כל מתאמן מכיר שתזונה זה עסק לא זול במיוחד בתקופה האחרונה בארץ שהמחירים של כל דבר בערך עולים
חשבתי על רעיון שכל אחד ירשום את המוצרי בסיס שהוא קונה(בעיקר בהקשר של חלבון שזה בד"כ החלק היקר בעגלת הקניות אבל לא רק) - של איזה מותג, מה המחיר ואיפה
אם יש מבצעים מיוחדים - גם מוזמנים לשתף פה
סתם דוגמא - הטונה סטארקיסט כל הזמן עולה המחיר שלה בסופר שקרוב לבית עד שהיא הגיעה ל-26/27 לרביעיה
הלכתי לבדוק כמה עולה ב"אושר עד" - 22 לרביעיה ויש גם של חברה אחרת - Filtuna(אריזה אדומה כזו) ב-20 לרביעיה, חסכון של 1.5-1.8 שקל לקופסא טונה, מסתכם ב-45-50 שקלים בחודש בשבילי וזה רק מוצר אחד
על החזה עוף גם הייתי משלם עד עכשיו כ-10 שקלים יותר לק"ג
בסופו של דבר זה מסתכם בהרבה כסף בחודש
אני יודע שאני אישית כן יעשה את המאמץ לפצל את הקניות - לקנות מוצרים ממקומות שונים אם ההפרשים באמת מתחילים להיות משמעותיים
בכל מקרה אני אתחיל ואעדכן את הדיון(ארכז את התגובות שלכם בפוסט הראשי עם רשימה ממוינת לפי מחיר עבור כל מוצר)
מקווה שאהבתם את הרעיון ושיתפוס 😃
טונה
20 שקלים לרביעיה (Filtuna) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
22 שקלים לרביעיה (Starkist) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
חזה עוף
16 ש"ח לק"ג (בקניה מעל 100 ש"ח, מוגבל ל-3 ק"ג בקניה) - שופרסל דיל מודיעין (ישפרו סנטר ביציאה מ-431)
26 שקלים לק"ג - אושר עד סניף סגולה פ"ת
28 שקלים לק"ג - רשת חצי חינם
חמאת בוטנים
22 שקלים (B&D אריזה של 1 ק"ג 100% טבעית) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
קוטג'
5.85 שקלים (תנובה - 250 גרם) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
ביצים
חלב
שיבולת שועל
6 שקלים (1 ק"ג) - "הסוד זה להיכנס לחנויות רוסיות המחירים נעים בין 4-12 שקל לקילו." - חיפה והקריות
8 שקלים (1 ק"ג) - טבע קסטל
8-10 שקלים (1 ק"ג) - שופרסל ביג
16 שקלים (קוואקר 500 גרם) - היפר דודו פ"ת
גבינה צהובה
30.07 שקלים (עמק 9% אריזה של 400 גרם) - היפר דודו פ"ת
חשבתי על רעיון שכל אחד ירשום את המוצרי בסיס שהוא קונה(בעיקר בהקשר של חלבון שזה בד"כ החלק היקר בעגלת הקניות אבל לא רק) - של איזה מותג, מה המחיר ואיפה
אם יש מבצעים מיוחדים - גם מוזמנים לשתף פה
סתם דוגמא - הטונה סטארקיסט כל הזמן עולה המחיר שלה בסופר שקרוב לבית עד שהיא הגיעה ל-26/27 לרביעיה
הלכתי לבדוק כמה עולה ב"אושר עד" - 22 לרביעיה ויש גם של חברה אחרת - Filtuna(אריזה אדומה כזו) ב-20 לרביעיה, חסכון של 1.5-1.8 שקל לקופסא טונה, מסתכם ב-45-50 שקלים בחודש בשבילי וזה רק מוצר אחד
על החזה עוף גם הייתי משלם עד עכשיו כ-10 שקלים יותר לק"ג
בסופו של דבר זה מסתכם בהרבה כסף בחודש
אני יודע שאני אישית כן יעשה את המאמץ לפצל את הקניות - לקנות מוצרים ממקומות שונים אם ההפרשים באמת מתחילים להיות משמעותיים
בכל מקרה אני אתחיל ואעדכן את הדיון(ארכז את התגובות שלכם בפוסט הראשי עם רשימה ממוינת לפי מחיר עבור כל מוצר)
מקווה שאהבתם את הרעיון ושיתפוס 😃
טונה
20 שקלים לרביעיה (Filtuna) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
22 שקלים לרביעיה (Starkist) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
חזה עוף
16 ש"ח לק"ג (בקניה מעל 100 ש"ח, מוגבל ל-3 ק"ג בקניה) - שופרסל דיל מודיעין (ישפרו סנטר ביציאה מ-431)
26 שקלים לק"ג - אושר עד סניף סגולה פ"ת
28 שקלים לק"ג - רשת חצי חינם
חמאת בוטנים
22 שקלים (B&D אריזה של 1 ק"ג 100% טבעית) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
קוטג'
5.85 שקלים (תנובה - 250 גרם) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
ביצים
חלב
שיבולת שועל
6 שקלים (1 ק"ג) - "הסוד זה להיכנס לחנויות רוסיות המחירים נעים בין 4-12 שקל לקילו." - חיפה והקריות
8 שקלים (1 ק"ג) - טבע קסטל
8-10 שקלים (1 ק"ג) - שופרסל ביג
16 שקלים (קוואקר 500 גרם) - היפר דודו פ"ת
גבינה צהובה
30.07 שקלים (עמק 9% אריזה של 400 גרם) - היפר דודו פ"ת