הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

החברה לא משנה מה שמשנה זה המינון שיש בקפסולה לעומת המלח שתשלם. לכן תבדוק כמה כל קפסולה מכילה (ריכוז) וכמה יעלה. חפש הכי זול.
מבחינת ריח יש לזה ריח של דגים וזה אכן עושה גראפסים בעיקר על קיבה ריקה לכם לוקחים את זה על קיבה מלאה.

• פותח/ת השרשור
החברה לא משנה מה שמשנה זה המינון שיש בקפסולה לעומת המלח שתשלם. לכן תבדוק כמה כל קפסולה מכילה (ריכוז) וכמה יעלה. חפש הכי זול.
מבחינת ריח יש לזה ריח של דגים וזה אכן עושה גראפסים בעיקר על קיבה ריקה לכם לוקחים את זה על קיבה מלאה.
על קיבה ריקה יש ריח?

החברה לא משנה
אני מניח שאתה צודק בקשר לחברות ידועות, אבל לא הייתי קונה ברשת מאיזו חברה אלמונית; בכמויות שאתם צורכים את האומגה-3 יש חשש מסויים מזיהומים של מתכות כבדות כמו כספית וחומרים כמו דיוקסין. עד כמה שאני יודע המוצרים שנמכרים בארץ מתוצרת החברות המוכָּרות הם בסדר.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה צודק בקשר לחברות ידועות, אבל לא הייתי קונה ברשת מאיזו חברה אלמונית; בכמויות שאתם צורכים את האומגה-3 יש חשש מסויים מזיהומים של מתכות כבדות כמו כספית וחומרים כמו דיוקסין. עד כמה שאני יודע המוצרים שנמכרים בארץ מתוצרת החברות המוכָּרות הם בסדר.

איזה חברות מוכרות של אומגה 3 מחול יש? כאלה בךי כספית

• פותח/ת השרשור
האומגה עושה ריח רע וגרפסים כשאתה לורח על בטן ריקה לפחות אצלי, עם תיקח את הכדורים עם האוכל זה לא אמור לקרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית