הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט אנתת

DJ GuyM

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
0
21
2
יש לי 3 בקבוקים של טסט אנתת של פארמה קום...שמעתי שהם פשטו רגל או משהו כזה החליפו את השם של החברה וקיצצו במינונים....האם יש סיכון להזריק דבר כזה סייקל ראשון? מי שיוכל לעזור בתשובה רצינית אני אשמח.

יש לי 3 בקבוקים של טסט אנתת של פארמה קום...שמעתי שהם פשטו רגל או משהו כזה החליפו את השם של החברה וקיצצו במינונים....האם יש סיכון להזריק דבר כזה סייקל ראשון? מי שיוכל לעזור בתשובה רצינית אני אשמח.
הייתי ממליץ לך ללכת על רפואי אבל אי אפשר לדעת איך פארמה קום החדש , יש כאן כמה חבר׳ה שהם עכשיו על סייקל שלהם חכה לתגובות מהם ...

אני כרגע בסייקל ראשון שלהם , בזריקה ה3 - תן לי שבוע שבועיים ואעדכן אותך

• פותח/ת השרשור
אין כמו הרפואי של באייר שריג,אני כרגע על סייקל,מ 10.9...עליה בכח ממש מורגשת...

לא מעניין אותי דברים אחרים אני מדבר על מה שיש לי....אם אין לך משהו שיכול לעזור עדיף לשתוק.....שתיקה שווה זהב 😃

לא מעניין אותי דברים אחרים אני מדבר על מה שיש לי....אם אין לך משהו שיכול לעזור עדיף לשתוק.....שתיקה שווה זהב 😃

חבר, Rossoneri בסה׳כ נותן את דעתו ז׳א לשתוק זה לא במקום בכלל.

בכל אופן היום אני בזריקה הרביעית של אותם החומרים שיש ברשותך , ואני מרגיש כליה משמעותית בכח - ייתכן שזה גם מהדיבול אבל בינתיים הרגשה כללית סבבה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי הטסט נכנס לפעולה רק אחרי 3 4 שבועות אז בטוח אתה מרגיש רק את הדיבול.....יש לי גם דיבול אבל לא רוצה לערבב חומרים סייקל ראשון...

אחי לא מתאים הדיבור ...
לפי מה שהבנתי הטסט נכנס לפעולה רק אחרי 3 4 שבועות אז בטוח אתה מרגיש רק את הדיבול.....יש לי גם דיבול אבל לא רוצה לערבב חומרים סייקל ראשון...
ברור שהוא מרגיש את כל החומרים אני על טסט ודקה בלבד ומרגישים אותם אחרי חודש כי הם מגיעים לשיא אחרי חודש הם אסטרימים ארוכים

אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני יוכל לתת לך בן אדם שמוכר בארץ מחטים ומזרקים דרך איביי יש לו מעבדה במקום ללכת לסופר פארם

אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני יוכל לתת לך בן אדם שמוכר בארץ מחטים ומזרקים דרך איביי יש לו מעבדה במקום ללכת לסופר פארם

ולמה שמישהו לא יקנה ממקום נורמלי במזומן ויקבל באותה שניה את הסחורה?
למה עדיף ללכת עם היד מאחורי הראש?
מה ההיגיון פה?

קנה מהסופר פארם - הכי בטוח - לא יקר - וזהו.
מה שאפשר לקנות ממקומות מהימנים אין טעם ללכת למקום אחר.

ולמה שמישהו לא יקנה ממקום נורמלי במזומן ויקבל באותה שניה את הסחורה?
למה עדיף ללכת עם היד מאחורי הראש?
מה ההיגיון פה?

קנה מהסופר פארם - הכי בטוח - לא יקר - וזהו.
מה שאפשר לקנות ממקומות מהימנים אין טעם ללכת למקום אחר.
כי אני יגיד לך למה ממי שאני מפנה אותו הוא לא חבר או מכר פשוט אני גם קונה מימנו ואין לי פה אינטרס או משהו , הוא מוכר קופסא של 100 מחטים ב4$ ומזרקים משהו כמו 7-8$ . החבילה מגיעה תוך 2-3 ימים אז זה ההגיון מבין , לא הבנתי למה אתה אומר ש ebay לא בטוח ? הרי הוא מבצע תשלום דרך פייפל

אביעד יש אנשים שלא אוהבים ששואלים אותם יותר מדיי שאלות .. אני זוכר בסייקל ראשון המוכרת עשתה לי חקירה חחח בסוף אמרתי שזה לסבא שלי .

אביעד יש אנשים שלא אוהבים ששואלים אותם יותר מדיי שאלות .. אני זוכר בסייקל ראשון המוכרת עשתה לי חקירה חחח בסוף אמרתי שזה לסבא שלי .
לי פעם באה ביציאה הרוקחת מהסופר פארם שצריך מרשם למחטים חח . אני לא אוהב ללכת לסופר פארם או בית מרקחת ולקנות משם , לא שובר תראש מזמין מהמקור שלי מאיביי מגיע לי תוך יומיים עם מס מעקב הולך לדואר לוקח 100 מחטים כחולים בקופסא ו/או 100 מזרקים וסלאמת

לי פעם באה ביציאה הרוקחת מהסופר פארם שצריך מרשם למחטים חח . אני לא אוהב ללכת לסופר פארם או בית מרקחת ולקנות משם , לא שובר תראש מזמין מהמקור שלי מאיביי מגיע לי תוך יומיים עם מס מעקב הולך לדואר לוקח 100 מחטים כחולים בקופסא ו/או 100 מזרקים וסלאמת

אני לא יודע איך זה?
בחיים לא שאלו אותי כלום בסופר פארם.
אתם כנראה או נראים מחשידים או שיש לכם דיבור הססני.

הייתי באיזה 20 סופר פארמים שונים ברחבי הארץ ובכל מקום לא שאלו אותי למה זה.
אהה רגע, פעם אחת מישהי שאלה אותי בסופר פארם ברמת גן.

עניתי לה שזה לא עניינה - החוק במדינה מאפשר לכל אחד לרכוש מזרקים ללא שום מרשם!!! שלא יעבדו עליכם.
המדינה בכוונה לא הכניסה מרשמים למזרקים ומחטים - המדינה מעדיפה שאנשים ישתמשו באביזרים סטריליים (נרקומנים) ולכן אין מרשמים לכך
מעבר לזה בת"א יש מקום חלוקה בחינם (לידע כללי)

פעם הבאה שרוקחת אומרת לכם, למה? תגידו לה שלא תדחוף את האף ותציינו את החוק!
יתרה-מזאת, הם אמורים להזמין עבורים מחטים ומזרקים אם אתם צריכים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית