הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אשכול מוצרי בסיס - שיתוף מחירים ומותגים שונים

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
כל מתאמן מכיר שתזונה זה עסק לא זול במיוחד בתקופה האחרונה בארץ שהמחירים של כל דבר בערך עולים
חשבתי על רעיון שכל אחד ירשום את המוצרי בסיס שהוא קונה(בעיקר בהקשר של חלבון שזה בד"כ החלק היקר בעגלת הקניות אבל לא רק) - של איזה מותג, מה המחיר ואיפה
אם יש מבצעים מיוחדים - גם מוזמנים לשתף פה
סתם דוגמא - הטונה סטארקיסט כל הזמן עולה המחיר שלה בסופר שקרוב לבית עד שהיא הגיעה ל-26/27 לרביעיה
הלכתי לבדוק כמה עולה ב"אושר עד" - 22 לרביעיה ויש גם של חברה אחרת - Filtuna(אריזה אדומה כזו) ב-20 לרביעיה, חסכון של 1.5-1.8 שקל לקופסא טונה, מסתכם ב-45-50 שקלים בחודש בשבילי וזה רק מוצר אחד
על החזה עוף גם הייתי משלם עד עכשיו כ-10 שקלים יותר לק"ג
בסופו של דבר זה מסתכם בהרבה כסף בחודש
אני יודע שאני אישית כן יעשה את המאמץ לפצל את הקניות - לקנות מוצרים ממקומות שונים אם ההפרשים באמת מתחילים להיות משמעותיים

בכל מקרה אני אתחיל ואעדכן את הדיון(ארכז את התגובות שלכם בפוסט הראשי עם רשימה ממוינת לפי מחיר עבור כל מוצר)
מקווה שאהבתם את הרעיון ושיתפוס 😃

טונה
20 שקלים לרביעיה (Filtuna) - אושר עד סניף סגולה פ"ת
22 שקלים לרביעיה (Starkist) - אושר עד סניף סגולה פ"ת

חזה עוף
16 ש"ח לק"ג (בקניה מעל 100 ש"ח, מוגבל ל-3 ק"ג בקניה) - שופרסל דיל מודיעין (ישפרו סנטר ביציאה מ-431)
26 שקלים לק"ג - אושר עד סניף סגולה פ"ת
28 שקלים לק"ג - רשת חצי חינם

חמאת בוטנים
22 שקלים (B&D אריזה של 1 ק"ג 100% טבעית) - אושר עד סניף סגולה פ"ת

קוטג'
5.85 שקלים (תנובה - 250 גרם) - אושר עד סניף סגולה פ"ת

ביצים

חלב

שיבולת שועל
6 שקלים (1 ק"ג) - "הסוד זה להיכנס לחנויות רוסיות המחירים נעים בין 4-12 שקל לקילו." - חיפה והקריות
8 שקלים (1 ק"ג) - טבע קסטל
8-10 שקלים (1 ק"ג) - שופרסל ביג
16 שקלים (קוואקר 500 גרם) - היפר דודו פ"ת

גבינה צהובה
30.07 שקלים (עמק 9% אריזה של 400 גרם) - היפר דודו פ"ת

בחנויות הרוסיות השיבולת שועל היא שלמה יותר וזה מגעיל יותר לאכול ויותר זמן לבשל. הקוואקר ממש מפורר שזה נוח, חצי דקה על הגז ומוכן

בחנויות הרוסיות השיבולת שועל היא שלמה יותר וזה מגעיל יותר לאכול ויותר זמן לבשל. הקוואקר ממש מפורר שזה נוח, חצי דקה על הגז ומוכן
מי מבשל?
בדייסה זה יותר מהיר ויותר טעים אבל אני מניח שעל טעם וריח אין להתווכח 😃

מי מבשל?
בדייסה זה יותר מהיר ויותר טעים אבל אני מניח שעל טעם וריח אין להתווכח 😃

התכוונתי דייסה, אני מכין בסיר עם חלב, מערבב חצי דקה על האש וזהו. אנסה היום את השיבולת הרוסית אולי גם יהיה בסדר

קיבלת מוניטין על זה , מעניין באיזה חנות רוסית אפשר לגנות שיבולת שועל בכזה זול ומה האיכות שלה לעומת ה"רגילות"שבסופר...

אני מאזור הקריות וחיפה כזה ... יש לך שם של חנות ספציפי כמו טיב טעם או האחים מרסל למשל?

קיבלת מוניטין על זה , מעניין באיזה חנות רוסית אפשר לגנות שיבולת שועל בכזה זול ומה האיכות שלה לעומת ה"רגילות"שבסופר...

אני מאזור הקריות וחיפה כזה ... יש לך שם של חנות ספציפי כמו טיב טעם או האחים מרסל למשל?
אמא שלי קנתה באיזור ניצן לא מזמן ב-8 שקל לקילו אני אשאל אותה מחר...

לא יודע מה איתכם, אצלנו בשופרסל יש שיבולת שועל במשקל, 4-5 שקלים לחצי קילו, שזה יוצא 8-10 שקלים לקילו.

שיבולת שועל - 7 שקל לקילו. בחנות פרטית של גרוזינים בחולון.
אגוזי מלך - 59 שקל לקילו. כנל
חזה עוף - 30-40 מחירים גבוהים לפחות ביחס למה שאני רואה פה, באסה. אגב אני מדבר על טרי(שלא יהיה בילבול או משהו). בסופרים וחנויות באזור שלי(חולון).

שיבולת שועל - 7 שקל לקילו. בחנות פרטית של גרוזינים בחולון.
אגוזי מלך - 59 שקל לקילו. כנל
חזה עוף - 30-40 מחירים גבוהים לפחות ביחס למה שאני רואה פה, באסה. אגב אני מדבר על טרי(שלא יהיה בילבול או משהו). בסופרים וחנויות באזור שלי(חולון).
זה גם המחיר אצלי +-
אלוהים יודע איפה להשיג חזה עוף בפאקינג 20 שקל ....

• פותח/ת השרשור
זה גם המחיר אצלי +-
אלוהים יודע איפה להשיג חזה עוף בפאקינג 20 שקל ....
הציעו כאן שופרסל דיל ואושר עד ב-16 וב-26 בהתאמה
2 רשתות מרובות סניפים, תנסה בסניף הקרוב לבית

אושר עד לא רלוונטי מהסיבה שהסניף הכי "קרוב" לחולון נמצא בפתח תקווה.

לעומת זאת שופרסל דיל יש בחולון בקניון חולון, ברחוב חנקין ובאזור תעשייה(שאני לא בטוח ב-100% שהוא "דיל") וזה רק בשליפה שלי.

הייתי בשופרסל הייתי במחסני להב, הייתי ביש , הייתי בעוד איזה אחד שלא עולה לי השם, הייתי במלא חנויות והכי זול זה היה "מבצע" 2 בשישים (פרוס).
אם מישהו יודע איפה יש באיזור הקריות בשר זול אשמח לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית