חוץ מהשיבולת שועל והריבת תות הכל חלבון מלא אני לא רואה איפה בעיהתבדוק הודעה 48.....
זה משהו שאכלתי זה לא בתפריט
מה שכן הייתי מוריד מהכמויות של הש.ש שזה גם ככה לא הדבר הכי טעים בעולם ומכניס יותר ירקות...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חוץ מהשיבולת שועל והריבת תות הכל חלבון מלא אני לא רואה איפה בעיהתבדוק הודעה 48.....
זה משהו שאכלתי זה לא בתפריט
אני מתסף בהרבה (מ-0 פתאום התחלתי לתסף בכמויות חח)חוץ מהשיבולת שועל והריבת תות הכל חלבון מלא אני לא רואה איפה בעיה
מה שכן הייתי מוריד מהכמויות של הש.ש שזה גם ככה לא הדבר הכי טעים בעולם ומכניס יותר ירקות...
איך הגעת מ-22 שקל ליום ל-2000+ בחודש? כמה כבר עולה לך תוספים לחודש?אני מתסף בהרבה (מ-0 פתאום התחלתי לתסף בכמויות חח)
ש"ש זה לא טעים אבל זה קל לאכול (אני אוכל עם כף ולא כפית...) בבוקר לוקח לי 20 דקות לסיים 300 גרם ש"ש ו600 מ"ל חלב עם ריבת תותים כשאני אוכל באיזי מול הטלוויזיה.
בערב כנ"ל עם 200 ו-400 ....
יוצא לי 22 שקל ליום +- לא כולל תוספים על האוכל.
סה"כ מתחשב בהורים כי 2000+ שקל בחודש על אוכל לילד בן 15 זה ממש לא מובן מאליו....
לא....איך הגעת מ-22 שקל ליום ל-2000+ בחודש? כמה כבר עולה לך תוספים לחודש?
בשלישי דדליפט 142.5יש בהחלט שיפור, אבל יש מה לשפר.
בסקוואט תעשה לי טובה ותנסה לפחות עמידה יותר צרה, הסט הראשון היה עוד טוב, בשני והשלישי כבר הGM היה הרבה יותר משמעותי, יחד עם הבאט וינק המצב לא נראה כל כך מזהיר לגב התחתון שלך..
בבנץ אתה יכול עוד לכווץ, בעיקר את הפלג גוף העליון והשכמות, עצירה תעשה ב1-3 חזרות הראשונות [לבחירתך, בין אם חזרה ראשונה בלבד, או יותר] ומשם תמשיך רגיל בT&G. מה שכן, קח הרבה אוויר לפני החזרות, תחזיק את האוויר חזק בפנים ותשמור על כיווץ בתחתית.
למה מתח? איפה הדדליפט?
בכל זאת, הסוד לצבירת כוח ומסת שריר הינו כפיפת מרפקים.יכולת לחסוך את כפיפות המרפקים
יש בהחלט שיפור, אבל יש מה לשפר.
בסקוואט תעשה לי טובה ותנסה לפחות עמידה יותר צרה, הסט הראשון היה עוד טוב, בשני והשלישי כבר הGM היה הרבה יותר משמעותי, יחד עם הבאט וינק המצב לא נראה כל כך מזהיר לגב התחתון שלך..
בבנץ אתה יכול עוד לכווץ, בעיקר את הפלג גוף העליון והשכמות, עצירה תעשה ב1-3 חזרות הראשונות [לבחירתך, בין אם חזרה ראשונה בלבד, או יותר] ומשם תמשיך רגיל בT&G. מה שכן, קח הרבה אוויר לפני החזרות, תחזיק את האוויר חזק בפנים ותשמור על כיווץ בתחתית.
למה מתח? איפה הדדליפט?
בכל זאת, הסוד לצבירת כוח ומסת שריר הינו כפיפת מרפקים.
עובדה שיש תחרות של זה.
למתאמן מתחיל זה מאוד מיותר, הקיצוץ בעומק גורם לבעיות באונס ומצריך יותר זווית בגב והישענות קדימה, למתאמן מתחיל שעדיין לא מתורגל והזוקפים שלו לא מפותחים כל כך, כל תקלה בטכניקה מסכן אותו מאוד.למה שינסה עמידה צרה עם נוח לו רחבה?
אני שואל בתור אחד שעושה מאז ומתמיד סקוואט יותר רחב ממנו אפילו לדעתי... ;)
זה רע? אם כע למה?
יד קידמית.מזה כפיפת מרפקים?
מה לגבי הסט הראשון בלבד? (של ה-112)אם הכוונה לעשות סקוואט כמו שריפטו ממליץ אתה WAY OFF
אין בעיה לעמוד רחב אבל צריך לשנות דברים בטכניקה בשביל זה
הGM שיש לך בסקוואט- מוגזם ביותר
מה לגבי הסט הראשון בלבד? (של ה-112)
אין אף סט טוב, אבל הפיתרונות יהיו מאוד פשוטים:
1. תצלם גם כדי לבדוק עומק ואל תרד ATG- כשאתה יורד יותר מדי בסקוואט שהפיסוק רחב מאוד, מבחינה פיזית אתה נשען קדימה עם הגב כדי לרדת את הכמה ס"מ אקסטרא, מה שמלכתחילה גורם לך לעלות עם GM
2. אתה במקום לעלות עם התחת למעלה לוקח אותו אחורה מה שגורם לברך שלך ללכת אחורה גם כן, ל4 ראשי לעבוד פחות ולהגברה של הGM(מי שישים לב יראה שהמוט מתגלגל על הגב כל הסט, בסט מושלם המוט לא אמור להתגלגל/הפלטות צריכות להיות יציבות)
לדעתי אל תעשה ריסט מוגזם, תוריד 5-7 קילו, אבל תעבוד על הדגשים האלה ואם יש לך שאלות תשאל