הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים חזקים בכתף בריצה

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
אז ככה אני רק יציין זה כבר קורה למעלה משנתיים ובסגנון של פעם כן ופעם לא ואני יכול לרוץ בלי שום בעיה ואז אחרי כמה דקות הכאב מתחיל ולפעמים הוא מלווה אותי עד סוף הריצה, ולרוב זה מופיע בכתף השמאלית ומדי פעם בימנית. אני מרגיש כאילו כל היד עומדת להתנתק לי מהכתפיים וכאילו מישהו צובט אותי חזק חזק בכח בכתף. זה קורה לי אך ורק בזמן ר י צ ה. בכדורגל זה קרה לי פעמים אחדות אבל רק משום שלפני המשחק עשיתי סטים של מתח.
הכאב הזה ממש מעיק וכשהייתי אצל אורטופד הוא כמעט צחק עליי אבל הסכים לעשות לי צילום בכתפיים, בגב, בברכיים ובמפרק כף הרגל(יש לי מלא 'קליקים' כל הזמן). בגלל הקופת חולים הצילומים נדחו וכבר לא היה לי כח וויתרתי עליהם ובמקביל הפסקתי להתאמן בשל כמה נסיבות... טוב אני גולש מהנושא..:writing::writing:

יש לכם מושג מה הוא אותו כאב בכתף? זאת דלקת? מה יכול לעזור לי?

תודה מראש193ek

לעיתים רחוקות מאוד יש לי רגעים של , צביתות, באזור הכתפיים, באזור הקרוב יותר לטרפזים\צוואר. זה קורה לעיתים רחוקות. אני מניח ומנחש, שהסיבה לכאבים שלי הם כתוצאה משימוש לא נכון ו\או נשימה לא נכונה. שימוש לא נכון של הידיים בכך שאני מאמץ את הידיים, הידיים יותר מדי למעלה (הידיים צריכות להיות רפויות במהלך הריצה ולא במצב של 'קראטה' - זה גרם לידיים שלי לפעמים להירדם)
נשימה לא נכונה בדרך כלל מתבטאת בנשימה מאומצת וחזקה מדי
זה הנסיון שלי...אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי או עזר לך, אבל העדפתי לזרוק למקרה שכן.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לשנות את גובה הידיים בזמן הריצה וזה לא עוזר, או להבליט יותר את החזה וזה לא עוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית