הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,
העלאתי סרטון של סקוואט מלפני כמה אימונים שחזרתי ל-SS... אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה כי אני לא בטוח אם אני שובר מקביל, ואם יש עוד הערות כלליות/הצעות לשיפור

משקל לא כבד זה אחרי ריסט

תודה!

• פותח/ת השרשור
תיארתי לעצמי למרות שהזווית צילום מעפנה, איך אתם ממליצים לשפר את זה? כי אני לא מרגיש שיש לי עוד לרדת.. אולי חסר לי גמישות

ככל הנראה
אולי לא התחממת מספיק או משהו דומה
אצלי למשל כשאני מתחמם אני לא עובר מקביל אבל כשאני מגיע למשקל של הסט אני עובר מקביל

הסיבוב אגן לפנים שלך מוגזם ויכול להיות שזה מה שמונע ממך לתת עוד עומק..
לגבי המיקום של המוט, קשה לראות איפה הוא ממוקם, תצלם מגבוה יותר ויהיה אפשר לראות...
נעליים - תעיף אותם

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלהחליף נעליים.
חסר עומק, דחוף ברכיים לצדדים.
עד כדי כך הנעליים מפריעות?
אם כן מה אתה ממליץ ללכת על אולסטר פשוט או לשים 300 שקל ולקנות נעל טובה? (ראיתי שזה הטווח מחירים פה +-)

הסיבוב אגן לפנים שלך מוגזם ויכול להיות שזה מה שמונע ממך לתת עוד עומק..
לגבי המיקום של המוט, קשה לראות איפה הוא ממוקם, תצלם מגבוה יותר ויהיה אפשר לראות...
נעליים - תעיף אותם
אתה יכול לפרט מה הכוונה סיבוב אגן לפנים? אני מניח שזה מה שאני עושה כדי לשמור על הגב תחתון שלא יהיה "butt-wink", אבל אני אשמח להסבר

עד כדי כך הנעליים מפריעות?
אם כן מה אתה ממליץ ללכת על אולסטר פשוט או לשים 300 שקל ולקנות נעל טובה? (ראיתי שזה הטווח מחירים פה +-)

אתה יכול לפרט מה הכוונה סיבוב אגן לפנים? אני מניח שזה מה שאני עושה כדי לשמור על הגב תחתון שלא יהיה "butt-wink", אבל אני אשמח להסבר
סיבוב אגן לפנים זה מה שאתה עושה שגורם לגב להיות קעור

סיבוב אגן לפנים
זה כל כך conventional wisdom מצידך להשתמש במושג הזה, כואב לי לשמוע אותו ;)

לפותח הפוסט,
1. להחליף נעליים קודם כל - הכי זולות שיעשו עבודה טובה הן אולסטארס.
2. יש לך overextension בגב, מה שאומר שאתה צריך לכווץ את הבטן הרבה יותר חזק
3. אתה לא יורד מספיק עמוק, זו לא בעייה של גמישות - פשוט רד עוד
4. אתה צריך להסתכל למטה, לא קדימה ובטח שלא על המראה. תמצא נקודה על הריצפה שנמצאת 1.5 מטר לפניך ותסתכל רק עליה לאורך כל הסט
5. איך לצלם וידאו לביקורת טכניקה

לפותח הפוסט,
4. אתה צריך להסתכל למטה, לא קדימה ובטח שלא על המראה. תמצא נקודה על הריצפה שנמצאת 1.5 מטר לפניך ותסתכל רק עליה לאורך כל הסט
חח בשבילך אפסיק להשתמש במושג הזה 😃

• פותח/ת השרשור
סיבוב אגן לפנים זה מה שאתה עושה שגורם לגב להיות קעור
אז כן אני עושה את זה כדי למנוע butt-wink, איך אחרת אני אמור להחזיק את הגב תחתון מכווץ?

לפותח הפוסט,

1. אני אתחיל לחפש לא ידעתי כמה זה קריטי, אבל כולם אמרו את זה אז סבבה. יש לי פלטפוס (בעצם ההפך מפלטפוס, רגל עם קשת גבוהה מידי..) עדיין יהיה לי בסדר האולסטארס? כי בנעל הזו יש מדרסים.
2. אני אנסה יותר מזה, למרות שאני מכווץ כבר עכשיו ושומר על אוויר בפנים כל החזרה עד הסוף
3. סבבה
4. קצת בעייתי כי המראה תקועה לי מטר מול הפנים אבל אני אנסה
5. סבבה לפעם הבאה

תודה !

אז כן אני עושה את זה כדי למנוע butt-wink, איך אחרת אני אמור להחזיק את הגב תחתון מכווץ?
לא אמרתי לך לא לעשות את זה, אמרתי שלדעתי אתה עושה את זה בצורה מוגזמת. במילא במשקל כבד אתה לא תצליח לעשות את זה

^^ מצטרף כאן בקשר להעירה על להסתכל קדימה בזמן הסקוואט. גם אצלי המראה היא חצי מטר מהפנים. איך משפיעה הסתכלות קדימה, כפתרון פשוט להוריד טיפה את הסנטר למטה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית