עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשבוע שאתה לא אוכל כמעט אז כן כדאי לדחוף קלוריות (שומנים,פחמימות,חלבונים, לא חשוב..)... 8 גרם שומן , כפול 3 ארוחות, זה כבר 24 גרם שומן, נניח שזה 5 ימים, זה 120 גרם שומן... כפול 9 זה 1080 קלוריות בשבוע... זה לא מאוד מאוד משמעותי אבל עדיף על כלוםראיתי גם חטיפים של חברת
יש בהם בערך 280 קלוריות ומעט שומן ו-30 גר חלבון... בשבוע כזה יש משמעות לעוד 5-8 גר׳ שומן לחטיף (נגיד בביג100)אם אני אוכל ביום 3 ועוד שקדים אגוזים וכו?
חחח אני דוחף עוד 4 -3 טונות ביום ושקדים ואגוזים איזה חצי קג ליום בגלל זה אני אומר... מתוך ה60% משקל גוף שאסיה עליי לדעתי 15% אוכלבשבוע שאתה לא אוכל כמעט אז כן כדאי לדחוף קלוריות (שומנים,פחמימות,חלבונים, לא חשוב..)... 8 גרם שומן , כפול 3 ארוחות, זה כבר 24 גרם שומן, נניח שזה 5 ימים, זה 120 גרם שומן... כפול 9 זה 1080 קלוריות בשבוע... זה לא מאוד מאוד משמעותי אבל עדיף על כלום
אתה אוכל 3-4 טונות ביום?חחח אני דוחף עוד 4 -3 טונות ביום ושקדים ואגוזים איזה חצי קג ליום בגלל זה אני אומר... מתוך ה60% משקל גוף שאסיה עליי לדעתי 15% אוכל
זה פחות טוב... אבל חד פעמי כיוון שאני לוקח את עצמי ותיק על הגב ביום א׳ ומוריד אותו ביום חמישי.... אין לי אפשרות לאכול משהו אחר רק אוכל שאני לוקח איתיאתה אוכל 3-4 טונות ביום?
לקח לי כמה שניות להבין שהוא מדבר על קופסאות של דג טוּנה, לא על משקל האוכל שלו.אתה אוכל 3-4 טונות ביום?
חטיפי חלבון מספר 1 , הכי טובים שטעמתי. ערכים מעולים.supremeprotein תענוג