נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
אימון בוקר, מהמיטה למכון,
החגים האלה.
יום ראשון קורטה
החגים האלה.
יום ראשון קורטה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב ממש ממש לא סבבה ואני לא שופט פאוורליפטינג אבל זה בטוח לא עונה על ההגדרה של "יישור גב"הגב סבבה ויש נעילה
110
הגב ממש ממש לא סבבה ואני לא שופט פאוורליפטינג אבל זה בטוח לא עונה על ההגדרה של "יישור גב"
Before we go to round upper back vs. round lower back, a lot of lifters pulling this way, including the 3rd highest deadlifter - KK. Even in his training he pulls with round upper back and that's cool. Osher pull also similar and his lower back is tight and arched.
כי עגול למעלה משפיע גם על הלמטה.Why round upper back is negative?
קונסטנטינובס יותר חזק ממך, אז בהגדרה הטכניקה שלו יותר טובה משלך והוא יותר מבין ממך.נו אז?
שש תחסוך את הפנינים שלךקונסטנטינובס יותר חזק ממך, אז בהגדרה הטכניקה שלו יותר טובה משלך והוא יותר מבין ממך.
לפי הלוגיקה שלך.
אלה הפנינים שלך.שש תחסוך את הפנינים שלך
ריפטו מחפש שיפחהאלה הפנינים שלך.
בהחלט יש שם חזרות שהיו עוברות תחרות , אמנם לא כולם לדעתי אבל חלק בלתי מבוטל כן.כי עגול למעלה משפיע גם על הלמטה.
ולדעתך זה היה עובר שיפוט של תחרות? זה היה נעול?
חח אני לא טוען שהוא לא מסוגל לעשות 220 חוקי, אני רק תוהה למה הביצוע כל כך לא טכניבהחלט יש שם חזרות שהיו עוברות תחרות , אמנם לא כולם לדעתי אבל חלק בלתי מבוטל כן.
תודה, בדקתי באינטרנט, וואי מקרוב הם ממש נראים כמו גרביים.. לא יודע כמה זה יעזור להוריד את ההנהלה מהגב שלי, אשמח אם יש איזה רעיון לנעל אחרת.
אתה בעצמך אמרת , אתה לא שופט פאוורליפטינג .. כשתיהיה אחד אז תוכל לענות על ההגדרה של ישור גוהגב ממש ממש לא סבבה ואני לא שופט פאוורליפטינג אבל זה בטוח לא עונה על ההגדרה של "יישור גב"
גם כל מי שמניף 160.ריפטו מחפש שיפחה
תלוי למי הגב הסבבה,הגב ממש ממש לא סבבה ואני לא שופט פאוורליפטינג אבל זה בטוח לא עונה על ההגדרה של "יישור גב"
זה לא ממש מינימליסטי, זו נעל ריצה רגילה, וגם הסוליה אם היא שטוחה אני די בטוח שהיא דחיסה, אחרי חיפוש אני חושב שאלך על הויברם, מדמה הליכה יחפה זה בדיוק מה שאני רוצה, רק מקווה שזה באמת ירגיש יחף.. הרעיון שאני נדבק אליו הוא לא רק רק סוליה שטוחה, אני רוצה שזה ירגיש כמו שיותר קרוב לתחושה שאני יחף. לעזאזל עם הביטוח שלהם :banghead:אני מאמין ש INOV-8 יכול לעשות את העבודה , או כל נעל אחרת של סוליה שטוחה .
ראית את הדדליפט שלי אני מניח. יש לי חמישיה על 220, ספק אם 5*5 אבל לפחות אחת.תלוי למי הגב הסבבה,
אני מניח שאתה מהמתאמנים שאם זה לא ישר כמו קרש אז זה לא סבבה.
סבבה.
אז לו יש 220 ל5X5ראית את הדדליפט שלי אני מניח. יש לי חמישיה על 220, ספק אם 5*5 אבל לפחות אחת.
כן, אני פדנט על הטכניקה ועל גב ישר.
רק כי אתה טמבל אני אזכיר לך שאני שוקל 17-18 קילו מתחתיו לא שאתה שווה תגובה באיזה שהוא אופן.אז לו יש 220 ל5X5
אושר ניצח וכל מה שהוא אומר נכון 🤡