הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גימלים לתקופה ארוכה

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אני לא אספר את כל הסיפור שלי כי הוא ארוך, הגעתי למצב בו אני צריך להוציא גימלים לתקופה ארוכה או להיות מסופח לר"מ 2 על מנת לצאת מקורס ומהיחידה בה אני כרגע נמצא.
לפני כחודשיים שברתי את פרק כף היד ויש לי מסמכים מבית חולים שעשו לי CT והתגלה בכף היד שבר עם ניתוק, מחר אני רוצה ללכת לביקור רופא ו"לשחק" על זה, להגיד שנפלתי השבוע על היד שהייתה שבורה ואני שוב לא יכול להזיז אותה ואולי אפילו צריך לשים לי גבס.
האם זה יעבוד?

ביקור רופא יכולים להביא לך עד 3 גימלים בשבוע ככה שאם אתה הולך לשם אתה אמור ללכת עם כוונה להגיע למיון, שאת זה אתה יכול להשיג גם דרך הרופא יחידה שלך אולי אפילו ביותר קלות למה ביקורופא לרוב יתנו גימלים . בכל מקרה, שבר בשורש כף היד אמור לעבוד, אני מכיר מישהי שמרחה שבר שמעולם לא היה קיים על גבי חודשים, כל פעם עשו לה גבס והיא היתה מורידה אותו בבית ובצילומים לא ראו כלום כי כביכול יש באיזור עצמות ממש קטנות שלא רואים בצילום.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שהיה אצלי, בצילום לא ראו כלום אבל ב CT התגלה השבר בעצם קטנה שהגבילה אותי למשך כמה חודשים, ועכשיו אני רוצה לשחק על זה שזה חזר..
להגיע ליחידה אני לא רוצה, אני לא מוכן לדרוך בבסיס של הקורס, אני אגיע לביקור רופא עם כוונה למיון שישלחו אותי לרמבם ושם אני מקווה שיתנו לי גימלים לתקופה ארוכה או סיפוח לרמ 2

תשיג מחבר או ידידה טופס של מיון שהם קיבלו ימי מחלה תלך למיון תגיד שיש לך מה שמופיע בטופס שהביאו לך ושאתה רוצה להיבדק..
אתה תקבל מדבקות כאלה עם השם שלך תאריך הכל.. תשים את זה על הטופס שהביאו לך ותגיד שאתה רוצה לבטל התיק תחזיר להם את המדבקות ותשאיר את מה שהדבקת אתה.. תפקסס והופ יש לך גימלים 🤡
שנה הייתי ככה boxxx

• פותח/ת השרשור
הייתי עכשיו במיון כי ביקור רופא היה סגור, מפה לשם עשו לי צילום והרופא הזין הזה נתן לי רק 3 גימלים..
איך אני מתחיל לשחק על היד ולהוציא כל פעם? אני חייב שיעיפו אותי מהיחידה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית