עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעקרון כן, חשוב להתחיל מחימום ולא ישר ממשקלי העבודה .ראיתי שיש כאלה נגיד שהם ב60 בסקוואט או דדליפט הם עושים קודם כל סט ראשון 20 קילו
ואז מעלים עוד ואז מגיעים למקסימום שהם יכולים ואז עושים איזה שתי סטים לזה.
מאיזה משקלים צריך להתחיל לעשות חימום כזה?וצריך לעשות את זה בכל תרגיל כמו לחיצת חזה,כתפיים?
ראיתי שיש כאלה נגיד שהם ב60 בסקוואט או דדליפט הם עושים קודם כל סט ראשון 20 קילו
ואז מעלים עוד ואז מגיעים למקסימום שהם יכולים ואז עושים איזה שתי סטים לזה.
מאיזה משקלים צריך להתחיל לעשות חימום כזה?וצריך לעשות את זה בכל תרגיל כמו לחיצת חזה,כתפיים?
רגע לעשות חימום כזה גם אם נגיד בסקוואט ודדליפט אני ב 10 כל צד? אז לעשות סט אחד של 5 כל צד ואז לעשות 3 סטים של 10 כל צד?לכול סוג תרגיל יש תחימום שלו , אין חוקיות פה , אני למעשה בבנץ פרס אוהב להתחמם בלעלות 10 קילו כול פעם ואיזה 8 חזרות עד למשקלי עבודה ולסט עבודה האמיתי שלי .
יד קדמית למשל אני עושה לפעמים 50% מהמקס משקל של הסט עבודה בתוח חימום לאיזה 10 חזרות.. אבל לא תמיד זה תלוי בך.
יש כאלה למשל בסקוואט עושים רק חימום עם המוט אחרי זה שמים משקל עבודה ודופקים תסטים שלהם... (לא ממליץ)
בגדול זה הכול לפי הרגשה שלך , תנסה אבל לעשות תמיד סט חימום אחד של 50% ממשקל העבודה שלך לאיזה 15-20 חזרות לכול תרגיל מורכב!
תזכור , חימום מונע פציעות.
במשקלים האלה משקל המוט לא זניח, כך שחצי מ (מוט + 10*2) זה לא קרוב ל (מוט + 5*2). אם מדובר במוט אולימפי הוא שוקל 20 קילו, כך שחצי מ(מוט + 2*10) הוא מוט ריק.רגע לעשות חימום כזה גם אם נגיד בסקוואט ודדליפט אני ב 10 כל צד? אז לעשות סט אחד של 5 כל צד
חימום לא מונע פציעות ואפילו בוינגייט כבר מלמדים את זה. חימום נותן לך אפשרות להגיע למשקל הכי כבד שאתה יכול להרים. משמע הופך את האימון לאפקטיבי יותר.לכול סוג תרגיל יש תחימום שלו , אין חוקיות פה , אני למעשה בבנץ פרס אוהב להתחמם בלעלות 10 קילו כול פעם ואיזה 8 חזרות עד למשקלי עבודה ולסט עבודה האמיתי שלי .
יד קדמית למשל אני עושה לפעמים 50% מהמקס משקל של הסט עבודה בתוח חימום לאיזה 10 חזרות.. אבל לא תמיד זה תלוי בך.
יש כאלה למשל בסקוואט עושים רק חימום עם המוט אחרי זה שמים משקל עבודה ודופקים תסטים שלהם... (לא ממליץ)
בגדול זה הכול לפי הרגשה שלך , תנסה אבל לעשות תמיד סט חימום אחד של 50% ממשקל העבודה שלך לאיזה 15-20 חזרות לכול תרגיל מורכב!
תזכור , חימום מונע פציעות.
חימום לא מונע פציעות ואפילו בוינגייט כבר מלמדים את זה. חימום נותן לך אפשרות להגיע למשקל הכי כבד שאתה יכול להרים. משמע הופך את האימון לאפקטיבי יותר.