עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד כדי כך הנעליים מפריעות?תתחיל מלהחליף נעליים.
חסר עומק, דחוף ברכיים לצדדים.
אתה יכול לפרט מה הכוונה סיבוב אגן לפנים? אני מניח שזה מה שאני עושה כדי לשמור על הגב תחתון שלא יהיה "butt-wink", אבל אני אשמח להסברהסיבוב אגן לפנים שלך מוגזם ויכול להיות שזה מה שמונע ממך לתת עוד עומק..
לגבי המיקום של המוט, קשה לראות איפה הוא ממוקם, תצלם מגבוה יותר ויהיה אפשר לראות...
נעליים - תעיף אותם
סיבוב אגן לפנים זה מה שאתה עושה שגורם לגב להיות קעורעד כדי כך הנעליים מפריעות?
אם כן מה אתה ממליץ ללכת על אולסטר פשוט או לשים 300 שקל ולקנות נעל טובה? (ראיתי שזה הטווח מחירים פה +-)
אתה יכול לפרט מה הכוונה סיבוב אגן לפנים? אני מניח שזה מה שאני עושה כדי לשמור על הגב תחתון שלא יהיה "butt-wink", אבל אני אשמח להסבר
זה כל כך conventional wisdom מצידך להשתמש במושג הזה, כואב לי לשמוע אותו ;)סיבוב אגן לפנים
חח בשבילך אפסיק להשתמש במושג הזה 😃זה כל כך conventional wisdom מצידך להשתמש במושג הזה, כואב לי לשמוע אותו ;)
לפותח הפוסט,
1. להחליף נעליים קודם כל - הכי זולות שיעשו עבודה טובה הן אולסטארס.
2. יש לך overextension בגב, מה שאומר שאתה צריך לכווץ את הבטן הרבה יותר חזק
3. אתה לא יורד מספיק עמוק, זו לא בעייה של גמישות - פשוט רד עוד
4. אתה צריך להסתכל למטה, לא קדימה ובטח שלא על המראה. תמצא נקודה על הריצפה שנמצאת 1.5 מטר לפניך ותסתכל רק עליה לאורך כל הסט
5. איך לצלם וידאו לביקורת טכניקה
אז כן אני עושה את זה כדי למנוע butt-wink, איך אחרת אני אמור להחזיק את הגב תחתון מכווץ?סיבוב אגן לפנים זה מה שאתה עושה שגורם לגב להיות קעור
זה כל כך conventional wisdom מצידך להשתמש במושג הזה, כואב לי לשמוע אותו ;)
לפותח הפוסט,
1. להחליף נעליים קודם כל - הכי זולות שיעשו עבודה טובה הן אולסטארס.
2. יש לך overextension בגב, מה שאומר שאתה צריך לכווץ את הבטן הרבה יותר חזק
3. אתה לא יורד מספיק עמוק, זו לא בעייה של גמישות - פשוט רד עוד
4. אתה צריך להסתכל למטה, לא קדימה ובטח שלא על המראה. תמצא נקודה על הריצפה שנמצאת 1.5 מטר לפניך ותסתכל רק עליה לאורך כל הסט
5. איך לצלם וידאו לביקורת טכניקה
לא אמרתי לך לא לעשות את זה, אמרתי שלדעתי אתה עושה את זה בצורה מוגזמת. במילא במשקל כבד אתה לא תצליח לעשות את זהאז כן אני עושה את זה כדי למנוע butt-wink, איך אחרת אני אמור להחזיק את הגב תחתון מכווץ?