הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה שחקני כדורסל מקצועניים לא מרימים משקולות?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
מדי פעם אני רואה כמה חברה במכללות בארצות הברית משתעשעים בהרמות אולימפיות עם טכניקה ליצנית למדי אבל ברמות הגבוהות NBA, אירופה וכו' למה לא רואים שחקנים מקצועניים מרימים משקולות? אני לא מבין את זה

הם עובדים באוף-סיזן חזק מאוד בחדר כושר, אחרי זה זה פשוט לא מתאפשר, יש להם 3-2 משחקים שבוע שהם צריכים להגיע אליהם מוכנים, יש עוד אימונים... בטוח שמשלבים איכשהו חדר כושר אבל קצת מאוד

עזוב מתי, אתה יודע כמה סירטונים ביוטיוב יש של שחקני פוטבול עושים הרמות אולימפיות, שחקני כדורסל אתה פשוט לא תמצא. הם מקצוענים! למה אני לא רואה שחקני NBA עושים סקוואט, אני בספק אם הם יודעים מזה בכלל. (מגזים)

חחחחחח אתה פשוט ליצן, כדורסל זה משחק מאוד מאוד פיזי שלא נדבר על היכולות האתלטיות המטורפות שהוא מצריך, לקבוע שכל מה שצריך בו זה סיבולת זו בורות מאין כמותה
אפילו שאני נוטה להסכים איתך שכדורסל הוא משחק פיזי אני לא אוהב את הדרך שבה אתה מגיב (ולא רק כאן)

• פותח/ת השרשור
אתה הליצן אם אתה משווה כדורסל לפוטבול.

לא השוואתי כדורסל לפוטבול, נתתי דוגמא לענף ספורט שצריכים לעבוד בו כוח בדומה לכדורסל, לא אמרתי יותר או פחות וברור שבפוטבול זה יותר קריטי בעיקר בגלל שפוטבול זה ספורט חסר טכניקה בעליל (אם כי מלא חוכמה) בניגוד לכדורסל.

• פותח/ת השרשור
פוטבול זה ספורט חסר טכניקה?אתה בור אם אתה חושב ככה,ושוב כדורסל לא מצריך כוח,הוא מצריך סיבולת וניתור(תקרא לזה כוח מתפרץ ברגליים אז שיהיה).

נניח ואתה צודק, ממה אתה חושב מורכב כוח מתפרץ?

מדי פעם אני רואה כמה חברה במכללות בארצות הברית משתעשעים בהרמות אולימפיות עם טכניקה ליצנית למדי אבל ברמות הגבוהות NBA, אירופה וכו' למה לא רואים שחקנים מקצועניים מרימים משקולות? אני לא מבין את זה

מלבד "יו טיוב" , איזו הכרות יש לך עם אימונים של שחקני NBA (ובמיוחד המועמדים בדראפט והצעירים שבהם)?

• פותח/ת השרשור
מלבד "יו טיוב" , איזו הכרות יש לך עם אימונים של שחקני NBA (ובמיוחד המועמדים בדראפט והצעירים שבהם)?

אפסית, בגלל זה אני מעלה את זה פה, שתתקנו אותי אם אני טועה. אני משער שבמכללות ולקראת הדראפט הם עוד איכשהו כן נוגעים בנושא אבל אני מצפה לראות שחקן NBA עושה סקוואט ביוטיוב, זה לא שזה סוד או משהו, זה פשוט תופעה שלא רואים ורואים אותם מתאמנים בחדר כושר.

אפסית, בגלל זה אני מעלה את זה פה, שתתקנו אותי אם אני טועה. אני משער שבמכללות ולקראת הדראפט הם עוד איכשהו כן נוגעים בנושא אבל אני מצפה לראות שחקן NBA עושה סקוואט ביוטיוב, זה לא שזה סוד או משהו, זה פשוט תופעה שלא רואים ורואים אותם מתאמנים בחדר כושר.

אחד הדברים העיקריים שבהם נותנים דגש חזק במכללות בארה"ב זה אימוני הכוח. יצא לי לשמוע מכמה שחקנים זרים בליגת "העל" שלנו על שגרת האימונים השוחקת שם. העבודה הקשה נמשכת לקראת הדראפט ובשנתיים - שלוש הראשונות בליגה.
שחקני ה NBA הבוגרים יותר (מספר עונות אחרי עונת הרוקי) , מלבד אלו שמאוד אוהבים את זה , עובדים בחדר הכושר משמעותית פחות. במיוחד בזמן העונה הסדירה ששם עבודה עצימה בחדר כושר בשילוב עם שגרת האימונים והמשחקים האינטנסיבית היא מתכון לפציעות. ופציעות ב NBA זה עסק מאוד רציני.

אחי זה שאתה לא רואה זה לא אומר שהם לא עושים.
יש הרבה באז בארה"ב סביב שחקני פוטבול והכל שם זה גם חלק מפירסום שהם עושים לעצמם.
כנראה שאין אותו באז סביב האימונים של השחקני כדורסל

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע למה אתה בוחר לצחוק ולצפצף על כולם, אבל זה מנהג מאוד בעייתי לחיים.

אני אדם ישיר , אתה יכול לראות כמה מחמאות ומוניטינים אני מרעיף על ביסט ואינסין ובכלל המנהלים פה הם חבר׳ה רציניים ששווה להקשיב להם, ומנגד אם מגיע אדם שמגיב בנושא שאין לו מושג כמו וויטאנו, אני אישית בז לו ומסרב להבליג לו, קשה לי לשמוע שטויות ולסתום את הפה, מחלה שלי, אני אומר דברים בפרצוף. בקשר לבחור השני, אז אמרתי ליצן! מה אתה קופץ?! אני לא חבר שלך, אני מנסה לנהל כאן דיון עניני, אתה רוצה להעביר ביקורת על ההתנהלות שלי תעשה את זה בפרטי, אם אתה תגיב לי ככה בנושא שאני פתחתי וחשובה לי התשובה שלו, כן, ככה אני אענה לך.
תפסיקו לנסות לחנך כאן את כולם, כשעונים לי תגובות ענייניות, אני עונה בשיא הכבוד, אם מבלבלים לי את השכל (ואת הזמן) אני מגיב בהתאם.

אני אדם ישיר , אתה יכול לראות כמה מחמאות ומוניטינים אני מרעיף על ביסט ואינסין ובכלל המנהלים פה הם חבר׳ה רציניים ששווה להקשיב להם, ומנגד אם מגיע אדם שמגיב בנושא שאין לו מושג כמו וויטאנו, אני אישית בז לו ומסרב להבליג לו, קשה לי לשמוע שטויות ולסתום את הפה, מחלה שלי, אני אומר דברים בפרצוף. בקשר לבחור השני, אז אמרתי ליצן! מה אתה קופץ?! אני לא חבר שלך, אני מנסה לנהל כאן דיון עניני, אתה רוצה להעביר ביקורת על ההתנהלות שלי תעשה את זה בפרטי, אם אתה תגיב לי ככה בנושא שאני פתחתי וחשובה לי התשובה שלו, כן, ככה אני אענה לך.
תפסיקו לנסות לחנך כאן את כולם, כשעונים לי תגובות ענייניות, אני עונה בשיא הכבוד, אם מבלבלים לי את השכל (ואת הזמן) אני מגיב בהתאם.

יש הבדל בין להגיב בהתאם לבין ללעוג. וזה תקף לכל הפסקה שכתבת כאן. אתה אחלה בן אדם, אתה קורא ומחפש תשובות כמו שצריך, אבל זה לא אומר שעל דברים שלא מוצאי חן בעיניך אתה צריך ללעוג. כמו בוויכוח הטיפשי שהיה לך עם @Vibryll על הבנצ שלו, לדוגמה

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין להגיב בהתאם לבין ללעוג. וזה תקף לכל הפסקה שכתבת כאן. אתה אחלה בן אדם, אתה קורא ומחפש תשובות כמו שצריך, אבל זה לא אומר שעל דברים שלא מוצאי חן בעיניך אתה צריך ללעוג. כמו בוויכוח הטיפשי שהיה לך עם @Vibryll על הבנצ שלו, לדוגמה

שמת לב שביקשתי שתכתוב דברים כאלה בפרטי? ובקשר לוויכוח עם ויבריל, קיבלתי גב ממישהו שאני סומך עליו שנגעתי לויבריל ובעצם לכל בעלי היותר אגו ממשקל על המוט כאן בנקודה רגישה. אבל זה כבר העבר הרחוק. אגב, אתה לועג לי כשאתה משתמש במילה טיפשי שלא פחותה מליצן, לטעמי (ולא רק לטעמי) הוא ממש לא היה טיפשי ותשים לב איזה תגובה מורכבת הנחש ענה לי (שוב, רק המנהלים כאן מציגים רמה גבוהה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית