K kipod26 משתמש מתחיל 88 9 נק' מוניטין: 7 0 88 9 26/9/13 #1 מה לבקש מהרופא כדי שייתן הפניה לבדיקת טסט בבדיקת דם? אם ייצא נמוך אני אקבל מרשם לטסט?
Pauchok משתמש מתחיל 252 113 נק' מוניטין: 177 0 252 113 קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ 26/9/13 #2 נכתב ע"י kipod26: מה לבקש מהרופא כדי שייתן הפניה לבדיקת טסט בבדיקת דם? אם ייצא נמוך אני אקבל מרשם לטסט? לחצו כדי להרחיב... תבקש פשוט בדיקת טסט, לא אמורה להיות בעיה עם זה. למה אתה חושב שיצא לך נמוך? אתה לא תקבל סתם ככה מרשם לטסט.
נכתב ע"י kipod26: מה לבקש מהרופא כדי שייתן הפניה לבדיקת טסט בבדיקת דם? אם ייצא נמוך אני אקבל מרשם לטסט? לחצו כדי להרחיב... תבקש פשוט בדיקת טסט, לא אמורה להיות בעיה עם זה. למה אתה חושב שיצא לך נמוך? אתה לא תקבל סתם ככה מרשם לטסט.
ELSR משתמש קבוע 1,808 274 נק' מוניטין: 1,213 0 1,808 274 קאנטרי חולון 26/9/13 #3 יש מצב שיעשו לך קצת פרצופים על זה, אם ישאלו למה אתה רוצה את הבדיקה הזו, לא מספיק שתגיד "אני רק רוצה לבדוק", תגיד שאתה מרגיש ירידה בחשק מיני. יחד עם טסט, תבקש פרולקטין, TSH, B12 וגם בדיקה כללית (כולסטרול, וכו')
יש מצב שיעשו לך קצת פרצופים על זה, אם ישאלו למה אתה רוצה את הבדיקה הזו, לא מספיק שתגיד "אני רק רוצה לבדוק", תגיד שאתה מרגיש ירידה בחשק מיני. יחד עם טסט, תבקש פרולקטין, TSH, B12 וגם בדיקה כללית (כולסטרול, וכו')