הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה בסביבות החודש וחצי לא רואה שינויי

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
היי התחלתי מסה לפני חודש וחצי
עליתי במשקלים לדוגמא
בנצ' פרס היה 29 עד 52
דדליפט לפני כמה אימונים התחלתי - 50 עשיתי
סקוואט - 50 גם כן (אני מפחד לעלות אני לא בטוח לגבי הטכניקה )

בכל מקרה הנה תמונות לפני חודש וחצי ועכשו ואני אישית לא רואה שינוי למרות שעליתי 3 וחצי קילו

ועכשו

עוד משהו . למה החורים האלה בצדדי הבטן ? בחיטוב הם יעלמו ?

אם אתה עולה במשקלים, ומתקדם במשקל גוף על פי תכנון והכל במקום... ממש לא משנה איך אתה נראה, המראה יבוא בזמנו. חודש וחצי זה רק צעד אחד קטן.
לגבי הסקוואט - יש לך פתרון? או פשוט להמשיך לפחד ולהשאר על אותו משקל? התשובה פשוטה, אתה יכול גם להעלות כאן לפורום סרטון שלך מבצע.

עלייה של 3.5 קילו בחודש וחצי זה בערך חצי קילו בשבוע,
הקצב אטי מידי כך שיקח לך המון זמן להיות מאסיבי (ברמה כזו שרוב האנשים מתייאשים - זו אחת הסיבות שאתה לא רואה הרבה אנשים מאסיביים ברחוב)

בנוסף,
עלית רק 3.5 קילו. זה נחמד, אבל אתה לא אמור לראות הבדל מטורף. תתעסק בעיקר, לא בתפל. אחרי שתעלה עוד 15 קילו, אני מבטיח לך שתראה הבדל.

בהצלחה.

עלייה של 3.5 קילו בחודש וחצי זה בערך חצי קילו בשבוע,
הקצב אטי מידי כך שיקח לך המון זמן להיות מאסיבי (ברמה כזו שרוב האנשים מתייאשים - זו אחת הסיבות שאתה לא רואה הרבה אנשים מאסיביים ברחוב)
בנוסף,
עלית רק 3.5 קילו. זה נחמד, אבל אתה לא אמור לראות הבדל מטורף. תתעסק בעיקר, לא בתפל. אחרי שתעלה עוד 15 קילו, אני מבטיח לך שתראה הבדל.
בהצלחה.

אז אתה אומר ש - + 500 במאזן הקלורי להתחלה לא מספיק ל ss?
אם לא אז מכמה להתחיל?

כל עוד אתה מוסיף משקל למוט ואין תקיעות אתה בסדר. משקל בשלב מסוים הופך לגורם מגביל בהרמות וב- ss זה יגיע מהר. ממליץ לך לא להתעסק בבמספרים אלא פשוט לאכול תפריט קבוע +-. הפסקת לעלות במשקל או העלייה איטית? תוסיף עוד ובכמות מכובדת. זה לא פשוט ולפעמים אתה נלחם באוכל, אבל זה מה שנקרא לאכול במשרה מלאה.

כל עוד אתה מוסיף משקל למוט ואין תקיעות אתה בסדר. משקל בשלב מסוים הופך לגורם מגביל בהרמות וב- ss זה יגיע מהר. ממליץ לך לא להתעסק בבמספרים אלא פשוט לאכול תפריט קבוע +-. הפסקת לעלות במשקל או העלייה איטית? תוסיף עוד ובכמות מכובדת. זה לא פשוט ולפעמים אתה נלחם באוכל, אבל זה מה שנקרא לאכול במשרה מלאה.

כמות מכובדת זה בסביבות ה 200 קלוריות?

בגלל שאני לא חשוב שמישהו הסביר לך למה התכוונתי, בוא אני אעזור.
קודם אני חושב שכן רואים הבדל בין התמונה הראשונה לשניה, אבל הינה הדגשים -
היי התחלתי מסה לפני חודש וחצי
עליתי במשקלים לדוגמא
בנצ' פרס היה 29 עד 52
דדליפט לפני כמה אימונים התחלתי - 50 עשיתי
סקוואט
- 50 גם כן (אני מפחד לעלות אני לא בטוח לגבי הטכניקה )

תפרט איזה סוג תוכנית אתה עושה , האם אתה באמת במאזן קלוריות חיובי ....

מעבר לזה , עליה במשקלי עבודה לא תביא לעליה לינארית בשריר... כוח יכול לעלות אבל שריר בהרבה פחות ככה שזה לא מדד רק משקלי עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית