הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לתרגיל עזר סטטי בסקוואט

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
חזרתי לא מזמן להתאמן באופן סדיר. השיא האחרון שלי בסקוואט היה לפני 8-9 חודשים (הייתי בטקסס, שניתי בדיוק לטקסס על בסיס דדליפט ואז נפצעתי - לא יכלתי לעשות בכלל סקוואט). יצא לי פה ושם לעשות כמה אימונים עם משקל קליל אבל בכללי ממש נחלשתי.
אז זהו, חזרתי להתאמן והתחלתי עם 80 קילו סקוואט ל3X5. הרגיש לי קליל לכן נתתי קפיצות של 10 קילו בין אימון לאימון עד שהגעתי ל110 קילו.עכשיו הבעיה היא שהמשקל מרגיש לי כמו טון על הגב, משקל שפעם היה החימום השני שלי. מצד שני, כשאני יורד ועולה זה מרגיש לי קל. זה אומר שהמערכת העצבית שלי נחלשה ויש לחזק אותה? מה אם אני אוסיף תרגיל עזר של לעמוד עם משקל כבד יותר (נניח לדוגמא 140) במשך חצי דקה-דקה?

תודה

לדעתי, תחזור ל-100-105, תקטין את הקפיצות במשקלים, ותמשיך כרגיל. אלה לא משקלים לחשוב בהם על דרכים "יצירתיות" להתחמם.

• פותח/ת השרשור
תסחב את החברה שלך על הגב כל הדרך, כמו שעשית אתמול.
חח זבל
לדעתי, תחזור ל-100-105, תקטין את הקפיצות במשקלים, ותמשיך כרגיל. אלה לא משקלים לחשוב בהם על דרכים "יצירתיות" להתחמם.
זה לא עוזר לי.. עכשיו אני חוזר לבסיס חדש (סגור) ורק ריפטו יכול לדעת מה יהיה ככה שאני מצומצם בזמן, אם יש משהו שאני רוצה זה לחזור כמה שיותר מהר למשקלי עבודה גבוהים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית