עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא אחרי סייקל,זה לא כזה משנה איזה תוכנית הוא יעשה,הוא יגדל,אז זה לא פאקטור.עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות
אז אני לא יודע מה זה גבוה בשבילךמה איזה הוא בכלל לא נראה על אחוז שומן גבוה.
חחחחחחחח תאמין לי חשבתי פעמיים לפני שרשמתי את התוכנית כולם יגידו שזה לא טוב כמו תמיד צריך ab קבוע חחחחח אני ישאר בשלי לא משנה מה (;עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות
כן אחי אני סביבות ה16 וככה אני רוצה לעשות את המאסה שלי בחורףאז אני לא יודע מה זה גבוה בשבילך
הוא לפחות 16, שזה גבוה מאוד להתחיל מסה.
איזה סייקל בראש שלך ? לקחתי דברים לחיטוב וזה היה לפני כמה חודשים טובים ..הוא אחרי סייקל,זה לא כזה משנה איזה תוכנית הוא יעשה,הוא יגדל,אז זה לא פאקטור.
ותפסיק לבלבל תשכל
http://www.lbs.co.il/threads/38683/איזה סייקל בראש שלך ? לקחתי דברים לחיטוב וזה היה לפני כמה חודשים טובים ..
חחחחחחח ידעתי שתראה לי את זה , סתם שאלתי לסייקל ראשון לפני 7 חודשים עזוב את זה שגם אם הייתי לוקח לפני 7 חודשים אתה לא ממשיך לגדול אחרי הסייקל , אבל נודר שלא לקחתי את זה ..
חחחחחחחחח 20 ס"מ אחי עבדתי עליך הנה שמתי בשבילך טבעת זהב לבן על השריר , ואתה לא רואה כי אני על אחוז שומן גבוהלא ענית לי , אני לא מאמין לך שאתה 46 ס"מ היקף יד אני בספק אם אתה 40 אפילו
חחחחחחחחח 20 ס"מ אחי עבדתי עליך הנה שמתי בשבילך טבעת זהב לבן על השריר , ואתה לא רואה כי אני על אחוז שומן גבוה
![]()
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא מודד עם סרט מברזל יש לי 50 סמ עם סרט כזהחחחחחחחחח 20 ס"מ אחי עבדתי עליך הנה שמתי בשבילך טבעת זהב לבן על השריר , ואתה לא רואה כי אני על אחוז שומן גבוה
![]()
![]()
חחחחחחח מה הבעיה בסרט הזה זה של בודי בילדינג חחחחח יש לי גם סרט רגיל של התפירה הכי מדויק והוא גם מראה אותו דבר .. וגם הסרט של המאמן שלי במכון הראה 45 לפני חודש מה אני ישקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא מודד עם סרט מברזל יש לי 50 סמ עם סרט כזה