נק' מוניטין:
16
- 142
- 4
למי מיועדת כל תוכנית ??
ואיך מתקדמים בכל תוכנית ומתי עושים ריסט ??
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי מיועדת כל תוכנית ??
תוכל להביא לי את המאמר המדויקwww.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il
www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il www.kilogram.co.il
www.kilogram.co.il
תוכל להביא לי את המאמר המדויק
למה לפני ששאלתי חיפשתי בפורטל ולא מצאתי מאמר שמסביר על כל תוכנית
מצאתי רק מאמר שמביא דוגמאות לתוכניות האלה,
אז אני אשמח שתענה לי על השאלה או שתביא לי קישור למאמר
הכוונה שלי היא כמו שהתוכנית ss מיועדת למתאמן המתחיל כדי להתחיל להרים משקלים כבדים על המוטהשאלה שלך היא באוויר, הכוונה היא שאתה לא שואל כלום בעצם.
AB וFBW יכולות להתאים למסה ולחיטוב, תלוי את אתה משלב אותם, ועל זה נאמר:
"קרא בפורטל" על חיטוב, על מסה, מה אתה רוצה להשיג, כמה פעמים בשבוע ואז תחליט.
תודה על ההסבר 😃אני אנסה לעשות לך קצת סדר
Fbw ו ab הן לא שמות של תוכניות
בתוכנית מסוג fbw עובדים בכל אימון על כל הגוף או לפחות רגליים, חזה/כתפיים וגב, מקובל להתאמן 3 פעמים בשבוע.
בתוכנית מסוג ab, עובדים בכל פעם על 'חצי' גוף לדוגמא רגליים פלוס חזה באימון אחד וכתפיים פלוס גב באימון השני, לרוב מתאמנים 4 פעמים בשבוע.
תוכן התוכניות כלומר איזה תרגילים, איזה משקל להרים, כמה סטים, כמה חזרות וכל כמה זמן לעלות משקל נקבע לפי מטרת המתאמן מאסה או חיטוב ורמתו מתחיל,מתקדם וכד'
מתאמן מתחיל לרוב יכול להתקדם בצורה מהירה יחסית ולכן תוכנית אימונים מסוג fbw עם התקדמות כל אימון או כל שבוע תתאים לו. Ss היא דוגמא לתוכנית כזאת
ריסט עושים במצב בו אתה נתקע כמה אימונים באותו משקל, איך עושים ריסט תלוי בתוכנית הכללית.
אז מה השיטת עבודה של התוכנית ab או של fbwאין פה מה שלא יסתדר, התוכניות באתר הן תוכניות לדוגמא. Ss מפורטת מאוד מכיוון שהיא מבוססת על שיטה שמפורטת בספר באותו שם.