הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האגן בדדליפט צריך להיות גבוה?

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
עכשיו ראיתי את הDVD של ריפטו שהוא מדגים את הדדליפט וראיתי שהאגן של האנשים ממוקם
גבוה ולא להוריד אותו אלא רק לכווץ את החזה ולהעלות אותו תוך כדי מבט קדימה
והתנועה צריכה לבוא מהחזה ופחות מהאגן לא לדחוף את האגן לבפנים כשמתחילים
לעבור את הברך זה לפחות מה שאני הבנתי..
עכשיו כשאני התחלת ללמוד את הדדליפט לא מזמן ראיתי את הסרטון
הזה http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1nRRlk6264I
שבss שאלות ותשובות הסרטון הזה היה סרטון הדגמה
ואם אתם רואים האגן בהדגמה פה לא גבוה כמו שריפטו מלמד..
אז רציתי לדעת אם זה חשוב או שאפשר גם ככה וגם איך שריפטו מלמד
וגם מה ההיתרונות והחסרונות..

נ.ב
זאת הטכניקה שלי
עכשיו הספקתי כבר להבין שהרגל קצת גולשת פנימה, התנועה שלי הגיעה רק מהאגן
והבנתי שאני צריך לדחוף עם העקבים עד שהמוט מגיע לברך ואז לשלב את האגן..
זה מה שהבנתי מהסרטון של SS שאלות ותשובות אבל לפי ריפטו התנועה זה כיווץ של
החזה ועלייה מהעקבים או שלא הבנתי נכון?
יש עוד משהו שאני מפספס?

נערך לאחרונה:
האגן בדדליפט צריך להיות גבוה, כן. אם תנסה למשוך עם תחת נמוך, כשיהיה מספיק משקל על המוט, הוא יעלה לאיפה שהוא צריך היה להגיע מלכתחילה. צלם מזווית נורמלית פעם הבאה, אי אפשר ממש להבין מזה משהו.

לפי מה שאני הבנתי וראיתי דרך הסרטונים של ריפטו זה ברגע שאתה עומד ואמצע כף הרגל שלך נמצאת מתחת למוט
אז השלבים שאתה צריך לבצע הם כאלה :

לתפוס את המוט באחיזה קצת יותר רחבה מהכתפיים , להוריד את השוקיים שלך כלפי המוט ( ללא הורדת הירכיים או האגן כלפי מטה )
ולאחר מכך פשוט למתוח חזה כמה שיותר ובמקביל להרים סנטר כלפי מעלה .
ברגע שביצעת את כל השלבים ואתה מוודא שהגב שלך ישר , אתה מוכן לקחת נשימה עמוקה ולהרים את המוט .

כלל מאוד חשוב בדדליפט הוא שלפני שאתה מרים את המוט תוודא שהכתפיים שלך עוברות את המוט בקצת - זה גורם לשכמות שלך להיות מקבילות למוט ששם בעצם הם צריכות להיות במהלך רוב התרגיל .

בהצלחה ותתקנו אותי אם טעיתי במשו .

• פותח/ת השרשור
האגן בדדליפט צריך להיות גבוה, כן. אם תנסה למשוך עם תחת נמוך, כשיהיה מספיק משקל על המוט, הוא יעלה לאיפה שהוא צריך היה להגיע מלכתחילה. צלם מזווית נורמלית פעם הבאה, אי אפשר ממש להבין מזה משהו.
לפי מה שאני הבנתי וראיתי דרך הסרטונים של ריפטו זה ברגע שאתה עומד ואמצע כף הרגל שלך נמצאת מתחת למוט
אז השלבים שאתה צריך לבצע הם כאלה :

לתפוס את המוט באחיזה קצת יותר רחבה מהכתפיים , להוריד את השוקיים שלך כלפי המוט ( ללא הורדת הירכיים או האגן כלפי מטה )
ולאחר מכך פשוט למתוח חזה כמה שיותר ובמקביל להרים סנטר כלפי מעלה .
ברגע שביצעת את כל השלבים ואתה מוודא שהגב שלך ישר , אתה מוכן לקחת נשימה עמוקה ולהרים את המוט .

כלל מאוד חשוב בדדליפט הוא שלפני שאתה מרים את המוט תוודא שהכתפיים שלך עוברות את המוט בקצת - זה גורם לשכמות שלך להיות מקבילות למוט ששם בעצם הם צריכות להיות במהלך רוב התרגיל .

בהצלחה ותתקנו אותי אם טעיתי במשו .

אני מנסה לשים את הרגל באמצע אבל כל חזרה המוט זז :/
אני יוודא לגבי הכתפיים אבל איך אני אמור לגעת במוט בלי לכופף את הירך ושעדיין כף הרגל תהיה באמצע?
יש סרטון חדש של הדדליפט בסוף התגובה.

איך עושים את הפלא הגיאומטרי הזה?

גם אני לא ממש הבנתי...

אז שהתחת כן יהיה גבוה? בכל מקרה הינה דדליפט חדש מאתמול (אחת בעיות היו לישר כל פעם את המוט ולהכניס
את הפלטות לא יודע מה אני יעשה שאני יצתרך יותר פלטות חח) ועוד משהו היה כאב לי רצח בארבע ראשי אבל רק
שהתכופפתי למוט כאילו לפני שאני מרים שהרמתי לא ממש כאב..
ואני יודע המוט לא נוגע לי ברגליים אני יעבוד על זה (חוץ מזה עוד איזה בעיות יש?)

אני מנסה לשים את הרגל באמצע אבל כל חזרה המוט זז :/
אני יוודא לגבי הכתפיים אבל איך אני אמור לגעת במוט בלי לכופף את הירך ושעדיין כף הרגל תהיה באמצע?
יש סרטון חדש של הדדליפט בסוף התגובה.

המוט זז לך כל חזרה כי אתה לא מצמיד את המוט בסוף החזרה צמוד לברכיים ! אתה צריך ממש שהוא כמעט ישפשף לך אותם
אחרי שתדאג לזה אתה תראה שהמוט יחזור למצב ההתחלתי שבו הוא נמצא מתחת לאמצע כף הרגל

ולגבי הירך - בהתחלה שאתה מכופף את השוקיים כלפי המוט זה ברור שהירך זזה אבל לאחר מכן אתה לא צריך להזיז אותו יותר . אתה סך הכל צריך למתוח חזה ולעלות סנטר למעלה .
תעזר במראה ותראה שזה גורם לגב שלך להיות במצב שבו הוא צריך להיות ומשם תתחיל את הסט

• פותח/ת השרשור

אני חושב שהבנתי בכללי אבל רק 2 דברים לא מובנים לי:
1. אחרי שאני עובר את הברך אני עדיין צריך לגעת ברגל? או מאותו רגע פשוט להפיל את המוט מהר ובקו ישר?
2. כשאני עולה למעלה אני מפעיל רק את הגב התחתון ומנסה כמה שיותר לדחוף את האגן פנימה שאני מגיע
טיפה מעל הברך זה בסדר ככה?

• פותח/ת השרשור
הינה עדכון מהאימון האחרון, עשיתי את הדדליפט אחרי הסקוואט והרגשתי
את הארבע ראשי מאוד בעיקר כשהרמתי את החזה וכשקמתי.

זה הסט הראשון המאמנת הראתה לי טריק נחמד עם המשקולות שלא יזוזו (ואני נוגע ברגל
אבל לא קולטים את זה ממש טוב בסרטון)

ופה בלי המשקולות בצדדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית