הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 100 ק"ג אמצע חיטוב . הערכת א"ש

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
1236668_724289190920495_420076104_n.jpg

הוכחה שדדליפט לא בונה מסה בגב , ושבss עולים רק בשומן :
12648_724294207586660_119460047_n.jpg

אתה מודע לזה שהוא היה לפני בודיבילדר וקיבל מזה בסיס מאוד טוב?

כן ואני גם מודע לזה שהוא עשה ss ובנה גוף רציני מאוד כמו כל ייצור עלי אדמות שעשה את התוכנית הזו כמו שצריך. הרשימה של אנשים שגדלו בss יותר משתגדל בחייך ארוכה, מתארכת ותתארך. אני לא מתכוון להתווכח איתך, מבחינתי אתה אדם מקובע שמתעלם מכל עובדה מדעית והולך אחרי פופוליזם חסר שחר. אני מאחל לך בהצלחה בכל דרך שתבחר. וכמו שאני תמיד אומר: "זכותו של אדם לבנות ולהרוס את חייו במו ידיו".

נערך לאחרונה:
כן ואני גם מודע לזה שהוא עשה ss ובנה גוף רציני מאוד כמו כל ייצור עלי אדמות שעשה את התוכנית הזו כמו שצריך. הרשימה של אנשים שגדלו בss יותר משתגדל בחייך ארוכה, מתארכת ותתארך. אני לא מתכוון להתווכח איתך, מבחינתי אתה אדם מקובע שמתעלם מכל עובדה מדעית והולך אחרי פופוליזם חסר שחר. אני מאחל לך בהצלחה בכל דרך שתבחר. וכמו שאני תמיד אומר: "זכותו של אדם לבנות ולהרוס את חייו במו ידיו".
http://www.lbs.co.il/attachments/11770/
CASE CLOSED.

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שהוא היה לפני בודיבילדר וקיבל מזה בסיס מאוד טוב?
אתה מודע לזה שאתה מדבר שטויות?
מאז שחזרתי להתאמן אחרי הפסקה של כשנתיים , עשיתי חיטוב בטווחי בילדינג ואז 3*3 מחוסר ידע בליפטינג ואז ss .
אם כבר אתה מזבל , אז תנגן על זכרון שריר , אבל בשורה התחתונה הגוף נבנה מליפטינג , והרגליים בכלל פעם לא התקרבו לשל היום מה100 חצי סקוואט שהיה לי .

על מה אתה מצביע בתמונה הראשונה?
וכמו שאמרו מסה מכובדת בהחלט, כנראה הבנאדם הכי חזק בפורום שעדיין עושה SS.

על מה אתה מצביע בתמונה הראשונה?
וכמו שאמרו מסה מכובדת בהחלט, כנראה הבנאדם הכי חזק בפורום שעדיין עושה SS.

א. הוא כבר לא עושה SS
ב. הוא ממש לא הבן אדם הכי חזק שעשה אותה בפורום, אפילו לא בעשיריה קרוב לוודאי.

א. הוא כבר לא עושה SS
ב. הוא ממש לא הבן אדם הכי חזק שעשה אותה בפורום, אפילו לא בעשיריה קרוב לוודאי.

הוא רשם שהתוכנית האחרונה שלו היתה SS, לפני החיטוב ככה שכנראה מזה הגיעו התוצאות. וברור לי שהוא לא הכי חזק בפורום, אבל לא ראיתי מישהו שהתקדם יותר ב-SS מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית