הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נכנס לחיטוב רגיל/דל פחמימה

• פותח/ת השרשור omri
  • פורסם בתאריך

omri

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
-7
57
1
שלום וחג שמח !

יום ראשון אני ניכנס לחיטוב אחרי מאסה של ארבעה חודשים עליתי מ71 קילו ל81 קילו עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר כדאי לי ויותר טוב לעשות חיטוב AD דל פחמימות או חיטוב רגיל אני על 16 אחוז שומן היעד שלי הוא 9-10 אחוז שומן
אני יודע שיגידו לי תעשה חיטוב רגיל עד 12 אחוז שומן ומשם חיטוב דל פחמימה אני רוצה לעשות חיטוב דל פחמימה מעכשיו עד 9-10 אחוז שומן ??מישהו??

אם אתה יודע מה יגידו לך אז למה אתה שואל?
בכל מקרה אני אישית גם מעדיף חיטוב דל פחמימה ואני גם מתחיל דל פחמימה מאחוז יחסית גבוה (15-16%).

שלום וחג שמח !

יום ראשון אני ניכנס לחיטוב אחרי מאסה של ארבעה חודשים עליתי מ71 קילו ל81 קילו עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר כדאי לי ויותר טוב לעשות חיטוב AD דל פחמימות או חיטוב רגיל אני על 16 אחוז שומן היעד שלי הוא 9-10 אחוז שומן
אני יודע שיגידו לי תעשה חיטוב רגיל עד 12 אחוז שומן ומשם חיטוב דל פחמימה אני רוצה לעשות חיטוב דל פחמימה מעכשיו עד 9-10 אחוז שומן ??מישהו??

אתה שואל שאלה מה עדיף, ואז אומר שאתה יודע מה יגידו לך ואז מסביר שלא משנה מה יגידו לך אתה מעדיף לעשות דל פחמימה...

תעשה דל פחמימה.. למה לשאול שאלות?

• פותח/ת השרשור
כי אולי זה לא יהיה אפקטיבי כמו חיטוב רגיל אז שאלתי מה דעתכם אם זה בסדר ועם איזה חיטוב עדיף להתחיל

כי אולי זה לא יהיה אפקטיבי כמו חיטוב רגיל אז שאלתי מה דעתכם אם זה בסדר ועם איזה חיטוב עדיף להתחיל
עדיף להתחיל עם רגיל כי לרוב זה פחות קשה ופחות מסובך.
אבל אם אתה מעדיף דל אז תעשה דל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית