הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש המלצה חטיף חלבון מבחינת ערכים?

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
שבוע הבא אני אצטרך בצבא להיות באימון ממושך ולתחזק באמצעות חטיפי חלבון...
מחפש חטיף מומלץ מבחינת ערכים טובים ולא חטיף שיהיה רק טעים ומפוצץ שומן ופחמימה...

ראיתי בביקורות חטיפים באתר רק ביקורת על הטעם...
תודה וחג שמח!!!

חטיף מעולה זה BIG100 גם טעים וגם ערכים מעולים... קצת יקר אבל יוצא איזה 15 ש"ח ליחידה...

• פותח/ת השרשור
ראיתי גם חטיפים של חברת
יש בהם בערך 280 קלוריות ומעט שומן ו-30 גר חלבון... בשבוע כזה יש משמעות לעוד 5-8 גר׳ שומן לחטיף (נגיד בביג100)אם אני אוכל ביום 3 ועוד שקדים אגוזים וכו?

ראיתי גם חטיפים של חברת
יש בהם בערך 280 קלוריות ומעט שומן ו-30 גר חלבון... בשבוע כזה יש משמעות לעוד 5-8 גר׳ שומן לחטיף (נגיד בביג100)אם אני אוכל ביום 3 ועוד שקדים אגוזים וכו?
בשבוע שאתה לא אוכל כמעט אז כן כדאי לדחוף קלוריות (שומנים,פחמימות,חלבונים, לא חשוב..)... 8 גרם שומן , כפול 3 ארוחות, זה כבר 24 גרם שומן, נניח שזה 5 ימים, זה 120 גרם שומן... כפול 9 זה 1080 קלוריות בשבוע... זה לא מאוד מאוד משמעותי אבל עדיף על כלום

• פותח/ת השרשור
בשבוע שאתה לא אוכל כמעט אז כן כדאי לדחוף קלוריות (שומנים,פחמימות,חלבונים, לא חשוב..)... 8 גרם שומן , כפול 3 ארוחות, זה כבר 24 גרם שומן, נניח שזה 5 ימים, זה 120 גרם שומן... כפול 9 זה 1080 קלוריות בשבוע... זה לא מאוד מאוד משמעותי אבל עדיף על כלום
חחח אני דוחף עוד 4 -3 טונות ביום ושקדים ואגוזים איזה חצי קג ליום בגלל זה אני אומר... מתוך ה60% משקל גוף שאסיה עליי לדעתי 15% אוכל

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל 3-4 טונות ביום?
זה פחות טוב... אבל חד פעמי כיוון שאני לוקח את עצמי ותיק על הגב ביום א׳ ומוריד אותו ביום חמישי.... אין לי אפשרות לאכול משהו אחר רק אוכל שאני לוקח איתי

יצא לי לאכול את ה-BIG100 וחטיפים בכמה טעמים של SUPREME ואני יכול להגיד בפה מלא שמבחינת טעם ה-BIG100 לא רואה אף חטיף...

מבחינת ערכים אני לא יודע אם זה מתאים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית