הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לשורף שומנים

• פותח/ת השרשור or234
  • פורסם בתאריך

or234

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום לכולם

ראיתי באינטרנט שיש מגוון רחב של שורפי שומן ואני רוצה לקנות אחד איכותי שבאמת יראה תוצאות

התחלתי דיאטה לפני כמה חודשים, ירדתי כמעט 15 קילו ואני צריכה לרדת עוד 15.
שיניתי לגמרי את התפריט, אני אוכלת בריא, ארוחות קטנות כל שעתיים-שלוש. עושה פעילות אירובית (אליפטיקל) 45 דקות, 4-5 פעמים בשבוע.
אני רוצה קצת להגביר את קצב הירידה אז חשבתי לקנות שורף שומנים שהוכיח את עצמו. (ולא כזה שגורם לתחושת שובע כי אני אוכלת מסודר).
יש משהו מומלץ? (יש לי עדיפות לאבקה או סירופ כי קצת קשה לי לבלוע קפסולות וכדורים גדולים)

תודה

לא חושב שקיים היום שורף שומן שבאמת עובד(אני מדבר מניסיון כי גם אני השתמשתי באחד), היום הכל גימיקים.

ברוב שורפי שומן משתמשים בשילובים מסוימים של קפאין ותה ירוק.

לדעתי עדיף לך לקנות קפאין ולחסוך לעצמך את הכסף.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שקיים היום שורף שומן שבאמת עובד(אני מדבר מניסיון כי גם אני השתמשתי באחד), היום הכל גימיקים.

ברוב שורפי שומן משתמשים בשילובים מסוימים של קפאין ותה ירוק.

לדעתי עדיף לך לקנות קפאין ולחסוך לעצמך את הכסף.

תודה, אבל שמעתי שכן יש כאלה טובים כמו CLA וליפו 6 בלאק.. ניסית גם אותם?

לא, מפני שבזמנו ליפו 6 היה תוסף לא חוקי בגלל חומרים מסוימים שהיו בו. כרגע אני לא יודע מה מצבו.

את החומר CLA אני לא מכיר.

תודה, אבל שמעתי שכן יש כאלה טובים כמו CLA וליפו 6 בלאק.. ניסית גם אותם?

לרוב אלה חומרים זבל ומתחילים ומסתיימים כגימיק.
תנסי לפתוח יותר את הראש מבחינת אימונים, כגון אינטרוליום ועוד פתרונות שיכולים לשמש את הירידה.

אגב, נתקעת בירידה שלך? או שתם את רוצה להאיץ אותה?

• פותח/ת השרשור
גם נתקעתי וגם רוצה להאיץ.
(אני מודעת לזה שקורה שנתקעים וזה בסדר) אבל זה קצת מבאס ולכן אני רוצה להאיץ אותה

השורף השומן החוקי היחידי שיעזור לך זה אירובי עם קפאין....
לחילופין יש דברים אחרים
אפדרין, קלן ויהומבין
אבל לא כדי לך להתחיל להתעסק עם זה.

• פותח/ת השרשור
ארז - לא. בהתחלה ירדתי ממש מהר. אחר כך התחלתי להוריד 1-3 קילו לשבוע, ובחודש האחרון זה די נעצר
השורף השומן החוקי היחידי שיעזור לך זה אירובי עם קפאין....
לחילופין יש דברים אחרים
אפדרין, קלן ויהומבין
אבל לא כדי לך להתחיל להתעסק עם זה.

איך לצרוך את הקפאין? אם אשתה ביום כוס תה ירוק ו2 כוסות קפה שחור זה בסדר? (למרות שלא אוהבת את הטעם של קפה אבל יכולה לשתות אותו לטובת הקפאין)

עוד כמה שאלות :
מה המשקל גובה גיל שלך ?
איזה סוג דיאטה עשית עד עכשיו ?
כמה זמן את כבר בדיאטה הנוכחית ?
שורפי שומן שימי רגע בצד כי אלה שכן יכולים לעזור לך הם גבוליים מבחינת חוקיות ואני לא מכיר אותך ולא בטוח שבא לך להיכנס לזה כרגע במיוחד שאת רק בחצי הדרך

• פותח/ת השרשור
ארז ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי ולא הצלחתי כי צריך לפחות 30 הודעות בפורום. בכל אופן אם תשלח לי אני אוכל לענות לך? תודה

קצר ולעיניין כול שורפי השומן (החוקיים :D ) זבל וביזבוז כסף , כולם מכילים כמות גדולה של קפאין ובעקבות זה אתה מקבל יותר מרץ ושורף יותר.

עיצה שלי קני לך כדורי קפאין (למרות שאפשר בלי) זה יכול לעזור במישור הפסיכולוגי בעיקר.

בהצלחה !

ארז - לא. בהתחלה ירדתי ממש מהר. אחר כך התחלתי להוריד 1-3 קילו לשבוע, ובחודש האחרון זה די נעצר

איך לצרוך את הקפאין? אם אשתה ביום כוס תה ירוק ו2 כוסות קפה שחור זה בסדר? (למרות שלא אוהבת את הטעם של קפה אבל יכולה לשתות אותו לטובת הקפאין)
אפשר לצרוך קפאין באיזו דרך שאת רוצה, אין לזה חוקים או משהו כזה
ממליץ לך לקנות בנפרד כדורי קפאין של PROLAB או ALLMAX חברות מאוד מומלצות
ולצרוך את זה בתור טבליות, ההמלצה שלהם היא לצרוך כ 3 כדורים ביום, 1 בבוקר, 1 בצהריים ו1 בערב
אני אישית, צורך כבר כ-2, 3 כדורים בפעם אחת כי הגוף פיתח סיבולת לקפאין. ואני צורך כמה שבא לי אבל מנסה לא לעבור את ה5-6 כדורים ביום.
מלבד זאת שהם ממש זולים.

• פותח/ת השרשור
אפשר לצרוך קפאין באיזו דרך שאת רוצה, אין לזה חוקים או משהו כזה
ממליץ לך לקנות בנפרד כדורי קפאין של PROLAB או ALLMAX חברות מאוד מומלצות
ולצרוך את זה בתור טבליות, ההמלצה שלהם היא לצרוך כ 3 כדורים ביום, 1 בבוקר, 1 בצהריים ו1 בערב
אני אישית, צורך כבר כ-2, 3 כדורים בפעם אחת כי הגוף פיתח סיבולת לקפאין. ואני צורך כמה שבא לי אבל מנסה לא לעבור את ה5-6 כדורים ביום.
מלבד זאת שהם ממש זולים.

תודה רבה. הכדורים שלהם אבל קטנים או גדולים? קשה לי לבלוע כדורים גדולים

עם אין לך גישה לחומרים כמו קלן ואפדרין אז תנסה לשתות 3-4 ליטר של תה ירוק ביום מישום מה אני עושה כך בהכנה שלי לתחרות וזה פשוט עוזר- מדכא לי רעב וממריץ חילוף חומרים לפחות בישבילי זה עובד וגם טעים אני ממליץ לקנות חליטה של צמחים ולא את השקיות. תנסה לשבוע תיראה עם עוזר לך אין לך מה להפסיד. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית