הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קבוצה להרמת משקולות בחיפה

טוב דיברתי עם האחראי של הקרוספיט יפתח, מתכונן 3 אימונים בשבוע (שני רביעי שישי) עם המאמנת שהוא רשם שם וזה אמור להיפתח או בשני הזה אחרי החג או בשני שאחריו. נראה מה יתפתח, מסתבר שאתמול היה גם אימון איתה

אני בטוח, אך אני לא בונה על האולימפיאדה 😃
אגב מנסיונך, מה הקשר בין כוח בהרמות בסיסיות לבין הנפה ודחיקה טובות? קלוש, סביר או תורם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני בטוח, אך אני לא בונה על האולימפיאדה 😃
אגב מנסיונך, מה הקשר בין כוח בהרמות בסיסיות לבין הנפה ודחיקה טובות? קלוש, סביר או תורם?

אני מאמין שתרגילים הקלסאיים בהרמת משקולות , הם ביטוי של הכח שיש לך בתרגילי בסיס. כלומר, בלי שתבנה את הכח שלך בתרגילי בסיס , לא תוכל לבטא אותו בתרגילים הקלאסיים ולשפר ביצועים:)

איך עושים את זה?
באיזה התקדמות?
איך זה משתלב ביחד עם התוכנית שמשלבת תרגילים קלאסיים?
האם יש לתרגילים קלאסיים עוד תפקיד חוץ מלתרגל טכניקה במשקלים כבדים?

ועוד מלא שאלות בנושא.
לכל אחד יש את הגישה שלו.

הבנתי, תיארתי לעצמי שזה עניין של גישה... אחח העולם המסובך הזה, זה מה שיפה בו. בכל אופן תודה רבה!

ראשון שלישי חמישי 5 וחצי עד 7 או 7 וחצי, 260 שח בחודש יש מצב פחות אם יהיה הרבה אנשים.
אימון בראשון הבא- כל פעם הם דוחים בשבוע אז אני לא אתפלא אם ישתנה שוב, בכל מקרה מי בא? @Rasmalo @incin @nadavr1234 @Igarek

ראשון שלישי חמישי 5 וחצי עד 7 או 7 וחצי, 260 שח בחודש יש מצב פחות אם יהיה הרבה אנשים.
אימון בראשון הבא- כל פעם הם דוחים בשבוע אז אני לא אתפלא אם ישתנה שוב, בכל מקרה מי בא? @Rasmalo @incin @nadavr1234 @Igarek

לא פוסל להצטרף מתישהו בהמשך, אבל בינתיים אני אמשיך עם השטויות שאני עושה בחד"כ 😃

לא הייתי שם בעצמי אבל ראיתי בתמונות ושמעתי מחברים ממירוץ חיפה שכן

אני מתישהו רוצה להכניס אירובי פעם בשבוע, אם אשתי תרצה לעשות קרוספיט בעתיד אני אצטרף איתה (לא לקרוספיט, לצמיגים/prowler/משקולנות).

אני מתישהו רוצה להכניס אירובי פעם בשבוע, אם אשתי תרצה לעשות קרוספיט בעתיד אני אצטרף איתה (לא לקרוספיט, לצמיגים/prowler/משקולנות).

אם אתה מעוניין לחזור למשקולנות כדאי עכשיו כי צריך שיהיו מספיק אנשים וחבל אם יש כאלה שלא באים ורוצים, צריך להראות לחברה שם שיש ביקוש. היום אני אשיג עוד קצת פרטים בעיקר לגבי המחיר וההשתתפות בקרוספיט וארשום פה

אתמול אני ונדב היינו, וידאנו שבנוסף לשעות של האימונים אפשר לבוא להתאמן באולם קרוספיט בשני ורביעי בבוקר ובערב ובשישי בצהריים (במכון ללא המאמנת), סהכ מקום גדול עם המון ציוד- כולל צמיגים,פרולרים, 8 ראקים וכו. כל מי שרוצה שיבוא בראשון לנסות קצת מדיה 😃

IMG-20131009-WA0010.jpg
IMG-20131009-WA0011.jpg
IMG-20131009-WA0012.jpg
IMG-20131009-WA0013.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית