עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מריץ כל הקיץ 120 מ"ג שבועיים כן שבועיים לא {כמובן עם חומרים נוספים כמו פרימו+טסט, או רק טסט} וזה עבד מצוייןלפי מה שראיתי על חברה אחרים כן אם אתה משתמש עם קטוטיפן יש לזה תוצאות יפות מאוד
אבל זה כמובן גם תלוי בתזונה שלך
איזה חברה של פרימובולן אתה משתמש ?אני מריץ כל הקיץ 120 מ"ג שבועיים כן שבועיים לא {כמובן עם חומרים נוספים כמו פרימו+טסט, או רק טסט} וזה עבד מצויין
חברים הבאתי וורמוג'ה עכשיו אני הבנתי שיש לי דלקת בגב בסביבות השבוע הלכתי לרופא כי זה נהיה בלתי נסבל הוא נתן לי נורופן יש בעיה בלהשיתמש בקלן ובנורופן ?
תודה ,בדיוק זה עבר לי אתמול אז חזרתי להיתאמן רגיל התחלתי את הסייקל קלן 😃 נקווה לתוצאות טובותלא רואה שום סיבה לקחת קלן בזמן דלקת בגב.
אמנם החומרים אינם מתנגשים - אבל מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?
תרגיש טוב ואז תתאמן ותקח תוספים ולא בכיוון ההפוך
היי תודה רבה על התשובה אבל לצערי אין לי קטוטיפן ואני עושה את זה בסייקלים .. כרגע אני על 22 אחוז מקווה לרדת בחודש וחצי לסביבות ה18 זה אפשרי ?@tal2892 אהלן , אני בדיוק אתמול סיימתי את הסייקל קלן שלי שארך אני חושב 44 יום עם קטוטיפן.
חייב לציין שהתוצאות מרשימות - ירדתי בסביבות ה4% שומן - אך הסייקל עצמו מאוד מאוד מעייף , מרגיש קושי פיזי במהלך היום כשאני על קלן בימים האחרונים הארורים האלו ממש רציתי שזה יסתיים כבר.
נ.ב
בוקר טוב לכימיקל הוורוד
אני גם בסביבות של ה200 דק' אני מתכנן עד נובמבר להיות 18-17 אחוזאפשרי בקלות גם בלי קלן זה אחוזי שומן די גבוהים , אבל תקפיד תזונה טובה ואירובי ואתה תצליח ובגדול.
אני הקצבתי לעצמי 200 דק שבועיות של אירובי בדופק 145~150