עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאט לאט משתפראיך הולך עם הדדליפט?
אם אתה מתכוון לסומו אז אני שומר אותו רק בתנאי שאני לא מצליח לתקן את הקלאסי בכלל (מה שבנתיים לא קורה כי אכן יש שיפור)חשבת לשנות מנח? יש אנשים שפתאום מגלים את הפוטנציאל שלהם כשהם מתאימים את עצמם למבנה גוף
איך אתה יודע שבמנח מסויים אתה יותר חזק אם אתה לא מנסה? אולי יש לו מבנה גוף שהוא קצת מתקשה לעקוף, ובסומו פתאום הכל ירגיש לו פשוט יותר טבעי ונוח? שאלה של הרבה ניסיון וטעיהלעבור לסומו/קלאסי כי אתה לא מצליח לתקן את הטכניקה באחד מהם יכולה להיות סיבה מאוד גרועה. עוברים או בוחרים באחד רק כשיש מספיק ניסיון לדעת שבמנח הזה אתה תהיה יותר חזק.
רק כשיש מספיק ניסיון
ואי מזל שנשקל עם תחתונים, ירדה לי אבן מהלב155 סקוואט פעם שלישית... 3 2 1
קקה של דבר...
פרס 57.5 5 4 2
הלך די טוב בהתחלה סט אחרון התפרקה קצת הטכניקה והלך כל הסט...
מתח
אז אני כנראה מתחיל ביום שישי הקרוב מאדקאו לפי הנחיות של יוסי
הולך להוריד גם במשקל בוא זמנית... נתחיל כמובן ממאזן ניטראלי ונראה איך ילך
משקל נוכחי אחרי אימון 90.4 ק''ג אם תחתונים (זה רק לעכשיו, מחר נבדוק משקל בבוקר)
ואי מזל שנשקל עם תחתונים, ירדה לי אבן מהלב
דרך אגב אתה בהמה וממש התחזקת בSS כל הכבוד
גם אתה מסוגל לעשות את זהאשכרה חיזקת את הסקוואט פי 3.
רק ההבדל שאני שוקל כמו הPR בסקוואט שלי ביינתים.גם אתה מסוגל לעשות את זה
היי...כשהתחלתי את התוכנית הPR שלי היה 55 סקוואט, 50 בנץ ובקושי 35 עולה בפרס. הייתה ממש חלש ושקלתי 60. הפעם הראשונה שעשיתי דילואד היה ב70 סקוואט ו60 בנץ. זה היה הניסיון הראשון שלי ב SS. הוא היה בסופו של דבר 'מוצלח' אבל הוא לקח לי כמעט 6 חודשים להגיע לתוצאות, וגם הן לא משמעותיות...אם אני עשיתי את זה אתה בוודאי יכול לעשות את זהרק ההבדל שאני שוקל כמו הPR בסקוואט שלי ביינתים.
עשית לי חשק לעשות SS. ניראלי שאני צריך לתת לתוכנית עוד ניסיון.
ומצטרף לשאלה של פאוורראק .
אני אתן צ'אנס לתוכנית.היי...כשהתחלתי את התוכנית הPR שלי היה 55 סקוואט, 50 בנץ ובקושי 35 עולה בפרס. הייתה ממש חלש ושקלתי 60. הפעם הראשונה שעשיתי דילואד היה ב70 סקוואט ו60 בנץ. זה היה הניסיון הראשון שלי ב SS. הוא היה בסופו של דבר 'מוצלח' אבל הוא לקח לי כמעט 6 חודשים להגיע לתוצאות, וגם הן לא משמעותיות...אם אני עשיתי את זה אתה בוודאי יכול לעשות את זה
אני חייב להודות שגרמת לי לחייך 😛אני אתן צ'אנס לתוכנית.