תמונה 100 ק"ג אמצע חיטוב . הערכת א"ש

• פותח/ת השרשור
א. הוא כבר לא עושה SS
ב. הוא ממש לא הבן אדם הכי חזק שעשה אותה בפורום, אפילו לא בעשיריה קרוב לוודאי.

א. לפי הספר לא סיימתי אותה . בלחיצות בכלל לא עשיתי ריסט או נתקעתי וזו הסיבה גם שעשיתי התקדמות גדולה בפרס בחיטוב
ב. טוטאל 537.5 לחמישיות אז לא מבין איך אני מתחת לעשיריה ברמת סיום ss

אם זאת באמת נוסחה מנצחת אז תאמין לי שהמאמנים של פיל היט נותנים לו את זה מיד.
אתה מודע לזה שאתה מדבר שטויות?
מאז שחזרתי להתאמן אחרי הפסקה של כשנתיים , עשיתי חיטוב בטווחי בילדינג ואז 3*3 מחוסר ידע בליפטינג ואז ss .
אם כבר אתה מזבל , אז תנגן על זכרון שריר , אבל בשורה התחתונה הגוף נבנה מליפטינג , והרגליים בכלל פעם לא התקרבו לשל היום מה100 חצי סקוואט שהיה לי .
אני מדבר על המסה בפלג הגוף העליון.

א. לפי הספר לא סיימתי אותה . בלחיצות בכלל לא עשיתי ריסט או נתקעתי וזו הסיבה גם שעשיתי התקדמות גדולה בפרס בחיטוב
ב. טוטאל 537.5 לחמישיות אז לא מבין איך אני מתחת לעשיריה ברמת סיום ss

התקדמת יפה מאוד (מאוד!) אבל אני בספק אם אתה בעשירייה, יגידו ותיקים ממני, יכול להיות שאני טועה.

גם משקלי עבודה וגם מסה. למה ראית מישהו בפורום שסיים מסה ב-SS שאחד משני אלה היה יותר טוב?

מה שכתבתי מעל

• פותח/ת השרשור
לפי מה שראיתי רק אושר עקף בסקוואט

שטויות,הוא מאסיבי אין על זה וויכוח,אבל יש אנשים שסיימו SS עם דדליפט 220 ק"ג

לכמה, חזרה?
ממה שראיתי בלוג הוא עושה דדליפט 195 ל-8 חזרות ובנץ' 125 ל-7. תמצא לי מישהו שסיים SS עם משקלי עבודה יותר גבוהים.

• פותח/ת השרשור
אלבארו עשה ss הרבה פעמים וזה גם אחרי תכנית של הדוק אז מה הקשר
והסיום שלי 217.5 180 140 הכל ל5 פסיכו , לצערי אא לתת לך מוניטין ולכתוב שאתה פרחה במרצדס

אחד לאלף פה שעובד כח הוא לא שמן מסריח חסר מסה
מן הסתם שהבנאדם גם בורך בגנים טיפה מעל הממוצע וגם יודע לעבוד ולא רק לרמוס את הברזל.
תוצאות ככלל בפורום הולכות נגד תוכנית הכח

@power rack אוף מה עוד אנשים יתנו לי מוניטין שלילי ? :( אל תעשה לי את זה..
אתם מציגים את רקון כאילו הוא לפני דקה וחצי היה שחיף ובזכות סס עלה למאה קילו ולא מזכירים לעומת זאת שנים קודמות של אימונים

• פותח/ת השרשור
אליק כנראה שפספסת חלק מהשרשור כי זה לא שייך להטיל הכל על זכרון שרירומאז שחזרתי אני ליפטר.
ויטנו אתה פשוט אומר כלום אז אתה סתם מציק . אל תגיב פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית