הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתסף בויטמינים ובקושי אוכל ירקות

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
רציתי לדעת קצת על ההשלכות של העניינים האלה למתאמן בינוני ובכלל לאדם בוגר.
אני בקושי נוגע בירקות, קשה לי לאכול את זה פשוט ככה ואני גם לא מתסף בויטמינים.
בחיטוב בדל פחמימה אז הייתי לוקח אומגה 3, וזהו.

מה ההשלכות לבן אדם מתאמן(כרגע במסה) כלל ללא צריכה של ויטמינים ו\או ירקות?

סוג של דיון, תודה 😃

בגדול וויטמנים חשובים לתפקוד תקין של הגוף, בלי קשר להאם אתה מתאמן או לא
חבר שלי לא נוגע בירקות ופירות בכלל, ותמיד הבדיקות דם שלו נוראיות ואומרים לו את זה....לא עוה עם זה כלום
http://www.eatbalanced.com/why-eat-balanced/why-eat-vitamins.aspx

אני יודע שאם תאכל יותר ירקות ויהיה לך יותר ויטמינים בגוף זה יכול לשפר את ההרגשה הכללית שלך, אתה פשוט תרגיש יותר טוב.
לא זוכר מאיפה שמעתי על זה אבל אני יודע שעל עצמי זה באמת ככה, לא יודע אם זה פסיכולוגי או שזה באמת ככה.

שום פסיכולוגי, ויטמינים מעודדים הפרשת דופמינים (מופרש בכמויות גדולות בעת צריכת קנביס ושות').
ויטמין D מופרש בגוף בעת חשיפה לקרינת השמש ונמצא במחקרים שהוא משפר את מצב הרוח של האדם.

עתיד לעזור לערנות, הרגשה כללית טובה, שינה טובה בלילה, קצת לעזור לשיפור ביצועים (בחיטוב), ולעיתים לתת תחושת שובע בחיטוב. לשיקולך...

• פותח/ת השרשור
עתיד לעזור לערנות, הרגשה כללית טובה, שינה טובה בלילה, קצת לעזור לשיפור ביצועים (בחיטוב), ולעיתים לתת תחושת שובע בחיטוב. לשיקולך...
שום פסיכולוגי, ויטמינים מעודדים הפרשת דופמינים (מופרש בכמויות גדולות בעת צריכת קנביס ושות').
ויטמין D מופרש בגוף בעת חשיפה לקרינת השמש ונמצא במחקרים שהוא משפר את מצב הרוח של האדם.
אני יודע שאם תאכל יותר ירקות ויהיה לך יותר ויטמינים בגוף זה יכול לשפר את ההרגשה הכללית שלך, אתה פשוט תרגיש יותר טוב.
לא זוכר מאיפה שמעתי על זה אבל אני יודע שעל עצמי זה באמת ככה, לא יודע אם זה פסיכולוגי או שזה באמת ככה.
בגדול וויטמנים חשובים לתפקוד תקין של הגוף, בלי קשר להאם אתה מתאמן או לא
חבר שלי לא נוגע בירקות ופירות בכלל, ותמיד הבדיקות דם שלו נוראיות ואומרים לו את זה....לא עוה עם זה כלום
http://www.eatbalanced.com/why-eat-balanced/why-eat-vitamins.aspx

תודה רבה לכולם, בחיטוב הקרוב אני אעשה ליפני בדיקות דם, יתחיל לקחת מולטי,
ולדחוף ירקות. תודה רבה וחג שמח! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית