אפשרי להשוות איזה מוצר נתן לך הכי הרבה תוצאות ...אז הולכים עם המפורסמת והוותיקה בשוק.

אתה יכול הכי הרבה לעשות מה שמשה עשה , וזה מה שאני עושה שמשווה בין שני מוצרים איכתויים , מסתכל כמו ילד טוב על המרכיבים מאחורי המוצר ובודק איפה יש יותר חומרים ומשווה מינונים ....
כמו כן לא פחות חשוב להשוות מחיר פייר מנות... שלא יצא ל מוצר עם ערכים חלומיים אבל למשל חצי כמות ממוצר אחר עם כמעט אותם מרכיבים.

השוואה נעימה 😃

• פותח/ת השרשור
שאלת שאלה קשה , לדעתי זה אופטימום בעיקר עקב המוניטין של החברה....
בלתי אפשרי להשוות איזה מוצר נתן לך הכי הרבה תוצאות ...אז הולכים עם המפורסמת והוותיקה בשוק.

אתה יכול הכי הרבה לעשות מה שמשה עשה , וזה מה שאני עושה שמשווה בין שני מוצרים איכתויים , מסתכל כמו ילד טוב על המרכיבים מאחורי המוצר ובודק איפה יש יותר חומרים ומשווה מינונים ....
כמו כן לא פחות חשוב להשוות מחיר פייר מנות... שלא יצא ל מוצר עם ערכים חלומיים אבל למשל חצי כמות ממוצר אחר עם כמעט אותם מרכיבים.

השוואה נעימה 😃
תודה 😃 כנראה אני אקנה את האופטי מן

"בלתי אפשרי להשוות איזה מוצר נתן לך הכי הרבה תוצאות ...אז הולכים עם המפורסמת והוותיקה בשוק."
השטות הכי גדולה ששמעתי 😵

אני אישית מוותר על שניהם-
הטווינלאב -גרם לי לבחילות וראיתי גם שלעוד כמה
האופטימן - יש צורך לקחת 2-3 כדורים גדולים ועם ריח של דוגלי+יקר מהאחרים

אני לוקח מיני מולטי של קרלסון..כדור קטן בלי טעם וריח,ממליץ 😃

• פותח/ת השרשור
אני אישית מוותר על שניהם-
הטווינלאב -גרם לי לבחילות וראיתי גם שלעוד כמה
האופטימן - יש צורך לקחת 2-3 כדורים גדולים ועם ריח של דוגלי+יקר מהאחרים

אני לוקח מיני מולטי של קרלסון..כדור קטן בלי טעם וריח,ממליץ 😃
קרלסון? ככה קוראים לחברה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית