הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat PR 212.5KG BW 80

כל הכבוד,, יפה מאוד..אבל מעניין אותי לדעת איך אתה מרים כזה משקל ולא רואים אצלך מסת שריר בכלל... אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי חושב בכלל שאתה מתאמן ורק בגלל זה מגיע לך עוד פעם כל הכבוד..

כל הכבוד,, יפה מאוד..אבל מעניין אותי לדעת איך אתה מרים כזה משקל ולא רואים אצלך מסת שריר בכלל... אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי חושב בכלל שאתה מתאמן ורק בגלל זה מגיע לך עוד פעם כל הכבוד..
אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?

אתה רציני או שאתה עושה את עצמך?

אני רציני.. בחור קטן מימדים שמרים כזה משקל ולא רואים מסת שריר גדולה ברגליים זה נראה לך הגיוני.. וואלה עם משקלים כאלה הבחור אמור להראות קרנף דחוס עם הגובה ומבנה הגוף שלו

אני רציני.. בחור קטן מימדים שמרים כזה משקל ולא רואים מסת שריר גדולה ברגליים זה נראה לך הגיוני
איך אתה בכלל יכול לראות או יותר נכון לא לראות שאין לו מאסה אם הוא מצלם סרטון מלמטה שרואים רק את הירך ? אין בכלל תמונת מצב של פלג גוף עליון , לא רואים את כל הרגל ואת הנפח של הגוף...

• פותח/ת השרשור
תודה. חמישיה כבדה לא ניסיתי הרבה זמן.וה 25 באמצע כי הקוטר של הפלטה קטן יותר מה20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית