ייעוץ קלן

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
האם קלן באמת שווה את התוצאות שלו ? לשימוש רב של שישה שבועות עם קטוטיפן ? אני רוצה להתחיל את הסייקל השתמשתי בעבר בקלן אבל רק סייקל אחד ואני לא יודע איך הוא לטווח זמן ארוך שווה את זה לדעתכם ?

לפי מה שראיתי על חברה אחרים כן אם אתה משתמש עם קטוטיפן יש לזה תוצאות יפות מאוד
אבל זה כמובן גם תלוי בתזונה שלך

לפי מה שראיתי על חברה אחרים כן אם אתה משתמש עם קטוטיפן יש לזה תוצאות יפות מאוד
אבל זה כמובן גם תלוי בתזונה שלך
אני מריץ כל הקיץ 120 מ"ג שבועיים כן שבועיים לא {כמובן עם חומרים נוספים כמו פרימו+טסט, או רק טסט} וזה עבד מצויין

תוצאות מהירות מאוד פי 3 מחיטוב רגיל.. השאלה היא לטווח הארוך אם אתה רוצה לשמר את החיטוב - יהיה לך קשה בלי קלן.

• פותח/ת השרשור
חברים הבאתי וורמוג'ה עכשיו אני הבנתי שיש לי דלקת בגב בסביבות השבוע הלכתי לרופא כי זה נהיה בלתי נסבל הוא נתן לי נורופן יש בעיה בלהשיתמש בקלן ובנורופן ?

אף אחד פה לא דוקטור בכדי להגיד לך בוודאות כן או לא , עדיף שתסיים עם עניין הדלקתי - ותחזור לחיטוב בכשירות מלאה ובפוקוס בתוספת קלן .

חברים הבאתי וורמוג'ה עכשיו אני הבנתי שיש לי דלקת בגב בסביבות השבוע הלכתי לרופא כי זה נהיה בלתי נסבל הוא נתן לי נורופן יש בעיה בלהשיתמש בקלן ובנורופן ?

לא רואה שום סיבה לקחת קלן בזמן דלקת בגב.
אמנם החומרים אינם מתנגשים - אבל מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?
תרגיש טוב ואז תתאמן ותקח תוספים ולא בכיוון ההפוך

• פותח/ת השרשור
לא רואה שום סיבה לקחת קלן בזמן דלקת בגב.
אמנם החומרים אינם מתנגשים - אבל מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?
תרגיש טוב ואז תתאמן ותקח תוספים ולא בכיוון ההפוך
תודה ,בדיוק זה עבר לי אתמול אז חזרתי להיתאמן רגיל התחלתי את הסייקל קלן 😃 נקווה לתוצאות טובות

@tal2892 אהלן , אני בדיוק אתמול סיימתי את הסייקל קלן שלי שארך אני חושב 44 יום עם קטוטיפן.

חייב לציין שהתוצאות מרשימות - ירדתי בסביבות ה4% שומן - אך הסייקל עצמו מאוד מאוד מעייף , מרגיש קושי פיזי במהלך היום כשאני על קלן בימים האחרונים הארורים האלו ממש רציתי שזה יסתיים כבר.

נ.ב

בוקר טוב לכימיקל הוורוד

• פותח/ת השרשור
@tal2892 אהלן , אני בדיוק אתמול סיימתי את הסייקל קלן שלי שארך אני חושב 44 יום עם קטוטיפן.

חייב לציין שהתוצאות מרשימות - ירדתי בסביבות ה4% שומן - אך הסייקל עצמו מאוד מאוד מעייף , מרגיש קושי פיזי במהלך היום כשאני על קלן בימים האחרונים הארורים האלו ממש רציתי שזה יסתיים כבר.

נ.ב

בוקר טוב לכימיקל הוורוד
היי תודה רבה על התשובה אבל לצערי אין לי קטוטיפן ואני עושה את זה בסייקלים .. כרגע אני על 22 אחוז מקווה לרדת בחודש וחצי לסביבות ה18 זה אפשרי ?

אפשרי בקלות גם בלי קלן זה אחוזי שומן די גבוהים , אבל תקפיד תזונה טובה ואירובי ואתה תצליח ובגדול.

אני הקצבתי לעצמי 200 דק שבועיות של אירובי בדופק 145~150

• פותח/ת השרשור
אפשרי בקלות גם בלי קלן זה אחוזי שומן די גבוהים , אבל תקפיד תזונה טובה ואירובי ואתה תצליח ובגדול.

אני הקצבתי לעצמי 200 דק שבועיות של אירובי בדופק 145~150
אני גם בסביבות של ה200 דק' אני מתכנן עד נובמבר להיות 18-17 אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית