תמונה 100 ק"ג אמצע חיטוב . הערכת א"ש

• פותח/ת השרשור
אני חוזר בי, אתה כנראה בעשירייה ואולי אף בחמישייה אם זה באמת מעניין אותך לך תברר עם משה. ותביא לינק למשקלי סיום כבר.
אני בפלא וזה מסורבל גם ככה
לפני שאתה שואל את משה תזכיר משתמש אחד עם טוטאל יותר גדול בסוף ss

אני בפלא וזה מסורבל גם ככה
לפני שאתה שואל את משה תזכיר משתמש אחד עם טוטאל יותר גדול בסוף ss

אני הייתי בטוח שהמשקלי סיום שלך יותר נמוכים ושיערתי שחבר׳ה כמו אושר קובה אופק חן רן אלכס סיימו יותר גבוה אבל כנראה שאני טועה.
@Moshe מי סיים ss עם הטוטאל הכי גבוה בפורום?

• פותח/ת השרשור
Ss שלישי של קובה 180 170 ובנצ' לאיודע אבל נמוך
אושר רק בסקוואט עקף
אהל לא עשה ss
וחן לא בפורום . (אבל ברור שהוא משתין עליי בקשת חח )
תשאר לא מכיר אבל לא מאמין

Ss שלישי של קובה 180 170 ובנצ' לאיודע אבל נמוך
אושר רק בסקוואט עקף
אהל לא עשה ss
וחן לא בפורום . (אבל ברור שהוא משתין עליי בקשת חח )
תשאר לא מכיר אבל לא מאמין

אם אתה הssניק המוצלח ביותר בפורום אני חושב שמגיע לך תת ניק מפואר

• פותח/ת השרשור
נו יש סרטונים מה אתה רוצה יא פרחה

• פותח/ת השרשור
פרס עצרתי תתכנית באיזה -85 80 אם אני לא טועה
בור 120

אני זוכר שדאוס כתב פעם
"אתמול עשיתי סקוואט 195 ל3X5 מחר אני הולך על 200" אני חושב זה רמיזה לSS לא ככה ?
חוץ מזה הוא סיים SS על 120 קילו (אני חושב) פסייקו סיים על 105 עם סקוואט ודדליפט 160 ובנצ' 120 לפני שאתה מתחילים לצעוק "רטיו" ה15 קילו האלה כן משנים

אל תשכחו שרקון התחיל ss אחרי שהיה לי בנ׳ץ גבוה ובסיס טוב ( לא יודע מה המשקלים של המשיכות שלו היו לפני ss) אבל הוא התחיל את התכנית על משקל גוף גבוה ומסת שריר מכובדת אז זה לא כל כך חוכמה, להשוות אותו לילד שמתחיל ss וזו התכנית הראשונה שהוא עושה בחד״כ...

אל תשכחו שרקון התחיל ss אחרי שהיה לי בנ׳ץ גבוה ובסיס טוב ( לא יודע מה המשקלים של המשיכות שלו היו לפני ss) אבל הוא התחיל את התכנית על משקל גוף גבוה ומסת שריר מכובדת אז זה לא כל כך חוכמה, להשוות אותו לילד שמתחיל ss וזו התכנית הראשונה שהוא עושה בחד״כ...
+1
וגם אל תשכחו שזה לא באמת מעניין מי סיים SS יותר חזק. מה זה בעצם אומר? למי יש את הגנים הכי טובים? למי יש הכי הרבה סבלנות לעוד ועוד ריסטים? אז כל הכבוד, באמת לא לוקח כלום מאף אחד. אבל גנטיקה זה לא ממש משהו שמישהו "משיג".
מה שמשנה זה מה הביצועים, לא מעניין באיזו תוכנית. מאמץ ועבודה קשה, לפחות אותי - מרשימים יותר. ועם כמה שSS קשה, והיא קשה - תוכניות מתקדמות יותר קשות, למי שבאמת חייב אותן על מנת להתקדם.

הרקון חזק מאוד, וזה מרשים מאוד. ללא תלות בתוכנית.

זה לפחות חצי הסנט שלי...

• פותח/ת השרשור
חזרתי להתאמן לתוך חיטוב עם אימוני מכונות ( סיימתי 87 ק"ג )
אח"כ לא רציתי לגדול רק להתחזק חח

אז עשיתי "ליפטינג" , תכנית שהמצאתי
משו כמו רוטציה בין בנצ' חיובי ( מטעמי אסתטיקה כי היה לי פיגור בעליון . Lol ) , סקוואט , מתח - דדליפט ופרס
ל3X3

הגעתי ל 180 דד , 150 HB חצי סקוואט ( לא ידעתי מה זה לואו בר ) 127 בנצ' חיובי לשלשות ( 94 ק"ג )

התחלתי חיטוב עם טקסס שבועיים ( עוד מפגן בורות ) ( ירדתי ל92 )

ואז החלטתי שאני חלש בשביל להתעסק בחיטוב ושאנסה SS

בSS לא עשיתי לחיצות ברובה כי היו לי כאבים בכתף , וחזרתי ללחיצות ממש בסוף .
לכן גם לא התחזקתי כזה הרבה יחסית למה שהיה לי לפניה בלחיצות , וגם לא היו בכלל ריסטים וכאלה (107 ק"ג . כל יום שני בערך הייתי אוכל ממתקים כמו בטיול שנתי )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית