לוג

מה שגם זה מאכלים זולים יחסית כל מה שאני אוכל אם תשים לב (אולי חוץ מהלחם המלא היום) וטחינה זה די יקר לא?
מה אם כל העניין של חלבון מלא/לא מלא ובכללי בפורמים כמו BODYBUILDING בכלל יש המלצה של 2 גרם לפאונד וכו' ?

אני אוריד קצת חזה עוף ואוסיף ש"ש מחר.
לא יודע מה ההמלצות בבודיבילדינג
טחינה זה זול מאוד, 500 גרם עולה בערך 15-20 שקל...
חלבון מלא זה חלבון מהחי שמכיל את כל החומצות אמינו הדרושות וחלבון לא מלא זה חלבון מהצומח שלא מכיל את כל החומצות אמינו
תשמע, בסופו של דבר אתה יכול לאכול כמה חלבון שאתה רוצה, אבל זה שהמאגרי שומן שלך יגדלו לא אומר שתהיה חזק יותר, אתה צריך לעלות במסת שריר ובשביל זה צריך לעלות גם באחוזי שומן, אין פה ויכוח, ואפילו לעלות די הרבה באחוזי שומן, אבל סתם לעלות באחוזי שומן ללא שום קשר לגדילה של מסת שריר? מיותר לגמרי, תחסוך מעצמך מאמץ מיותר בחיטוב

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה ההמלצות בבודיבילדינג
טחינה זה זול מאוד, 500 גרם עולה בערך 15-20 שקל...
חלבון מלא זה חלבון מהחי שמכיל את כל החומצות אמינו הדרושות וחלבון לא מלא זה חלבון מהצומח שלא מכיל את כל החומצות אמינו
תשמע, בסופו של דבר אתה יכול לאכול כמה חלבון שאתה רוצה, אבל זה שהמאגרי שומן שלך יגדלו לא אומר שתהיה חזק יותר, אתה צריך לעלות במסת שריר ובשביל זה צריך לעלות גם באחוזי שומן, אין פה ויכוח, ואפילו לעלות די הרבה באחוזי שומן, אבל סתם לעלות באחוזי שומן ללא שום קשר לגדילה של מסת שריר? מיותר לגמרי, תחסוך מעצמך מאמץ מיותר בחיטוב
לא...
התכוונתי להוריד לפי 2 מ.ג. חלבון מלא או כלל החלבון ?
כאילו לסגור ביום 160-170 גרם או לסגור ביום 190-200 שרובו מהחי/גבינה/חלב בקיצור "מלא".

לא...
התכוונתי להוריד לפי 2 מ.ג. חלבון מלא או כלל החלבון ?
כאילו לסגור ביום 160-170 גרם או לסגור ביום 190-200 שרובו מהחי/גבינה/חלב בקיצור "מלא".
כלל החלבון פי 2...
עדיף שכמה שיותר ממנו יהיה חלבון מלא
אל תשכח אבל ששומנים אתה רוצה דווקא מהצומח ולא מהחי, אז צריך לראות איך משחקים עם זה...

• פותח/ת השרשור
כלל החלבון פי 2...
עדיף שכמה שיותר ממנו יהיה חלבון מלא
אל תשכח אבל ששומנים אתה רוצה דווקא מהצומח ולא מהחי, אז צריך לראות איך משחקים עם זה...
טחינה זה הדבר היחידי שאני אכניס לפה, כמות יפה ממנו תספיק

טחינה זה הדבר היחידי שאני אכניס לפה, כמות יפה ממנו לא תספיק? (מתסף במולטי, שמן דגים וכו').
כן תוסיף טחינה על חשבון כל החלבון המיותר אבל אל תשכח שבטחינה יש גם 22-24 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
כן תוסיף טחינה על חשבון כל החלבון המיותר אבל אל תשכח שבטחינה יש גם 22-24 גרם חלבון
אני פשוט אסגור
חבילת ש"ש , ליטר חלב ביום זה כבר 80 גרם
וחוץ מזה גם 300 גרם חזה עוף שזה 60 גרם
וכל יום קצת טחינה אולי 100 גרם (לא יודע מה הערכים נבדוק) אז זה גם 20
160 זה פי 2 מ.ג. וחוץ מזה דברים קטנים שישתנו מיום ליום ומקסימום יצא 2.5 גרם לקילו מ.ג.

אני פשוט אסגור
חבילת ש"ש , ליטר חלב ביום זה כבר 80 גרם
וחוץ מזה גם 300 גרם חזה עוף שזה 60 גרם
וכל יום קצת טחינה אולי 100 גרם (לא יודע מה הערכים נבדוק) אז זה גם 20
160 זה פי 2 מ.ג. וחוץ מזה דברים קטנים שישתנו מיום ליום ומקסימום יצא 2.5 גרם לקילו מ.ג.
טחינה אם אני זוכר נכון זה בערך-
58-62 גרם שומן
22-24 חלבון
10-14 פחמימה (לא סגור על זה)

• פותח/ת השרשור
@shahar18
כדאי לחסוך לעצמי את הכאב הראש המטומטם הזה פשוט עשיתי תפריט.

תפריט

ארוחת בוקר:
250 גרם ש"ש
500 מ"ל חלב
כפית ריבת תותים

בית ספר:
200 גרם חזה עוף (כף שמן קנולה)

ארוחת צהריים:
4 ביצים קשות

ארוחת ערב:
250 גרם ש"ש
500 מ"ל חלב
כפית ריבת תותים

נישנוש במהלך היום:
25 גרם אגוזי מלך .

3450 קלוריות
197 גרם חלבון
122 גרם שומן
395 גרם פחמימה

מתסף במולטי ויטמין של יוניברסל, שמן דגים של אופטימום, ויטמין D של NOW, קפאין של 4EVER וקראיטין של יוניברסל.
אגב שימו לב שהיו לי רק 2 אימונים בלוג אבל היה עמוד אחד על התוכנית ועמוד אחד על התפריט :panda:
לילט שיהיה לכולם

לדעתי אין שום בעיה עם 250 גרם חלבון ביום, אם אין לך בעיה להגיע לזה.
ואין שום בעיה, סתם נראה לי יקר ומגעיל לאכול 250 גרם גבנצ ביום.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אין שום בעיה עם 250 גרם חלבון ביום, אם אין לך בעיה להגיע לזה.
ואין שום בעיה, סתם נראה לי יקר ומגעיל לאכול 250 גרם גבנצ ביום.
אין לי בעיה להגיע גם ל-400 גרם ביום אני ממש לא אוכל בכח אכלתי אתמול 3 ארוחות ויכולתי להוסיף עוד 2 ארוחות כאלו בלי בעיה.
העניין אם זה נותן לי יתרון כלשהו ואם לא זה ביזבוז של כסף ויכול להיות שיש לזה אפילו חסרונות..... המכון היה סגור אבל עשיתי את המתח (מחר אני אעשה רק סקוואט ובנץ').
מתח בנות 2X2, 8, 6, 4
PR לנפח (17) לא PR לחזרות (9)

לתלה:

תעלה עוד קצת
אני רציני חייב להתחיל להתאמן במתח יש מבחנים בספורט כושילרבאק

• פותח/ת השרשור
תעלה עוד קצת
אני רציני חייב להתחיל להתאמן במתח יש מבחנים בספורט כושילרבאק
אני עולה עד שהסנטר עובר כי זה הסטנדרט מבחינתי + נעילת מרפקים למטה ככה שאולי כשאני אגיע ל-15 כאלו אני אנסה לעשות "ריסט" ולהגיע ל-15 עד החזה ורק אז אוסיף משקל. למרות שזה לא משהו שאני רואה שיקרה עד החיטוב בגלל ש....אני עולה במשקל

ד"א הזמנתי גם ויטמין C
אחותי חושבת שזה סמים .
מהיום מולטי=קוקאין, שמן דגים=מריחואנה, ויטמין D= הרואין, קפאין=קריסטל מת', ויטמין C = חשיש, קריאטין= נייס גאי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 3X5X102.5
בנץ' 3X5X60 עם עצירה כל חזרה

סקוואט סט ראשון סבבה, סט שני חזרה חמישית מבחינת הרגשה גוד מורנינג אבל בסרטון עצמו זה לא כזה נורא זה פשוט חזרה מאוד מוזרה.
סט שלילי חזרה רביעית+חמישית כמו האחרונה ושלישית לא הצלחתי לשמור ברכיים כל כך.
סה"כ זה משהו שאפשר להתקדם תוך כדאי התקדמות...פחות לנטות קדימה מלכתחילה, להוריד מרפקים ולהסתכל לא למטה כמו שאני אוהב אלה על נקודה רחוקה למטה....
בנץ' הוספתי מתחת לרגל פלטות וזה ממש עזר! תודה ל @דני שובבני על התשובה המהירה בפייסבוק 😃
סירטונים עוד כמה דקות.

התפריט לא משהן, אין הרבה חלבון מלא, מגיע לך הרבה חב
סקוואט 3X5X102.5
בנץ' 3X5X60 עם עצירה כל חזרה

סקוואט סט ראשון סבבה, סט שני חזרה חמישית מבחינת הרגשה גוד מורנינג אבל בסרטון עצמו זה לא כזה נורא זה פשוט חזרה מאוד מוזרה.
סט שלילי חזרה רביעית+חמישית כמו האחרונה ושלישית לא הצלחתי לשמור ברכיים כל כך.
סה"כ זה משהו שאפשר להתקדם תוך כדאי התקדמות...פחות לנטות קדימה מלכתחילה, להוריד מרפקים ולהסתכל לא למטה כמו שאני אוהב אלה על נקודה רחוקה למטה....
בנץ' הוספתי מתחת לרגל פלטות וזה ממש עזר! תודה ל @דני שובבני על התשובה המהירה בפייסבוק 😃
סירטונים עוד כמה דקות.
אתה זה זה ששאל על ההגבהה ? בכל מקרה בכיף 😃

• פותח/ת השרשור

כן זה אני 😃
אני אוכל חבילת ש"ש וליטר חלב ביום כי זה זול ואחלה לי .
אם אני מוסיף הרבה חלבון מלא יוצא לי 250-350 גרם חלבון ואמרו לי שזה נאגר ישירות לשומן....
מה דעתך?
בכל מקרה היום על האש עם חברים ככה שכל החלבון יהיה מלא ;)

רק השיבולת שועל והלחם זה לא חלבון מלא ממה שאני רואה בתפריט שלו... מה הבעיה?
או שפיספסתי משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית