הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תחילת מאסה לחורף 88 קילו

עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות
הוא אחרי סייקל,זה לא כזה משנה איזה תוכנית הוא יעשה,הוא יגדל,אז זה לא פאקטור.
ותפסיק לבלבל תשכל

• פותח/ת השרשור
עצה שלי, לא משנה מה יגידו לך פה על התכנית תשאר בשלך ותעשה מה שעובד עליך- רוב האנשים שזורקים פה עצות נראים כמו סופגניות
חחחחחחחח תאמין לי חשבתי פעמיים לפני שרשמתי את התוכנית כולם יגידו שזה לא טוב כמו תמיד צריך ab קבוע חחחחח אני ישאר בשלי לא משנה מה (;
אז אני לא יודע מה זה גבוה בשבילך
הוא לפחות 16, שזה גבוה מאוד להתחיל מסה.
כן אחי אני סביבות ה16 וככה אני רוצה לעשות את המאסה שלי בחורף

מוזר שההיקף חזה שלי מתקרב לשלך אבל היד שלי ממש רחוק משלך 😲
נראה טוב אבל היד בטוח 46 ס"מ ? זה עצום וזה נראה הרבה יותר קטן בתמונה

• פותח/ת השרשור
הוא אחרי סייקל,זה לא כזה משנה איזה תוכנית הוא יעשה,הוא יגדל,אז זה לא פאקטור.
ותפסיק לבלבל תשכל
איזה סייקל בראש שלך ? לקחתי דברים לחיטוב וזה היה לפני כמה חודשים טובים ..

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח ידעתי שתראה לי את זה , סתם שאלתי לסייקל ראשון לפני 7 חודשים עזוב את זה שגם אם הייתי לוקח לפני 7 חודשים אתה לא ממשיך לגדול אחרי הסייקל , אבל נודר שלא לקחתי את זה ..
אין לי מה לשקר אני עוד חודשיים ככה מתכוון להתחיל סייקל ראשון ואז תראה את ההבדל

• פותח/ת השרשור
לא ענית לי , אני לא מאמין לך שאתה 46 ס"מ היקף יד אני בספק אם אתה 40 אפילו
חחחחחחחחח 20 ס"מ אחי עבדתי עליך הנה שמתי בשבילך טבעת זהב לבן על השריר , ואתה לא רואה כי אני על אחוז שומן גבוה
2ipueo.jpg

34oo7co.jpg

חחחחחחחחח 20 ס"מ אחי עבדתי עליך הנה שמתי בשבילך טבעת זהב לבן על השריר , ואתה לא רואה כי אני על אחוז שומן גבוה
2ipueo.jpg

34oo7co.jpg

לא שאני מזלזל או משהו כי יכול להיות שאתה כן, אבל עם "סרט מדידה" כזה גם לי יד יד 40"

בכל מקרה בהצלחה באימונים ובסייקל

2ipueo.jpg

34oo7co.jpg
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא מודד עם סרט מברזל יש לי 50 סמ עם סרט כזה

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שלא מודד עם סרט מברזל יש לי 50 סמ עם סרט כזה
חחחחחחח מה הבעיה בסרט הזה זה של בודי בילדינג חחחחח יש לי גם סרט רגיל של התפירה הכי מדויק והוא גם מראה אותו דבר .. וגם הסרט של המאמן שלי במכון הראה 45 לפני חודש מה אני ישקר חחחחח

ידיים גדולות ואפשר לראות גם גב לא רע, אבל שאר הגוף בפיגור לא קטן.

ד"א אני שונא להיות קטנוני בנושאים כאלה אבל ראיתי אנשים עם יד 46, אבל היד שלך ממש לא.

בתמונה שבה אתה עם סרט, הסרט מתחיל מאינצ' וחצי מה שאומר 16.5=41.25CM שזה יופי של יד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית