הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים לביצועים בלבד

עומר223

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי

קראתי את הדיונים הנעוצים, מאד אינפורמטיבי ועזר לי מאד, אז קודם כל תודה רבה למי שהשקיע את הזמן בכתיבה.

שנית, קצת רקע: מעולם לא לקחתי סטרואידים, בין 23.5, גובה 1.78 ושוקל 81, 10-11 % שומן. התאמנתי 5 שנים בענפי ספורט שונים, ו-3 שנים בחדר כושר (שמתוכם רק בשנה האחרונה התאמנתי באופן מקצועי, בעיקר Squats,Deadlifts, Olympic Weightlifting. לפי תוכניות, תזונה קפדנית, הקפדה על ויטמיניזציה, התאוששות וכו') . מתאמן לכוח וסיבולת בלבד, לא פיתוח גוף ועלייה במסה.

אני מעוניין להתחרות באופן תחרותי ב- MMA (בשאיפה לרמה בין-לאומית). בגלל שאני התחלתי להתאמן ברצינות באופן מאוחר יחסית, אני מרגיש שאני מפגר בתחום הכוח. בחודשיים האחרונים ההתקדמות האטה מאד והמשך ההתחזקות תוך כדי שמירה על יכולת מינימאלית של סיבולת הופכת לאיטית וקשה כל חודש שעובר.

מקריאה באינטרנט ובעיקר באתר הזה קיבלתי את הרושם שהסטרואיד שהכי מתאים לצרכים שלי הוא , Dianabol, שמאופיין בעלייה חדה בכוח ועלייה מינימאלית במסה.

שאלתי היא כזאת : כמה זה גרוע להתחיל בסטרואיד אוראלי ? (שלרוב מאופיין בתופעות לוואי קשות יותר). האם הקפדה על PCT לא תאפשר לי לקבל תוצאות רצויות? או שאולי אפילו עדיף סטרואיד אחר לצרכים שתיארתי.

בהנחה שהתשובה היא גרועה מאד - אם אני מתחיל בסייקל של טסטוסטרון בלבד, האם יש דרך לא להתמלא בנוזלים? זה הדבר האחרון שאני מעוניין שיקרה. לצורך העניין אם אני אשמור על עקרונות של עלייה בכוח ללא מסה אני אוכל להמנע מההתנפחות המאפיינת את הטוסטסטרון ? (1-5 חזרות מאד כבדות, מנוחות ארוכות, מאזן קלורי נטרלי/100-200 קלוריות אקסטרה, ופעילות אנארובית אינטנסיבית בתצורה של קרבות זירה).

בנוסף אם מישהו מכיר אתר מקצועי שמכיל תוכן על צריכת סטרואידים לperformance בלבד אני אודה לו מאד.

תודה, עומר

אם אתה חושש מעליה בנוזלים בגלל טסט, חכה לעליה מנוזלים כתוצאה מלקיחת דיבול.
ושים לב שלא ציינת שום חומר בסיס ביחד עם הדיבול.
אז בלי שום קשר שוב ההמלצה היא טסט בלבד לסייקל ראשון, ועם מאזן נייטרלי בתזונה לא הייתי מפתח ציפיות מטורפות.

ע"פ התיאור יש לך מטרה ספציפית מאוד ברורה וממוקדת, לפי דעתי כדאי שתחבור לבעל מקצוע מנוסה
הפועל בתחום שלך , אומנם זה יעלה לך כסף, אבל תדע שיש אבא ואימא מאחורי דבריו, כך שלאחר שתקבל תזונה ואימונים מקצועיים וסייקלים שמתאימים רק לך ולמטרותיך, תוכל להתייעץ עם חברי הפורום ולקבל משוב כזה או אחר ולעשות את שיקול הדעת לאחר שעשית את שיעורי הבית בצורה יותר רצינית וממוקדת ולא רק מקריאות מאמרים ופרופילים של חומרים שבעצם לא מתאימים את עצמם בדיוק לכל משתמש ומטרתו.

- בהצלחה -

לא הבנת משהו. עליה בשריר משמע עליה בכוח, אז גם סייקל פשוט של טסט יעזור לך להתחזק מהר יותר. אבל שכח מזה, הכל מסתכם בקלוריות, אז תצפה לעליה רצינית במשקלים כשאתה בניטרלי.

בכל מקרה למה הפחד הזה לעלות במסת שריר?

כוח הוא לא פקטור משמעותי עד כדי כך באומנויות לחימה ככה שאם אתה בונה להכנס בזכות חומרים לתחרויות בינלאומיות (שלא לדבר על בדיקות סמים) אז לדעתי אתה יכול לשכוח מזה.

אתה צריך להעזר במאמן שייתן לך את המידע הנכון לשימוש בחומרים למטרות שלך, פה זה פורום פיתוח גוף...

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים

- למגיב 1, כן התכוונתי דיבול לבד, וכמובן SERM בזמן המתאים וPCT מסודר.

- אכן יש קשר ישיר בין עלייה במסת השריר לעלייה בכוח אבל זה לא מחייב. ישנו גם אלמנט של גיוס יחידות מוטוריות (היכולת והזמן בה אתה עובר ממצב של רפיון בשריר לגיוס מקסימלי של כל הסיבי שריר), צפיפות סיבי שריר (שגם מתבטאת במשקל, אבל באופן פחות דרסטי). עלייה במשקל - חריגה מקטגורית המשקל שלי. דוגמה להמחשה הם מניפי משקולות מקצועיים, שבקלות מבצעים חזרות על סקווטים של 200+ קילו במשקל גוף של 77 קילו.

- לצערי בארץ או לפחות בסביבה שאני מתאמן הנושא דיי טאבו, וגם סביר להניח שלא יהיו מומחים גדולים מדי בנושא. וכמו שציינת, הכסף הוא גם לא דבר של מה בכך וייעוץ אישי לטווח ארוך זה מאד יקר.

-סטרואידים זה משהו שקיים בכל ספורט תחרותי שיש בו כסף, גם בUFC. אי אפשר להתאמן באותה תדירות ועצימות בלי הסטרואידים, זה כבר עובדה ידועה. מתחזקים בOFF SEASON ומתנקים לקראת העונה של התחרויות. כוח מאד חשוב לאומנויות לחימה, זה לא האלמנט היחיד אבל אנשים ממעיטים בערך שלו. בעיקר כשמגיעים לקרקע.

שוב תודה רבה, אני אמשיך במחקר שלי (כמובן אם למישהו יש משהו נוסף לתרום אני אשמח).

נסה גם לחפש בפורומים של UFC בחול אולי שם תמצא מידע על חומרים ודברים שאנשים עושים, שם הרמה שונה לגמרי אז אולי תמצא קצת מידע

• פותח/ת השרשור
מבטיח לעדכן כשאמצא פתרון מתאים. כרגע הרעיון הכי טוב שקיבלתי זה Short Cycles, לדוגמה:

שבועיים כן, שבועיים לא, שבועיים כן, 3 שבועות לא וכו'. תוך חצי שנה מגיעים לחודשיים של "Cycle" וההישגים נרשמים טוב יחסית ונשמרים בצורה מרשימה. כמו כן קל להתאושש והPCT והSIDE AFFECTS ידידותיים למדי. הבעיה היא שהעלייה היא לא דרסטית כמו שסייקל של חודשיים יגרום, אבל זה פחות מפריע לי. ההמלצמה לסייקלים קצרים היא כמובן חומרים שמגיבים מהר, Test Prop/D-Bal שמאופין באסטר קצר. הבעיה היא שנם מנפחים אותך כמו בלון. מה שאני מנסה לברר זה כמה אני יכול להמנע מהאגירת מים ע"י צמצום פחמימות (שידועות בספיחת נוזלים), כלומר אכילת פחמימות כמעט אך ורק אחרי אימונים (התבססות של הרבה שומנים ממקורות טובים בשאר היום).

קראתי למעלה מ-100 עמודים בT-Nation, הרבה מאד מידע ברמה גבוהה אבל שוב פחות רלוונטי לצרכים שלי. עושה רושם שרק הקהילה של הBody Builders פתוחים לגבי השימוש שלהם בסטירואידים בעוד כל השאר מעדיפים להיות שקטים. ממשיך בסריקה.

מבטיח לעדכן כשאמצא פתרון מתאים. כרגע הרעיון הכי טוב שקיבלתי זה Short Cycles, לדוגמה:

שבועיים כן, שבועיים לא, שבועיים כן, 3 שבועות לא וכו'. תוך חצי שנה מגיעים לחודשיים של "Cycle" וההישגים נרשמים טוב יחסית ונשמרים בצורה מרשימה. כמו כן קל להתאושש והPCT והSIDE AFFECTS ידידותיים למדי. הבעיה היא שהעלייה היא לא דרסטית כמו שסייקל של חודשיים יגרום, אבל זה פחות מפריע לי. ההמלצמה לסייקלים קצרים היא כמובן חומרים שמגיבים מהר, Test Prop/D-Bal שמאופין באסטר קצר. הבעיה היא שנם מנפחים אותך כמו בלון. מה שאני מנסה לברר זה כמה אני יכול להמנע מהאגירת מים ע"י צמצום פחמימות (שידועות בספיחת נוזלים), כלומר אכילת פחמימות כמעט אך ורק אחרי אימונים (התבססות של הרבה שומנים ממקורות טובים בשאר היום).

קראתי למעלה מ-100 עמודים בT-Nation, הרבה מאד מידע ברמה גבוהה אבל שוב פחות רלוונטי לצרכים שלי. עושה רושם שרק הקהילה של הBody Builders פתוחים לגבי השימוש שלהם בסטירואידים בעוד כל השאר מעדיפים להיות שקטים. ממשיך בסריקה.

הי,

אני לא בטוח שדיבול הוא מה שאתה מחפש.
אמנם הוא סטרואיד שיתפנה מהר מהמערכת - אבל הוא גם מעט רעיל לכבד ונגיד שזו לא הבעיה פה.
הסטרואיד הנ"ל בד"כ גורם לעליה מאוד רצינית בנוזלים בכמה מסלולים שונים.
אבל ... וזה חשוב.. ניתן בהחלט לצמצם את עליית הנוזלים הזו בדיאטה נכונה ואירובי בוקר באופן די משמעותי.
הוא סטרואיד יעיל ביותר למטרות של כוח ודווקא בגלל היכולות האנאבוליות היחסית מאוד עדינות שלו אפשר להריץ אותו מבלי לדאוג לעליה משמעותית במסת השריר.

מה שיותר יקבע מפחמימות את אגירת הנוזלים שלך היא דווקא צריכת נתרן ופוטסיום כמו גם אירובי.
אתה יכול לעלות באופן מתון בהחלט בנוזלים ע"י הקפדה נכונה על הדברים הללו.

אני לא הייתי הולך ה3 IN 3 OUT - זו שיטה שמתאימה במקומות מסויימים ויתרונתיה איתם.
אבל במקרה שלך סייקל אחיד ישרת את המטרות שלך באופן טוב יותר.
מה גם שדווקא ב3/3 יש יותר בעיה אנדוקרינית ויש יותר מדי פיקים ומשחק עם משובים בהיפותלמוס.

• פותח/ת השרשור
הי,

אני לא בטוח שדיבול הוא מה שאתה מחפש.
אמנם הוא סטרואיד שיתפנה מהר מהמערכת - אבל הוא גם מעט רעיל לכבד ונגיד שזו לא הבעיה פה.
הסטרואיד הנ"ל בד"כ גורם לעליה מאוד רצינית בנוזלים בכמה מסלולים שונים.
אבל ... וזה חשוב.. ניתן בהחלט לצמצם את עליית הנוזלים הזו בדיאטה נכונה ואירובי בוקר באופן די משמעותי.
הוא סטרואיד יעיל ביותר למטרות של כוח ודווקא בגלל היכולות האנאבוליות היחסית מאוד עדינות שלו אפשר להריץ אותו מבלי לדאוג לעליה משמעותית במסת השריר.

מה שיותר יקבע מפחמימות את אגירת הנוזלים שלך היא דווקא צריכת נתרן ופוטסיום כמו גם אירובי.
אתה יכול לעלות באופן מתון בהחלט בנוזלים ע"י הקפדה נכונה על הדברים הללו.

אני לא הייתי הולך ה3 IN 3 OUT - זו שיטה שמתאימה במקומות מסויימים ויתרונתיה איתם.
אבל במקרה שלך סייקל אחיד ישרת את המטרות שלך באופן טוב יותר.
מה גם שדווקא ב3/3 יש יותר בעיה אנדוקרינית ויש יותר מדי פיקים ומשחק עם משובים בהיפותלמוס.

תודה אביעד, מעריך את העזרה.

נראה לי שאני אלך על Test Prop/Dbol במשך 6 שבועות. אם אני אצליח להרוויח קילו וחצי-2 של שרירים שישארו איתי גם אחרי הPCT זה הישג מרשים ו-10% התחזקות זה הצלחה מסחררת מבחינתי. כרגע הסקווט שלי 132 על 3 חזרות (ass to grass) והdeadlift הוא 150 על 5 חזרות.

הבנתי שמומלץ לקחת HCG תוך כדי על מנת לשמור על ייצור טבעי של טסטוסטרון ? אספתי את זה לפני כמה ימים מאתר שעשה רושם רציני ביותר, לצערי לא זוכר את השם, שמרתי בקובץ WORD כמה דברים שנראו לי רלוונטים וזה אחד מהם:
"

HCG during the cycle
The use of HCG during the cycle to maintain baseline testicular function now becomes a very useful tool. Because the use is restricted to only 6-8 weeks LH and FSH should return fairly quickly and as long as HCG doses are kept to physiological levels (say 250iu E3D) then desensitizing of the lydig cells should be minimal. PCT in this case would just consist of a few weeks of Clomid or Nolva starting 3-5 days after the last injection. ""
"
Recap: For preservation of testicular sensitivity, use 100iu hCG ED starting 7 days after your first AAS dose. At the end of the cycle, drop the hCG two weeks before the AAS clear the system. For example, you would drop hCG about the same time as your last Testosterone Enanthate shot. Or, if you are ending the cycle with orals, you would drop the hCG about 10 days before your last oral dose. This will allow for a sudden and even clearance in hormone levels, while initiating LH and FSH production from the pituitary, to begin stimulating your testes to produce testosterone. Remember, recovery doesn’t begin until you are off hCG since your body will not release its own LH until the hCG has cleared the system.
"

LH – Luteinizing Hormomone, Stimulates the testicles to produce testosterone

2 שאלות נותרו לי:

- לקחת HCG בכמויות שהוא מציין (250 כל 3 ימים) + 4 ימים אחרי הזריקה האחרונה Clomid במשך 3 שבועות מחסה אותי מבחימת PCT? האם יש דרכים לשפר, ואם כן, מה הן ?

- זה דרסטי מדי לסייקל ראשון? כולם ממליצים על test E לסייקל ראשון, כנראה שהוא עדין יותר. אבל זה נראה לי מותאם יותר לצרכי של מפתחי גוף - סייקל ארוך ובולט מדי.

כמובן אני בריא כמו שור.

שוב תודה לכולם ובמיוחד לאביעד

נערך לאחרונה:
תודה אביעד, מעריך את העזרה.

נראה לי שאני אלך על Test Cryp/Dbol במשך 6 שבועות. אם אני אצליח להרוויח קילו וחצי-2 של שרירים שישארו איתי גם אחרי הPCT זה הישג מרשים ו-10% התחזקות זה הצלחה מסחררת מבחינתי. כרגע הסקווט שלי 132 על 3 חזרות (ass to grass) והdeadlift הוא 150 על 5 חזרות.

הבנתי שמומלץ לקחת HCG תוך כדי על מנת לשמור על ייצור טבעי של טסטוסטרון ? אספתי את זה לפני כמה ימים מאתר שעשה רושם רציני ביותר, לצערי לא זוכר את השם, שמרתי בקובץ WORD כמה דברים שנראו לי רלוונטים וזה אחד מהם:
"

HCG during the cycle
The use of HCG during the cycle to maintain baseline testicular function now becomes a very useful tool. Because the use is restricted to only 6-8 weeks LH and FSH should return fairly quickly and as long as HCG doses are kept to physiological levels (say 250iu E3D) then desensitizing of the lydig cells should be minimal. PCT in this case would just consist of a few weeks of Clomid or Nolva starting 3-5 days after the last injection. ""
"
Recap: For preservation of testicular sensitivity, use 100iu hCG ED starting 7 days after your first AAS dose. At the end of the cycle, drop the hCG two weeks before the AAS clear the system. For example, you would drop hCG about the same time as your last Testosterone Enanthate shot. Or, if you are ending the cycle with orals, you would drop the hCG about 10 days before your last oral dose. This will allow for a sudden and even clearance in hormone levels, while initiating LH and FSH production from the pituitary, to begin stimulating your testes to produce testosterone. Remember, recovery doesn’t begin until you are off hCG since your body will not release its own LH until the hCG has cleared the system.
"

LH – Luteinizing Hormomone, Stimulates the testicles to produce testosterone

2 שאלות נותרו לי:

- לקחת HCG בכמויות שהוא מציין (250 כל 3 ימים) + 4 ימים אחרי הזריקה האחרונה Clomid במשך 3 שבועות מחסה אותי מבחימת PCT? האם יש דרכים לשפר, ואם כן, מה הן ?

- זה דרסטי מדי לסייקל ראשון? כולם ממליצים על test E לסייקל ראשון, כנראה שהוא עדין יותר. אבל זה נראה לי מותאם יותר לצרכי של מפתחי גוף - סייקל ארוך ובולט מדי.

כמובן אני בריא כמו שור.

שוב תודה לכולם ובמיוחד לאביעד

תראה, למסה ראשונה באמת מומלץ כסייקל ראשון להתחיל באנטט - אבל זה לא פיקס וכל אחד ומטרותיו.

לגבי פרגניל (HCG) במהלך הסייקל.
פרגניל בשום פנים ואופן לא ישמור על ייצור הטסט' הטבעי כי אין לו שום קשר ונגיעה בעניין אם כבר נהפוך הוא.
שהרי מדובר במתן LH סינטטי.
מטרתו העיקרית היא בסה"כ למנוע אטרופיה של האשך שנגרמת במהלך סייקל עקב "הרעבה" של תאי לידינג בגלל חוסר הפרשה בLH טבעי.
ולכן, לקיחה בזמן הסייקל של פרגניל תעזור לצאת ממנו בסופו של דבר בצורה יותר מהירה ותביא להתאוששות טובה יותר.

ולמה לכל הרוחות טסט' סיפיונט ל6 שב'?

• פותח/ת השרשור
טעות שלי, התבלבלתי. התכוונתי ל-Test prop, שמאפויין באסתר קצר.

הבנתי את ההערות שלך לגבי הHCG, עושה רושם שיכול רק לעזור ולכן אני אעשה את זה (תקן אותי אם אני טועה). אתמול בדקתי כמה אתרים והם ממליצים Avanar וTest Prop לPerformance based athletes.

עכשיו אני מתלבט בין

Test Prop W1-6

Anavar W1-6

ל-

Test Prop W1-6

Dianabol W1-6

הכל מלווה בדיאטה והדגשים שציינת להמנעות מצבירה משמעותית של מים. יש לך קצת נסיון עם Anavar ? ממה שהבנתי הוא קצת מ-Dbol. הרבה יותר קל על הכבד והתופעות לוואי קלות יותר גם כן, הרבה פחות ארומטי וגם לא מנפח במים כמעט. ההתחזקות פחות מאסיבית לעומת Dbol. - אבל יש עדויות לשמירה של יותר אחוזים מהכוח שנצבר במהלך הסייקל לאחר הPCT - שזה בעצם הדבר היחיד שמשנה לי, הרי שאני אתחרה בלי שרידים בדם מסיבות ברורות.

נערך לאחרונה:
טעות שלי, התבלבלתי. התכוונתי ל-Test prop, שמאפויין באסתר קצר.

הבנתי את ההערות שלך לגבי הHCG, עושה רושם שיכול רק לעזור ולכן אני אעשה את זה (תקן אותי אם אני טועה). אתמול בדקתי כמה אתרים והם ממליצים Avanar וTest Prop לPerformance based athletes.

עכשיו אני מתלבט בין

Test Prop W1-6

Anavar W1-6

ל-

Test Prop W1-6

Dianabol W1-6

הכל מלווה בדיאטה והדגשים שציינת להמנעות מצבירה משמעותית של מים. יש לך קצת נסיון עם Anavar ? ממה שהבנתי הוא קצת מ-Dbol. הרבה יותר קל על הכבד והתופעות לוואי קלות יותר גם כן, הרבה פחות ארומטי וגם לא מנפח במים כמעט. ההתחזקות פחות מאסיבית לעומת Dbol. - אבל יש עדויות לשמירה של יותר אחוזים מהכוח שנצבר במהלך הסייקל לאחר הPCT - שזה בעצם הדבר היחיד שמשנה לי, הרי שאני אתחרה בלי שרידים בדם מסיבות ברורות.

תשמע אין ספק שהכי טוב לך יהיה אנאבר וטסט' פרופ' !
אבל לגבי אנאבר - אתה חייב לדעת מאיפה אתה קונה אותו והוא יקר מאווווד - לכן רק אנשים שיכולים להרשות לעצמם כספית רוכשים אותו.
הבעיה עם אנאבר שפה בשוק רצים ים זיופים במחירים לא הגיוניים - דע לך! אם מישהו מציע לך אנאבר זול זה בלוף.

למה אנאבר עדיף על דיבול?
בעיקר כי לאנאבר תכונות לא רעות בכלל בעליה בכוח, ובנוסף הוא מאשר ליפוליזה גבוהה ביותר באיזור הבטן התחתונה, כלומר השומר העיקש ביותר שבד"כ מסרב לצאת. הוא גם מאוד עדין ומפיק עליה איכותית במסת השריר אם כי קטנה מאוד (מה שיתאים לך כמו כפפה).
הוא אפילו נותן מראה יבש יותר וחטוב יותר בניגוד לדיבול. בנוסף כמו שאמרת הוא לא רעיל בכלל בכלל לכבד.
ואחד היתרונות הבולטים שלו הוא האפשרות גם לצרוך אותו (אם לבד) ללא צורך בPCT והוא אינו משבית.

אם ידך משגת אנאבר אמיתי - אנאבר תהיה בחירה עדיפה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
זאת תהיה השאיפה. יש לי כמה קרובי משפחה מאד קרובים שעוסקים ברפואה, נראה אם אפשר לנהל איתם את "השיחה". טוב רבה אביעד ! נראה לי שPCT כדאי בכל מקרה מכיוון שאני לוקח גם test prop. נקח Nolva/Clomid חמישה ימים אחרי הזריקה האחרונה במשך שבועיים, אני מאמין שזה אמור לסדר אותי.

• פותח/ת השרשור
אין טעם בכלל להשיג כל כך יקר שלא שווה אם כבר טסט פרופ חבל על הכסף

גיליתי גם שכבר לא מוכרים אותו בארץ, פעם Pfizer היו מביאים. כנראה שנעשה Dbol, T Prop ונקפיד על דיאטה שלא סופחת נוזלים ונמצא איזה Aromatic Inhibitor יעיל. המלצות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית