הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאיבת החומר

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
אני יודע שזה לא כלכך מסובך,אני יודע שיש סרטונים ומדריכים איך לשאוב את החומר מהאמפולה,אבל לי זה לא הולך כלכך קל כמו בוידאו,כשאני שואב את החומר עם המזרק אני מגיע עד הסוף וחצי מהחומר נשאר בתוך האמפולה וכמעט כל המזרק אוויר...כל פעם שאני בא להזריק אני שואב את החומר אולי 3-4 עד שאני שואב הכל חחח...
הסבר ?

אני יודע שזה לא כלכך מסובך,אני יודע שיש סרטונים ומדריכים איך לשאוב את החומר מהאמפולה,אבל לי זה לא הולך כלכך קל כמו בוידאו,כשאני שואב את החומר עם המזרק אני מגיע עד הסוף וחצי מהחומר נשאר בתוך האמפולה וכמעט כל המזרק אוויר...כל פעם שאני בא להזריק אני שואב את החומר אולי 3-4 עד שאני שואב הכל חחח...
הסבר ?

חח יש הסבר ולא בעיה להסביר.

פשוט מאוד למעשה - אתה שואב כמה שאתה יכול עד שנגמר לך המזרק.
נגיד שחצי ממנו אוויר וחצי חומר וכבר אין לאן להמשיך.
מה עושים?

נורא נורא נורא פשוט.
הופכים את המזרק שחוד המחט כלפי השמיים.
הנוזל יפול למטה והאוויר יהיה בחלק העליון.
ופשוט מוציאים כמעט את כל האוויר החוצה
ואז.... קסם...
אפשר להמשיך לשאוב שוב את החומר.

יש לשאוב את החומר באלכסון ולא ישר זה יעזור.
כלומר את האמפולה להחזיק באלכסון כך שהנוזל יהיה אלכסוני.

תחזור על הפעולה כמה שצריך עד שהכל במזרק.

פשוט, לא?

היום בצעתי את הזריקה הראשונה שלי , פשוט מאוד לקחתי את המזרק שאבתי 1 וחצי סיסי אוויר ואז הכנסתי את המחט לוויאל, הזרקתי את האוויר לאמפולה והיה לי די קל למשוך את הטסט מהוויאל.. (ההתלבטות באיזה כתף להזריק לקחה לי 10 דק )

בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אביעד,זה בדיוק מה שאני עושה,אבל זה נראה טפשי לשאוב כמה וכמה פעמים,בסרטונים זה בכלל לא ככה,ולמי שהגיב מעליי,וויאל זה לא אמפולה...

אביעד,זה בדיוק מה שאני עושה,אבל זה נראה טפשי לשאוב כמה וכמה פעמים,בסרטונים זה בכלל לא ככה,ולמי שהגיב מעליי,וויאל זה לא אמפולה...

הכוונה הייתה לוויאל התבלבלו לי המילים , בכל אופן ברגע שהזרקתי אוויר לוויאל שאבתי 1 וחצי סיסי נתתי 2 "פליקים" למזרק עם האצבע העלתי את הבועות למעלה והזרקתי חזרה לוויאל חצי סיסי - מה שנשאר בסוף זה 1 סיסי ללא אוויר.

בהצלחה

הכוונה הייתה לוויאל התבלבלו לי המילים , בכל אופן ברגע שהזרקתי אוויר לוויאל שאבתי 1 וחצי סיסי נתתי 2 "פליקים" למזרק עם האצבע העלתי את הבועות למעלה והזרקתי חזרה לוויאל חצי סיסי - מה שנשאר בסוף זה 1 סיסי ללא אוויר.

בהצלחה

הוא הסביר לך שהוא מתעסק עם אמפולה ולא ויאל.
אתה מדבר על ויאל שיש שם אטימות ולכן לחץ חיובי יכול להיווצר בתוך הויאל שיעזור במשיכת החומר.

באמפולה אתה לא יכול להכניס אוויר כי היא פתוחה - אז זה חסר טעם

אההה, שאלת את עצמך למה בסרטונים זה לא ככה?
אני מנחש שאתה מושך באמצעות מזרק של 2.5CC - כשיש בערך 1.5CC נוזל באמפולה.
אתה צריך למשוך באמצעות מזרק של 5CC ואז זה יתפס לך בפעם אחת.

נורא חשוב שתקפיד על הדברים הבאים בין היתר:
1. למשוך באלכסון
2. שים לב שהשיפוע של המחט כלפי החומר ולא כלפי חוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית