הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה| תוכנית ab ו תוכנית fbw

תוכל להביא לי את המאמר המדויק
למה לפני ששאלתי חיפשתי בפורטל ולא מצאתי מאמר שמסביר על כל תוכנית
מצאתי רק מאמר שמביא דוגמאות לתוכניות האלה,
אז אני אשמח שתענה לי על השאלה או שתביא לי קישור למאמר

השאלה שלך היא באוויר, הכוונה היא שאתה לא שואל כלום בעצם.
AB וFBW יכולות להתאים למסה ולחיטוב, תלוי את אתה משלב אותם, ועל זה נאמר:
"קרא בפורטל" על חיטוב, על מסה, מה אתה רוצה להשיג, כמה פעמים בשבוע ואז תחליט.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך היא באוויר, הכוונה היא שאתה לא שואל כלום בעצם.
AB וFBW יכולות להתאים למסה ולחיטוב, תלוי את אתה משלב אותם, ועל זה נאמר:
"קרא בפורטל" על חיטוב, על מסה, מה אתה רוצה להשיג, כמה פעמים בשבוע ואז תחליט.
הכוונה שלי היא כמו שהתוכנית ss מיועדת למתאמן המתחיל כדי להתחיל להרים משקלים כבדים על המוט
מה המטרה ב תוכניות שרשמתי מתי מומלץ להתחיל אותן ??
כי בנתיים בפורום כל הודעה שנייה ממליצים על ה ss אז רציתי להבין למי מומלץ התוכניות שרשמתי

אני אנסה לעשות לך קצת סדר
Fbw ו ab הן לא שמות של תוכניות
בתוכנית מסוג fbw עובדים בכל אימון על כל הגוף או לפחות רגליים, חזה/כתפיים וגב, מקובל להתאמן 3 פעמים בשבוע.
בתוכנית מסוג ab, עובדים בכל פעם על 'חצי' גוף לדוגמא רגליים פלוס חזה באימון אחד וכתפיים פלוס גב באימון השני, לרוב מתאמנים 4 פעמים בשבוע.
תוכן התוכניות כלומר איזה תרגילים, איזה משקל להרים, כמה סטים, כמה חזרות וכל כמה זמן לעלות משקל נקבע לפי מטרת המתאמן מאסה או חיטוב ורמתו מתחיל,מתקדם וכד'
מתאמן מתחיל לרוב יכול להתקדם בצורה מהירה יחסית ולכן תוכנית אימונים מסוג fbw עם התקדמות כל אימון או כל שבוע תתאים לו. Ss היא דוגמא לתוכנית כזאת

ריסט עושים במצב בו אתה נתקע כמה אימונים באותו משקל, איך עושים ריסט תלוי בתוכנית הכללית.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה לעשות לך קצת סדר
Fbw ו ab הן לא שמות של תוכניות
בתוכנית מסוג fbw עובדים בכל אימון על כל הגוף או לפחות רגליים, חזה/כתפיים וגב, מקובל להתאמן 3 פעמים בשבוע.
בתוכנית מסוג ab, עובדים בכל פעם על 'חצי' גוף לדוגמא רגליים פלוס חזה באימון אחד וכתפיים פלוס גב באימון השני, לרוב מתאמנים 4 פעמים בשבוע.
תוכן התוכניות כלומר איזה תרגילים, איזה משקל להרים, כמה סטים, כמה חזרות וכל כמה זמן לעלות משקל נקבע לפי מטרת המתאמן מאסה או חיטוב ורמתו מתחיל,מתקדם וכד'
מתאמן מתחיל לרוב יכול להתקדם בצורה מהירה יחסית ולכן תוכנית אימונים מסוג fbw עם התקדמות כל אימון או כל שבוע תתאים לו. Ss היא דוגמא לתוכנית כזאת

ריסט עושים במצב בו אתה נתקע כמה אימונים באותו משקל, איך עושים ריסט תלוי בתוכנית הכללית.
תודה על ההסבר 😃
אבל עדין משהו לא מסתדר לי
במאמר על התוכנית ss מסבירים לך במדויק כמה לעלות כל אימון כמה סטים וכמה להוריד אחרי שנתקעים ובכללי יש יותר פירוט, ממה שקראתי במאמר על ה fbw ו ab לא מציינים כמה לעלות מאימון לאימון או לאחר כמה אימונים שנתקעים מתי להוריד ובכללי עוד מידע חסר כדי לבצע את התוכנית צעד אחר צעד ובצורה נכונה כמו שמפורט בתוכנית ss

אין פה מה שלא יסתדר, התוכניות באתר הן תוכניות לדוגמא. Ss מפורטת מאוד מכיוון שהיא מבוססת על שיטה שמפורטת בספר באותו שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית