הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג

• פותח/ת השרשור
Squat 1x5x117.5
Bench 1x5x65, 2x5x65
Chins 3, 3, 10, 5, 5
בסקוואט ניסיתי את הדגשים היה נראה טיפה יותר טוב מהסט הראשון של ה-112.5 אבל עדיין גרועה מהיסוד וחזרה חמישית קרסתי אז החלטתי להוריד משקל וסתם ניסיתי את השיטה של ריפטו עם 107.5 והטווח תנועה גדל פי 3 והרגל מאחורה כאבה מאוד (למי שלא שם לב בסירטונים הירך שלי יותר ארוכה מהטורסו וכל הרגל עצמה פי 2 יותר גדולה מהטורסו....)
בבנץ' סט אחד עם 2 עצירות (3,5) ו2 סטים טאץ' אנד גו
במתח בנות עשיתי בחימום עוד חזרה ואז עשיתי 10!! ההבדל היה שעשיתי מהר הפעם (עם נעילה ועלייה מלאה) אבל את ה6 הראשונות העפתי כמו לא יודע מה באחרונה נתתי ממש תנופה קטנה עם הרגליים ובכללי עשיתי הפעם 26 כולל (שיפור של 5 חזרות והבדל של 2 קילו מיום ראשון!!)
סה"כ אימון מעולה לבנץ' ולמתח אבל לא טוב לסקוואט (אפילו שהוא היה די קליל יחסית + מגנזיום) .

סירטונים לפני השינה.

@incin תגיד "טנסלר" אומר לך משהו ?

• פותח/ת השרשור
אממ, לא? זה מישהו? משהו?
מישהו שהתיאור שלו מאוד דומה לשלך (35+ , מתאמן כוח, עובד בטכניון כרגע, מסקביט 4 פלטות (?) ולפני הרבה זמן היה מתאמן במכון שלי והיה מפחיד אנשים ).
הכינוי שלו היה פרדי (קרוגר)

מישהו שהתיאור שלו מאוד דומה לשלך (35+ , מתאמן כוח, עובד בטכניון כרגע, מסקביט 4 פלטות (?) ולפני הרבה זמן היה מתאמן במכון שלי והיה מפחיד אנשים ).
הכינוי שלו היה פרדי (קרוגר)

הממ, לא, לא מכיר. יכול להיות שהוא בא בבוקר או בצהריים. את Rasmalo לדוגמא ראיתי רק פעמיים במשך כל השנים שאנחנו מתאמנים שם וזה היה שבוע שעבר כשבאתי בצהריים.

גם את KA4OK אני רואה פעם בחצי שנה, את אישתו קצת יותר.

• פותח/ת השרשור

@SmokingSnake
יש שיפור ב-107? (חימום אחרון לזוג).
אני עושה ריסט ל-107 בעומק חתכתי בהרבה, הקטע עם הברכיים (שלא ילכו אחורה והתחת לא ילך אחורה) קצת קשה לי עם משקלים כבדים אבל אשים על זה דגש

נראה הרבה יותר טוב, יש לך נטיה קצת ליפול לתוך הבור ולצאת ממנו לאט
תצלם מעוד זוויות את כל הסטים של אימון הבא(גם כדי לבדוק עומק, שנראה פה די בסדר אבל רק כדי להיות בטוח)

• פותח/ת השרשור
מ.ג. 83 עלייה של 3.5 קילו בשבוע וחצי. (12 יום)
התחלתי לקחת קריאטין + העלתי את הפחמימות (אוכל לא יותר מ-160 גרם חלבון ביום אתמול אכלתי 9 ביצים קשות, 300 גרם חזה עוף ומשהו כמו 300 מ"ל שוקו 96% חלב פיצוי על ה-PR וזה החלבון המלא הגיעה עוד קצת מדברים קטנים) וגם נתרן וכו' (התנפחתי כמו בלון אני אעלה תמונה עוד מעט ).
לא הסתדרתי כל כך עם התפריט, פתאום התגלתה אהבה חדשה ביני ובין חומוס :vulcan:
אני אעשה חושבים השבוע ואעשה לעצמי משהו שיהיה יותר מגוון ובחירה אולי איזה שיטה שתתאים לי יותר ככה שאני גם אוכל נקי יחסית וגם אתחזק (שיטת נקודות :pompus:) risus

מחכה לראשון :sporty074: פרונט רפוי :

פריסת גב:

עם פחמימה גדולה באה מותן גדולה :cool:

מ.ג. 83 עלייה של 3.5 קילו בשבוע וחצי. (12 יום)
התחלתי לקחת קריאטין + העלתי את הפחמימות (אוכל לא יותר מ-160 גרם חלבון ביום אתמול אכלתי 9 ביצים קשות, 300 גרם חזה עוף ומשהו כמו 300 מ"ל שוקו 96% חלב פיצוי על ה-PR וזה החלבון המלא הגיעה עוד קצת מדברים קטנים) וגם נתרן וכו' (התנפחתי כמו בלון אני אעלה תמונה עוד מעט ).
לא הסתדרתי כל כך עם התפריט, פתאום התגלתה אהבה חדשה ביני ובין חומוס :vulcan:
אני אעשה חושבים השבוע ואעשה לעצמי משהו שיהיה יותר מגוון ובחירה אולי איזה שיטה שתתאים לי יותר ככה שאני גם אוכל נקי יחסית וגם אתחזק (שיטת נקודות :pompus:) risus

מחכה לראשון :sporty074: פרונט רפוי :

פריסת גב:

עם פחמימה גדולה באה מותן גדולה :cool:

הגוף לא נראה רע.... (מבחינת א.ש )
תן בראש! ;)

במסה הקודמת שלי שעוד לא הבנתי את הרעיון של לאכול כל יום אותו דבר...
עשיתי לי פשוט לכל דבר תחליפים..
נניח צהריים בנוי ככה:
אורז 500 גרם/2 כוסות פתיתים/פסטה 350 גרם (לא מדויק סתם מאלתר מהראש)
חזה עוף 150 גרם/סלמון 230 גרם/פסטרמה קופסא וחצי

סתם זרקתי פה שטויות אל תסתמך על זה :eek:
רק שיהיה לך רעיון אולי...
בהצלחה!:sporty074:

• פותח/ת השרשור
הגוף לא נראה רע.... (מבחינת א.ש )
תן בראש! ;)

במסה הקודמת שלי שעוד לא הבנתי את הרעיון של לאכול כל יום אותו דבר...
עשיתי לי פשוט לכל דבר תחליפים..
נניח צהריים בנוי ככה:
אורז 500 גרם/2 כוסות פתיתים/פסטה 350 גרם (לא מדויק סתם מאלתר מהראש)
חזה עוף 150 גרם/סלמון 230 גרם/פסטרמה קופסא וחצי

סתם זרקתי פה שטויות אל תסתמך על זה :eek:
רק שיהיה לך רעיון אולי...
בהצלחה!:sporty074:
פשוט אני אוכל 500 גרם ש"ש + ליטר חלב ביום
5 ביצים קשות
בשר כלשהו (חזה עוף/הודו, בשר בקר וכו')
בתור צ'יט לפעמים דברים כמו פיתה עם חומוס , פירה , צ'יפס לפעמים .
וביום של PR אפצה את עצמי במשהו קטן 😃 (תמריץ)
דומה ל"תפריט" אבל לא קבוע (משגע אותי)

פשוט אני אוכל 500 גרם ש"ש + ליטר חלב ביום
5 ביצים קשות
בשר כלשהו (חזה עוף/הודו, בשר בקר וכו')
בתור צ'יט לפעמים דברים כמו פיתה עם חומוס , פירה , צ'יפס לפעמים .
וביום של PR אפצה את עצמי במשהו קטן 😃 (תמריץ)
דומה ל"תפריט" אבל לא קבוע (משגע אותי)

הבנתי.. זה גם סוג של תפריט ;)
צ'יט זה מינימום מגש פיצה!!:food-and-drink005:
חחח פיתה עם חומוס בתור צ'יט זה עצוב..

בהצלחה בהמשך! תפציץ אני עוקב פה!

• פותח/ת השרשור
צ'יט היום :
סמבוסק וצ'יפס ופירה. (שתי ביטולים היום אז הלכתי לרוזמרי עם חבר.... ו-PR אחד אז זה בסדר)

אימון:
סקוואט 2X5X107.5 , 1X4X107.5
בנץ' 1X4X67.5 (שתי עצירות - אחת נכשלה) , 1X3X67.5 (טאץ' אנד גו נכשלתי בגלל נשימות). - PR בגלל העצירה + הנפח
מתח בנות 3, 3, 6, 5, 4

אימון חרא!!
לא היה לי צלם ושיצלם מאחורה ואני אתקן טכניקה, לא היה לי מוזיקה, היה משהו מוזר בפלטות וצרבת וכאבי בטן וביצים ורגל כואבת
בסט השני והשלישי כאב הרגל מאחורה מתחת לתחת (בגלל שלא צילמתי מאחורה והטכניקה נטתה לצד אחד וקיצרתי בחימום ל-20 דקות במקום 40 דקות) לא נכשלתי פשוט לא יכולתי לרדת ל-5....
בבנץ' לא נתתי מלחמה ישר אחרי העצירה זרקתי את המוט על הרצפה, בסט השני ניסיתי לעשות כמה שיותר מהר טאץ' אנד גו ו-2 ראשונות טסו, 3 סבבה אבל ניסיתי רביעית בלי לנשום וזה היה טעות. סט שלישי היה חסר טעם כי גם 60 לא הצלחתי (התרסק עליי)
מתח גם כן חרא ובסט השלישי רימיתי רצח עם הרגליים חתכתי בROM ועשיתי רק 4....

שלישי חוזר על הסקוואט ופרנציפ עושה 4X5 ויעיף את זה כמו מוט ריק עם פול ווליום באוזניות , בלי ספות שמירה ועם טכניקה מעולה!!! , הולך לשבור את כל המכון בשביל לעשות את זה לא אכפת לי כלום.
בחמישי חוזר על ה67.5 בבנץ' 3 פאקינג סטים עם 2 פאקינג עצירות בסט ובלי ספוטר מזדיין כדאי שלא אוותר ולהעיף את זה כמו חימום מזדיין ומוסיף כאפות לפנים לפני הסט הבן זונה.

סירטונים אחר כך ועוד תמונה מפומפמת ועכשיו אני הולך לקרוא את להציל את פאקינג טוראי ראיין למבחן מחר ומחכה לשלישי כדאי לרצוח ולהשפיל את ה107.5 הבן זונה הזה שאפילו בחימום לא אעשה בחיים אחרי זה. רק 105 או מאה ופאקינג עשר :mad::mad::mad::mad::mad:

kzy4nmtujzwk.jpg

שלישי חוזר על הסקוואט ופרנציפ עושה 4X5 ויעיף את זה כמו מוט ריק עם פול ווליום באוזניות , בלי ספות שמירה ועם טכניקה מעולה!!! , הולך לשבור את כל המכון בשביל לעשות את זה לא אכפת לי כלום.
בחמישי חוזר על ה67.5 בבנץ' 3 פאקינג סטים עם 2 פאקינג עצירות בסט ובלי ספוטר מזדיין כדאי שלא אוותר ולהעיף את זה כמו חימום מזדיין ומוסיף כאפות לפנים לפני הסט הבן זונה.
סירטונים אחר כך ועוד תמונה מפומפמת ועכשיו אני הולך לקרוא את להציל את פאקינג טוראי ראיין למבחן מחר ומחכה לשלישי כדאי לרצוח ולהשפיל את ה107.5 הבן זונה הזה שאפילו בחימום לא אעשה בחיים אחרי זה. רק 105 או מאה ופאקינג עשר

חחחח כל כך חבל לי שאני לא יכול לתת לך מוניטין!

לכולם יש אימונים גרועים שטויות!
האחוז שומן נראה פה קצת יותר גבוה מהתמונה הקודמת...
תוריד טיפה את המכנס.. ;)
לא מובן עם זה כרס או שהמכנס מרים את זה כזה...

• פותח/ת השרשור
חחחח כל כך חבל לי שאני לא יכול לתת לך מוניטין!

לכולם יש אימונים גרועים שטויות!
האחוז שומן נראה פה קצת יותר גבוה מהתמונה הקודמת...
תוריד טיפה את המכנס.. ;)
לא מובן עם זה כרס או שהמכנס מרים את זה כזה...
כרס

• פותח/ת השרשור
אחרי התחרות חיטוב לדעתי ;)
אם לא מתכונן לתחרות אפילו עכשיו...
למה? כי אחרי החיטוב תתקדם הרבה יותר טוב...
מנסיון 😃
עד דצמבר(התחרות היא בסוף נובמבר) SS עם כל מה שבא איתה בלי זיוני שכל.
כשיהיה לי סקוואט 3 פלטות מינימום (160 אידיאלי) מסה נקייה יותר עם 5/3/1 עם דגש לבילדינג עד מרץ ואז חיטוב עד אוגוסט עם הלינארית . (רוצה להגיע לא"ש נמוך כמו 10 שזה אפשרי תוך כמעט חצי שנה חיטוב בהנחה שתהיה לי מסה) .
אחרי זה כבר אחזור ל-100% ליפטינג בהנחה שגם שנה הבאה יש תחרות בנובמבר .

אני כן מתחרה בדימונה מטרות :
סקוואט 140 בלי חגורה
בנץ' 80
דדליפט 180 בלי חגורה ומגנזיום (לא רוצה לשמוע כמה זה מטומטם בבקשה)

מניח שאלו יהיו כניסות שניות שלי ובכניסות שלישיות שלי אני אשים חגורה, או שאפילו כניסות ראשונות שלי ואז בשניה ובשלישית נשים חגורה, אי אפשר לדעת יש עוד חודשיים.

עד דצמבר(התחרות היא בסוף נובמבר) SS עם כל מה שבא איתה בלי זיוני שכל.
כשיהיה לי סקוואט 3 פלטות מינימום (160 אידיאלי) מסה נקייה יותר עם 5/3/1 עם דגש לבילדינג עד מרץ ואז חיטוב עד אוגוסט עם הלינארית . (רוצה להגיע לא"ש נמוך כמו 10 שזה אפשרי תוך כמעט חצי שנה חיטוב בהנחה שתהיה לי מסה) .
אחרי זה כבר אחזור ל-100% ליפטינג בהנחה שגם שנה הבאה יש תחרות בנובמבר .

אני כן מתחרה בדימונה מטרות :
סקוואט 140 בלי חגורה
בנץ' 80
דדליפט 180 בלי חגורה ומגנזיום (לא רוצה לשמוע כמה זה מטומטם בבקשה)

מניח שאלו יהיו כניסות שניות שלי ובכניסות שלישיות שלי אני אשים חגורה, או שאפילו כניסות ראשונות שלי ואז בשניה ובשלישית נשים חגורה, אי אפשר לדעת יש עוד חודשיים.

חחח זה גם המטרות שלי ששמתי לעצמי לחודשיים האלה... ;) (חוץ מהדלליפט)

סתם מתוך התעניינות למה התקופה של הבילדינג??
אתה לא מרוצה כרגע מההתקדמות? (מבחינת היפוטרפיה)
למה לא לצבור עוד מלא כוח בתקופה הזאת... ואז לעבור לבילדינג? כשתיהיה אחרי השלב של מתאמן מתחיל?

• פותח/ת השרשור
חחח זה גם המטרות שלי ששמתי לעצמי לחודשיים האלה... ;) (חוץ מהדלליפט)

סתם מתוך התעניינות למה התקופה של הבילדינג??
אתה לא מרוצה כרגע מההתקדמות? (מבחינת היפוטרפיה)
למה לא לצבור עוד מלא כוח בתקופה הזאת... ואז לעבור לבילדינג? כשתיהיה אחרי השלב של מתאמן מתחיל?

יש אבל אני רוצה להקדיש 3 חודשים בשנתיים האלו כדאי להיראות יותר חזק וטוב ולא רק להיות יותר חזק.
זה לא שיש יותר היפרטרופיה יחסית אבל יש יותר היפרטרופיה בשרירי ראווה כמו בייספ, תאומים, לאטסימוס, חזה במקום תחת, זוקפים, טרפזים, יד אחורית וכו' .
בכל מקרה זה לא רלוונטי זה סה"כ השערות למה שאני אעשה.

אני בכלל לא רוצה לעבור לבילדינג EVER .

יש אבל אני רוצה להקדיש 3 חודשים בשנתיים האלו כדאי להיראות יותר חזק וטוב ולא רק להיות יותר חזק.
זה לא שיש יותר היפרטרופיה יחסית אבל יש יותר היפרטרופיה בשרירי ראווה כמו בייספ, תאומים, לאטסימוס, חזה במקום תחת, זוקפים, טרפזים, יד אחורית וכו' .
בכל מקרה זה לא רלוונטי זה סה"כ השערות למה שאני אעשה.

אני בכלל לא רוצה לעבור לבילדינג EVER .

הבנתי...
לדעתי אחרי החיטוב תחזור לכוח..
אתה תראה איזה קפיצה תדפוק במשקלים ובגודל שלך.. 😃
סוף הSS פעם קודמת...(שהייתה כולה חודשיים) חשבתי שאין סיכוי שאני מתקדם יותר לאנשהו..
אחרי החיטוב זה השתנה לגמרי!! (גדול וחזק מתמיד! ובמשקל נמוך יותר!)
וכמה זמן אני בSS? חודש בלחץ?

בילדינג ? מוניטין שלילי
ושוב אני אומר דדליפט בלי מגנזיום זה מטומטם
להתחרות בלי חגורה זה מיותר
ובילדינג זה גיי

בילדינג ? מוניטין שלילי
ושוב אני אומר דדליפט בלי מגנזיום זה מטומטם
להתחרות בלי חגורה זה מיותר
ובילדינג זה גיי
1. זה לא משנה שזה מטומטם גם הרעיון של ה4X5 מטומטם ואני עדיין הולך לעשות אותו
2. זה לא בילדינג, זה 3 סבבים של 5/3/1 עם קצת תרגילי עזר כמו פולי, לג פרס, כפיפות מרפקים :eek:
3. יש לי מגנזיום, יש לי חגורה, יש סיכוי שאני אשתמש בהם באימונים אבל את ה-140/80/180 אני אעשה בלעדיהם או שלא אעשה בכלל , לא משנה מה תגיד.

שיהיה לך ערב טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית