לוג

תבדוק הודעה 48.....
זה משהו שאכלתי זה לא בתפריט
חוץ מהשיבולת שועל והריבת תות הכל חלבון מלא אני לא רואה איפה בעיה
מה שכן הייתי מוריד מהכמויות של הש.ש שזה גם ככה לא הדבר הכי טעים בעולם ומכניס יותר ירקות...

• פותח/ת השרשור
חוץ מהשיבולת שועל והריבת תות הכל חלבון מלא אני לא רואה איפה בעיה
מה שכן הייתי מוריד מהכמויות של הש.ש שזה גם ככה לא הדבר הכי טעים בעולם ומכניס יותר ירקות...
אני מתסף בהרבה (מ-0 פתאום התחלתי לתסף בכמויות חח)
ש"ש זה לא טעים אבל זה קל לאכול (אני אוכל עם כף ולא כפית...) בבוקר לוקח לי 20 דקות לסיים 300 גרם ש"ש ו600 מ"ל חלב עם ריבת תותים כשאני אוכל באיזי מול הטלוויזיה.
בערב כנ"ל עם 200 ו-400 ....
יוצא לי 22 שקל ליום +- לא כולל תוספים על האוכל.
סה"כ מתחשב בהורים כי 2000+ שקל בחודש על אוכל לילד בן 15 זה ממש לא מובן מאליו....

אני מתסף בהרבה (מ-0 פתאום התחלתי לתסף בכמויות חח)
ש"ש זה לא טעים אבל זה קל לאכול (אני אוכל עם כף ולא כפית...) בבוקר לוקח לי 20 דקות לסיים 300 גרם ש"ש ו600 מ"ל חלב עם ריבת תותים כשאני אוכל באיזי מול הטלוויזיה.
בערב כנ"ל עם 200 ו-400 ....
יוצא לי 22 שקל ליום +- לא כולל תוספים על האוכל.
סה"כ מתחשב בהורים כי 2000+ שקל בחודש על אוכל לילד בן 15 זה ממש לא מובן מאליו....
איך הגעת מ-22 שקל ליום ל-2000+ בחודש? כמה כבר עולה לך תוספים לחודש?

• פותח/ת השרשור
איך הגעת מ-22 שקל ליום ל-2000+ בחודש? כמה כבר עולה לך תוספים לחודש?
לא....
התכוונתי שאם אני אבנה תפריט מגוון ועם הרבה מקורות חלבון, ירקות, מקורות שומן שונים ופחמימות רק מלאות ואיכותיות סטייל תפריט מהפורטל זה יוצא 40-60 שקל ליום במקרה הטוב וזה כבר הרבה כסף
שימו לב לחזרה האחרונה בסט השני אני נועל הכל אבל נשאר כאילו שפוף כזה (תתעלמו שהסתכלתי לצד אלוהים יודע למה עשיתי את זה).
אני אנסה לעשות את כל התיקונים שכתבתי בראשון ונתקן תוך כדאי התקדמות 😃 ד"א מצאתי תמונה של לפני שנה וקצת

יכולתי להוציא הרבה יותר בזמן הזה....
חבל שעשיתי כל כך הרבה שטויות :(

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 3X5X107.5 (התחלתי להסתכל למעלה סט ראשון הלך מאוד יפה מבחינת טכניקה השאר פחות בגלל שלא רגיל להוריד מרפקים אבל זה עניין של 2-3 אימונים עוד 😃 יש סירטונים). סוג של PR לנפח , למהירות ולטכניקה.
בנץ' 3X5X62.5 עם עצירה של 1-2 שניות חזרה שלישית ועצירה של 5-6 שניות באחרונה. גם סוג של PR בכזאת קלות.... @Psycho תודה על השיכנוע לתת ל3X5 צ'אנס, תגיב פה סתם כדאי שאתן לך מוניטין:)
מתח בנות (83 נשקלתי לפני) 2X2, 10, 6, 4 ה-10 באחרון ממש אבל ממש בעטתי עם הרגליים לא יודע אם להחשיב או לא אבל בכל זאת כותב 10 (סוג של PR לחזרות) ו-PR לנפח ב-2 חזרות. פעם הבאה כבר אעשה 2X3 בחימום :cool:
סירטונים בקרוב ואז עבודה במתמטיקה במקום לצאת עם חברים :mad::mad::mad:
סה"כ אימון של PRים risus
שיפור גדול בסקוואט, יש עדיין GM אבל אני עדיין משחק עם הטכניקה , אני חושב על לנסות להוריד מרפקים ולסגור קצת רגליים ננסה את זה אימון הבא.

יש בהחלט שיפור, אבל יש מה לשפר.
בסקוואט תעשה לי טובה ותנסה לפחות עמידה יותר צרה, הסט הראשון היה עוד טוב, בשני והשלישי כבר הGM היה הרבה יותר משמעותי, יחד עם הבאט וינק המצב לא נראה כל כך מזהיר לגב התחתון שלך..
בבנץ אתה יכול עוד לכווץ, בעיקר את הפלג גוף העליון והשכמות, עצירה תעשה ב1-3 חזרות הראשונות [לבחירתך, בין אם חזרה ראשונה בלבד, או יותר] ומשם תמשיך רגיל בT&G. מה שכן, קח הרבה אוויר לפני החזרות, תחזיק את האוויר חזק בפנים ותשמור על כיווץ בתחתית.

למה מתח? איפה הדדליפט?

• פותח/ת השרשור
בסקוואט תעשה לי טובה ותנסה לפחות עמידה יותר צרה, הסט הראשון היה עוד טוב, בשני והשלישי כבר הGM היה הרבה יותר משמעותי, יחד עם הבאט וינק המצב לא נראה כל כך מזהיר לגב התחתון שלך..
בבנץ אתה יכול עוד לכווץ, בעיקר את הפלג גוף העליון והשכמות, עצירה תעשה ב1-3 חזרות הראשונות [לבחירתך, בין אם חזרה ראשונה בלבד, או יותר] ומשם תמשיך רגיל בT&G. מה שכן, קח הרבה אוויר לפני החזרות, תחזיק את האוויר חזק בפנים ותשמור על כיווץ בתחתית.

למה מתח? איפה הדדליפט?
בשלישי דדליפט 142.5

• פותח/ת השרשור
Squat 3x5x112.5 PR Volume + technique
Press 3x5x47.5 (Fuck Press)
Deadlift 1x5x142.5 (PR FOR SPEED 😃 )
DB Bicep Curl 10x20, 17.5, 15. 12.5, 9
סקוואט יצאתי בלוט הבאתי חולצה מחליקה + נעל קרועה
פרס תרגיל בן זונה, בהזדמנות הראשונה מחליף אותו לאינקליין
דדליפט יצאתי לאטח אבל ברמות אדירות אני יכול לתרץ לכם כשתראו את הטכניקה אבל מעדיף לשמור לעצמי ולהדגים את זה על ה-150 שיצא ישר פלס 😃

רציתי לקנות את הנעלי ווראיור שפסייכו פירסם + דדליפט סליפרס בגלל הנעל הקרועה אך בדיוק הייתי צריך לחדש מנוי שילמתי 200 שקל ל3.5 חודש.
אני אקנה כנראה אולסטאר.

סירטונים לקראת הלילה, חבר ישלח לי בוואצטפ את הדדליפט ואני אתחיל לערוך.

:infomilies041-79:אימון של שעתיים :infomilies041-79:​

אין תירוצים על הדדליפט, פשוט לא החזקתי גב מלכתחילה (זה גם למה הנעילה שזה החלק הכי חזק שלי הלך לא טוב).
יש כמה סיבות למה שקרה אני אטפל בזה שבוע הבא מרוב הרייג' שכחתי מלא דברים (להרחיב קצת עמידה ולהוציא ברכיים, להוריד נעליים שהעקב של קרועה ומנותקת מהנעל!! ועוד הרבה דברים). פאק איזה פרצוף של נרקומן רוסי יש לי בPREVIEW

נערך לאחרונה:

למה מתח? איפה הדדליפט?

למה שינסה עמידה צרה עם נוח לו רחבה?
אני שואל בתור אחד שעושה מאז ומתמיד סקוואט יותר רחב ממנו אפילו לדעתי... ;)
זה רע? אם כע למה?

למה שינסה עמידה צרה עם נוח לו רחבה?
אני שואל בתור אחד שעושה מאז ומתמיד סקוואט יותר רחב ממנו אפילו לדעתי... ;)
זה רע? אם כע למה?
למתאמן מתחיל זה מאוד מיותר, הקיצוץ בעומק גורם לבעיות באונס ומצריך יותר זווית בגב והישענות קדימה, למתאמן מתחיל שעדיין לא מתורגל והזוקפים שלו לא מפותחים כל כך, כל תקלה בטכניקה מסכן אותו מאוד.
עומק זה לא משהו שמתאמן מתחיל צריך להתעסק בו, בשלב הזה הכי חשוב הוא הבאונס.

מזה כפיפת מרפקים?
יד קידמית.

אם הכוונה לעשות סקוואט כמו שריפטו ממליץ אתה WAY OFF
אין בעיה לעמוד רחב אבל צריך לשנות דברים בטכניקה בשביל זה

הGM שיש לך בסקוואט- מוגזם ביותר

• פותח/ת השרשור
אם הכוונה לעשות סקוואט כמו שריפטו ממליץ אתה WAY OFF
אין בעיה לעמוד רחב אבל צריך לשנות דברים בטכניקה בשביל זה

הGM שיש לך בסקוואט- מוגזם ביותר
מה לגבי הסט הראשון בלבד? (של ה-112)

הסקוואט שלך בעייתי מאד מאד. מציע לך לשפר את הטכניקה לפני שתתקדם שוב...

מה לגבי הסט הראשון בלבד? (של ה-112)

אין אף סט טוב, אבל הפיתרונות יהיו מאוד פשוטים:

1. תצלם גם כדי לבדוק עומק ואל תרד ATG- כשאתה יורד יותר מדי בסקוואט שהפיסוק רחב מאוד, מבחינה פיזית אתה נשען קדימה עם הגב כדי לרדת את הכמה ס"מ אקסטרא, מה שמלכתחילה גורם לך לעלות עם GM, תמצא את הנקודה שבה אתה שובר מקביל ואל תרד מעבר אליה אחרת תאבד כיווץ בגב.

2. אתה במקום לעלות עם התחת למעלה לוקח אותו אחורה מה שגורם לברך שלך ללכת אחורה גם כן, ל4 ראשי לעבוד פחות ולהגברה של הGM ועומס מיותר על הגב(מי שישים לב יראה שהמוט מתגלגל על הגב כל הסט, בסט מושלם המוט לא אמור להתגלגל/הפלטות צריכות להיות יציבות)

אל תעשה ריסט מוגזם, תוריד 5-7 קילו, אבל תעבוד על הדגשים האלה ואם יש לך שאלות תשאל

• פותח/ת השרשור
אין אף סט טוב, אבל הפיתרונות יהיו מאוד פשוטים:
1. תצלם גם כדי לבדוק עומק ואל תרד ATG- כשאתה יורד יותר מדי בסקוואט שהפיסוק רחב מאוד, מבחינה פיזית אתה נשען קדימה עם הגב כדי לרדת את הכמה ס"מ אקסטרא, מה שמלכתחילה גורם לך לעלות עם GM
2. אתה במקום לעלות עם התחת למעלה לוקח אותו אחורה מה שגורם לברך שלך ללכת אחורה גם כן, ל4 ראשי לעבוד פחות ולהגברה של הGM(מי שישים לב יראה שהמוט מתגלגל על הגב כל הסט, בסט מושלם המוט לא אמור להתגלגל/הפלטות צריכות להיות יציבות)

לדעתי אל תעשה ריסט מוגזם, תוריד 5-7 קילו, אבל תעבוד על הדגשים האלה ואם יש לך שאלות תשאל

החולצה החליקה + מוט עקום (אם תסתכל בדדליפט אפילו רואים שהוא ממש עקום ) זה בעיקר הסיבה לגלגול אני בא מחר עם חולצה שהיא יותר נוחה לי ויש סיכוי שבעל המכון יביא לי קצת מגנזיום למרוח על הגב.
אני אצלם מחר + מהצד (לבדיקת העומק) ואנסה לשים את הדגשים האלו (בעיקר לחתוך בעומק כי אני יורד ממש עמוק) אם לא ילך וזה עדיין לא יראה טוב אז ריסט (אני בשוונג ולא רוצה להרוס אז אני אולי אין צורך בריסט רק לשים את הדגשים הנכונים 😃 ) .
תודה, מוניטין.
.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית