הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS לעצלנים!

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך
סקוואט קל 125X3X5
בנץ' פרס 87.5 5 4 3 ...
דדליפט

חשבת לשנות מנח? יש אנשים שפתאום מגלים את הפוטנציאל שלהם כשהם מתאימים את עצמם למבנה גוף

איך הולך עם הדדליפט?
לאט לאט משתפר
ניהיה הרבה פחות עקום מפעם לפעם
הסט אפ משתפר לאט לאט, מרגיש הרבה יותר מכווץ כשאני נכנס לסט אפ(לא יודע עם זה קשור...)

חשבת לשנות מנח? יש אנשים שפתאום מגלים את הפוטנציאל שלהם כשהם מתאימים את עצמם למבנה גוף
אם אתה מתכוון לסומו אז אני שומר אותו רק בתנאי שאני לא מצליח לתקן את הקלאסי בכלל (מה שבנתיים לא קורה כי אכן יש שיפור)

סה''כ עובד בבית על מתיחות בעיקר פלג גוף תחתון+ ,עובד גם מתיחות פלג גוף עליון אבל פחות
לפני אימון פואם רולר+מתיחות דינאמיות
אחרי אימון עוד פואם רולר...וזהו

נערך לאחרונה:
לעבור לסומו/קלאסי כי אתה לא מצליח לתקן את הטכניקה באחד מהם יכולה להיות סיבה מאוד גרועה. עוברים או בוחרים באחד רק כשיש מספיק ניסיון לדעת שבמנח הזה אתה תהיה יותר חזק.

לעבור לסומו/קלאסי כי אתה לא מצליח לתקן את הטכניקה באחד מהם יכולה להיות סיבה מאוד גרועה. עוברים או בוחרים באחד רק כשיש מספיק ניסיון לדעת שבמנח הזה אתה תהיה יותר חזק.
איך אתה יודע שבמנח מסויים אתה יותר חזק אם אתה לא מנסה? אולי יש לו מבנה גוף שהוא קצת מתקשה לעקוף, ובסומו פתאום הכל ירגיש לו פשוט יותר טבעי ונוח? שאלה של הרבה ניסיון וטעיה

155 סקוואט פעם שלישית... 3 2 1
קקה של דבר...

פרס 57.5 5 4 2
הלך די טוב בהתחלה סט אחרון התפרקה קצת הטכניקה והלך כל הסט...

מתח

אז אני כנראה מתחיל ביום שישי הקרוב מאדקאו לפי הנחיות של יוסי
הולך להוריד גם במשקל בוא זמנית... נתחיל כמובן ממאזן ניטראלי ונראה איך ילך

משקל נוכחי אחרי אימון 90.4 ק''ג אם תחתונים (זה רק לעכשיו, מחר נבדוק משקל בבוקר)

155 סקוואט פעם שלישית... 3 2 1
קקה של דבר...

פרס 57.5 5 4 2
הלך די טוב בהתחלה סט אחרון התפרקה קצת הטכניקה והלך כל הסט...

מתח

אז אני כנראה מתחיל ביום שישי הקרוב מאדקאו לפי הנחיות של יוסי
הולך להוריד גם במשקל בוא זמנית... נתחיל כמובן ממאזן ניטראלי ונראה איך ילך

משקל נוכחי אחרי אימון 90.4 ק''ג אם תחתונים (זה רק לעכשיו, מחר נבדוק משקל בבוקר)
ואי מזל שנשקל עם תחתונים, ירדה לי אבן מהלב

דרך אגב אתה בהמה וממש התחזקת בSS כל הכבוד

ואי מזל שנשקל עם תחתונים, ירדה לי אבן מהלב

דרך אגב אתה בהמה וממש התחזקת בSS כל הכבוד

תודה ^^

אה וסיכום של SS כמובן!
התחלתי ב1.8.2013 SS
סיימתי היום שזה ה27.1.2014 !
נעגל לחצי שנה של SS !

התחלתי עם המשקלים הבאים
50 ק''ג סקוואט
60 ק''ג דדליפט
30 ק''ג בנץ' פרס
25 ק''ג פרס
מתח 4 חזרות על משקל גוף 78

סיימתי SS במשקלים
152.5 ק''ג סקוואט
155 ק''ג דדליפט עם גב עקום 😅
85 ק''ג בנץ' פרס
55 ק''ג פרס
מתח ... 4-5 על משקל גוף 90 (לא ממש יודע מספר חזרות מדויק)

סחטיין על ההתקדמות, באמת מרשים!
אני יכול לזקוף לזכותי את זה שהמלצתי לך על הפורום וזה תרם להתקדמות? (זכור לי שלא הכרת כשהמלצתי לך, אולי אני טועה) 😃

סחטיין על ההתקדמות, באמת מרשים!
אני יכול לזקוף לזכותי את זה שהמלצתי לך על הפורום וזה תרם להתקדמות? (זכור לי שלא הכרת כשהמלצתי לך, אולי אני טועה) 😃

כן!
ואתה בהחלט צודק
כשרק התחלתי להתאמן לא ידעתי על הפורום הזה ובעיקרון מצאתי את התוכנית בFXP שנרשמה על ידי @yanivgoft

רק ההבדל שאני שוקל כמו הPR בסקוואט שלי ביינתים.
עשית לי חשק לעשות SS. ניראלי שאני צריך לתת לתוכנית עוד ניסיון.
ומצטרף לשאלה של פאוורראק .
היי...כשהתחלתי את התוכנית הPR שלי היה 55 סקוואט, 50 בנץ ובקושי 35 עולה בפרס. הייתה ממש חלש ושקלתי 60. הפעם הראשונה שעשיתי דילואד היה ב70 סקוואט ו60 בנץ. זה היה הניסיון הראשון שלי ב SS. הוא היה בסופו של דבר 'מוצלח' אבל הוא לקח לי כמעט 6 חודשים להגיע לתוצאות, וגם הן לא משמעותיות...אם אני עשיתי את זה אתה בוודאי יכול לעשות את זה

היי...כשהתחלתי את התוכנית הPR שלי היה 55 סקוואט, 50 בנץ ובקושי 35 עולה בפרס. הייתה ממש חלש ושקלתי 60. הפעם הראשונה שעשיתי דילואד היה ב70 סקוואט ו60 בנץ. זה היה הניסיון הראשון שלי ב SS. הוא היה בסופו של דבר 'מוצלח' אבל הוא לקח לי כמעט 6 חודשים להגיע לתוצאות, וגם הן לא משמעותיות...אם אני עשיתי את זה אתה בוודאי יכול לעשות את זה
אני אתן צ'אנס לתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית