הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במפשעה, מרגיש כמו מתיחה

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
כבר הרבה מאוד זמן שאני מרגיש במפשעה הימנית מאין מתיחה כזאת, מרגיש אפילו אולי כמו גוש קטן שמקובץ לי שם.
בכל מקרה זה גורם לי להרגיש כאילו השריר או הגיד תפוס ולפעמים שאני מותח את המפשעה מספיק חזק אני מרגיש מאין קליק כזה במקום התפוס שמשחרר את זה לגמרי..
עכשיו הבעיה היא שלא תמיד יוצא הקליק הזה ככה שזה מגביל אותי מאוד בסקוואטים, ובאימוני MMA.
יש לציין שבוודאות זה לא נגרם מביצוע סקוואטים מכיוון שלא ביצעתי את התרגיל משהו כמו שנה וחצי בגלל הצבא וזה התחיל לי לפני משהו כמו חצי שנה בערך. חזרתי לעשות סקוואטים רק לפני חודשיים בערך...
אני אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון שחפרתי קצת באינטרנט ולא הצלחתי למצוא משהו שדומה למה שאני מרגיש, ולצאת לאורטופד במסגרת צבאית זה לחכות משהו כמו חודשיים עד התור :/

בקשר לגוש, יכול להיות שזה בקע, אין לך מה להיכנס ללחץ, בפורום לא ניתן לאבחן כמו שצריך,
תקבע תור לכירורג ותבדוק אם יש בקע(ים).

בקשר לקליק בירך, גם לי יש את זה. מקריאה באינטרנט זה פשוט התרחבות שרירי רצפת האגן מה שגורם לקליקים.
זה קורה לי כשאני מתיישב על כיסא\ספה שהיא בגובה נמוך יותר מהברך ומסובב את כל הרגל פנימה לכיוון המפשעה
אבל לא כואב ולא מגביל אותי בשום דבר.

תרגיש טוב!

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז נניח ולא מדובר בבקע (כי אני חושב שהייתי ים כאבים אחרים לגמרי כרגע), מה זה יכול להיות ? כי זה משהו שמגביל אותי בסקוואטים בעיקר..אם לא יוצא לי הקליק הזה אני לא יכול לעשות את התרגיל כמו שצריך. ובכללי אני מרגיש כאילו עש משהו תפוס ומעצבן במפשעה גם כשאני סתם עומד רגיל, זה פשוט מתסכל וכואב בצורה מעצבנת.

יכולות להיות הרבה סיבות. יכול להיות שאתה יושב\ישן בצורה שמכווצת בעיקר צד אחד של הגוף וזה מקרין למותניים. תנסה לעשות מתיחות לגב התחתון ותראה איזה צד מכווץ יותר, אם תרגיש הבדלים קיצוניים אז יכול להיות שזה גם קשור לאופן ביצוע תרגילים מסויימים והעובדה שצד אחד בגוף יותר מדי דומיננטי. בכל מקרה תמשיך לעשות מתיחות ותנסה לגלות מה מקור הבעיה בזהירות, לא נראה לי שזה בקע.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית