נק' מוניטין:
22
- 127
- 4
- מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הבעיה שלך?תמונה ספונטנית כמו שאומרים. טוב שלא מרחת את עצמך בשמן גם לפני שצילמו אותך.
חחחחחחחחחחח אתה מסתלבט ?שכחת היקף רגל....
למה אתה חושב?חחחחחחחחחחח אתה מסתלבט ?
למה נראה לך ?למה אתה חושב?
לא יודעלמה נראה לך ?
תודה רבה אחי לקחתי לצומת ליבי והHDR זה אפליקציית מצלמה אין לי צילום רגיל וזה באמת טיפה מחטב יותר אני לא באחוז שומן נמוך ואני לא ינסה לרדת בחורף אני רוצה רק לעלות ואז לקראת הקיץ להתחטב כמו שצריך.רגליים נראות בסדר, לא בפרופורציה 100 אחוז אבל בסדר, אל תשכחו שרואים 5 סנטימטר מעל הברך והוא גם לא כיווץ.
בכל מקרה תרגיע טיפה מהידיים, נראה שאתה באחוז שומ ןלא נמוך ולעשות HDR ולמחוק אותו מהפנים לא עושה אותך יותר חטוב.
אם תדע לעבוד כמו שצריך - כדאי שתשפר פרופורציות של שאר הגוף מהיידים בחודשים הקרובים כמה שאתה יכול.
בהצלחה.
כן חשבתי על האפשרות הזו גם אחי תודהלמרות שאי אפשר להבין הרבה בגלל הבגדים רואים שיש מאסה יפה עליך, אתה אחוז שומן קצת גבוהה ממליץ לך במאסה לשמור על אירובי ותזונה תעלה נקי ואולי גם תיראה יותר חטוב בסוף המאסה כך שלא תתצתרך לסבול חיטוב קשה. בהצלחה
מה זאת אומרת איך אני מתאמן ? תוכנית ?נראה מעולה איך אתה מתאמן על הפלג גוף העליון בכללי ?
כן תוכניתכן חשבתי על האפשרות הזו גם אחי תודה
מה זאת אומרת איך אני מתאמן ? תוכנית ?
מגוון, שבוע אחד ABCXABC חזה יד אחורית , גב יד קדמית , כתפיים רגליים.כן תוכנית
עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניותמגוון, שבוע אחד ABCXABC חזה יד אחורית , גב יד קדמית , כתפיים רגליים.
ושבוע אחרי זה מפרק הכל לחזה , גב כתפיים , יד קדמית ואחורית , רגליים , ושוב חזה ואם יש כוח אז גב לבד
בקיצור מבלגן הכל שהגוף לא יתרגל ומגוון בתרגילים כל שבוע
עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות