תמונה תחילת מאסה לחורף 88 קילו

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
גובה : 1.75 מטר
משקל : 88 קילו
היקף יד : 46 ס"מ
היקף חזה : 120 ס"מ
רוחב כתפיים : 136 ס"מ
מטרה 95-100 קילו ואז חודשיים שלוש לפני הקיץ להתחטב

נערך לאחרונה:
תמונה ספונטנית כמו שאומרים. טוב שלא מרחת את עצמך בשמן גם לפני שצילמו אותך.

המבט הזה מלחיץ אותי
ואתה לא עובד רגליים או שהם פשוט לבד נראות כאילו הם בגודל של היד שלך?

רגליים נראות בסדר, לא בפרופורציה 100 אחוז אבל בסדר, אל תשכחו שרואים 5 סנטימטר מעל הברך והוא גם לא כיווץ.
בכל מקרה תרגיע טיפה מהידיים, נראה שאתה באחוז שומ ןלא נמוך ולעשות HDR ולמחוק אותו מהפנים לא עושה אותך יותר חטוב.
אם תדע לעבוד כמו שצריך - כדאי שתשפר פרופורציות של שאר הגוף מהיידים בחודשים הקרובים כמה שאתה יכול.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
רגליים נראות בסדר, לא בפרופורציה 100 אחוז אבל בסדר, אל תשכחו שרואים 5 סנטימטר מעל הברך והוא גם לא כיווץ.
בכל מקרה תרגיע טיפה מהידיים, נראה שאתה באחוז שומ ןלא נמוך ולעשות HDR ולמחוק אותו מהפנים לא עושה אותך יותר חטוב.
אם תדע לעבוד כמו שצריך - כדאי שתשפר פרופורציות של שאר הגוף מהיידים בחודשים הקרובים כמה שאתה יכול.
בהצלחה.
תודה רבה אחי לקחתי לצומת ליבי והHDR זה אפליקציית מצלמה אין לי צילום רגיל וזה באמת טיפה מחטב יותר אני לא באחוז שומן נמוך ואני לא ינסה לרדת בחורף אני רוצה רק לעלות ואז לקראת הקיץ להתחטב כמו שצריך.
כן אמרו לי הרבה להרגיע עם הידיים זה מה שאני יעשה תודה אחי

למרות שאי אפשר להבין הרבה בגלל הבגדים רואים שיש מאסה יפה עליך, אתה אחוז שומן קצת גבוהה ממליץ לך במאסה לשמור על אירובי ותזונה תעלה נקי ואולי גם תיראה יותר חטוב בסוף המאסה כך שלא תתצתרך לסבול חיטוב קשה. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
למרות שאי אפשר להבין הרבה בגלל הבגדים רואים שיש מאסה יפה עליך, אתה אחוז שומן קצת גבוהה ממליץ לך במאסה לשמור על אירובי ותזונה תעלה נקי ואולי גם תיראה יותר חטוב בסוף המאסה כך שלא תתצתרך לסבול חיטוב קשה. בהצלחה
כן חשבתי על האפשרות הזו גם אחי תודה
נראה מעולה איך אתה מתאמן על הפלג גוף העליון בכללי ?
מה זאת אומרת איך אני מתאמן ? תוכנית ?

• פותח/ת השרשור
מגוון, שבוע אחד ABCXABC חזה יד אחורית , גב יד קדמית , כתפיים רגליים.
ושבוע אחרי זה מפרק הכל לחזה , גב כתפיים , יד קדמית ואחורית , רגליים , ושוב חזה ואם יש כוח אז גב לבד
בקיצור מבלגן הכל שהגוף לא יתרגל ומגוון בתרגילים כל שבוע

מגוון, שבוע אחד ABCXABC חזה יד אחורית , גב יד קדמית , כתפיים רגליים.
ושבוע אחרי זה מפרק הכל לחזה , גב כתפיים , יד קדמית ואחורית , רגליים , ושוב חזה ואם יש כוח אז גב לבד
בקיצור מבלגן הכל שהגוף לא יתרגל ומגוון בתרגילים כל שבוע
עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית