הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה יש למישהו מתכון לגיינר בייתי?

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
אני הולך לגמור את הקופסה השניה שלי של סופר מאס דיימטיז ואין לי כסף לעוד
קופסה אני צריך גיינר בייתי עם טעם די סביר (ניסתי פעם לשלב חמאת בוטנים/ שיבולת
שעול עם הגיינר בטעם עוגיות ויצא טעם מגעיל עוד שניה הקאתי..)
אני צריך משהו שיגיע לפחות ל 800 קלוריות אבל שלא יהיה תמרים/ בננות.

תיראה גיינר בייתי בדרך כלל מורכב: מאבקת חלבון +בננה/פירות אחרים + שומן בריא כמו אגוזים או חמאת בוטנים טבעית, חלב, שיבולת שועל
זה פחות או יותר רוב הדברים שמכינים מהם, עם אתה שונא את כל זה הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה לקנות מלטודקסטרין ולשפוך עם חלב לשייק שלך - כי תאכלס זה מה שיש לך בגיינר.
תנסה שילובים ומתכונים שונים זה לא אמור להיות מעדן רק דרך טובה לדחוף עוד קלוריות איכותיות לא משקה גורמה

• פותח/ת השרשור
תיראה גיינר בייתי בדרך כלל מורכב: מאבקת חלבון +בננה/פירות אחרים + שומן בריא כמו אגוזים או חמאת בוטנים טבעית, חלב, שיבולת שועל
זה פחות או יותר רוב הדברים שמכינים מהם, עם אתה שונא את כל זה הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה לקנות מלטודקסטרין ולשפוך עם חלב לשייק שלך - כי תאכלס זה מה שיש לך בגיינר.
תנסה שילובים ומתכונים שונים זה לא אמור להיות מעדן רק דרך טובה לדחוף עוד קלוריות איכותיות לא משקה גורמה

ניסתי היום להכין דייסה עם שיבולת שועל, קפה וסוכר הטעם לא היה כל כך נורא אבל זה היה כבד ודביק כזה מבין?
וזה היה גם כולה 250 מ"ל חלב ו70 ש"ש אולי אני ינסה לטחון את זה ולהוסיף חלב ונראה איך זה ילך..
בתפריט שלי יש כבר מספיק שומן במה אני יכול להחליף את האגוזים ויביא מספיק קלוריות?
מה בדיוק עושה מלטודסטרין? וזה יקר כמו גיינר?

אני מכין ככה:
במיקסר- 170 גרם ש"ש, מפעיל עד שהיא מגיעה למצב של אבקה
מוסיף לאט חצי ליטר חלב ואחרי שהכל נהיה אחיד מוסיף סקופ אבקה (או יותר, תלוי כמה חלבון חסר לי באותו יום)
אישית אני מוסיף בננה כי זה הולך מדהים עם האבקה שאני משתמש בה שהיא בטעם שוקולד, אבל אמרת שאתה לא רוצה
1020 קלוריות בלי הבננה

Back
למעלה תחתית