עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי ממליץ לך ללכת על רפואי אבל אי אפשר לדעת איך פארמה קום החדש , יש כאן כמה חבר׳ה שהם עכשיו על סייקל שלהם חכה לתגובות מהם ...יש לי 3 בקבוקים של טסט אנתת של פארמה קום...שמעתי שהם פשטו רגל או משהו כזה החליפו את השם של החברה וקיצצו במינונים....האם יש סיכון להזריק דבר כזה סייקל ראשון? מי שיוכל לעזור בתשובה רצינית אני אשמח.
יש לי 3 בקבוקים של טסט אנתת של פארמה קום...שמעתי שהם פשטו רגל או משהו כזה החליפו את השם של החברה וקיצצו במינונים....האם יש סיכון להזריק דבר כזה סייקל ראשון? מי שיוכל לעזור בתשובה רצינית אני אשמח.
חברה חדשה* כביכול (אף אחד לא יודע)מה זאת אומרת חדשים?
אין כמו הרפואי של באייר שריג,אני כרגע על סייקל,מ 10.9...עליה בכח ממש מורגשת...
לא מעניין אותי דברים אחרים אני מדבר על מה שיש לי....אם אין לך משהו שיכול לעזור עדיף לשתוק.....שתיקה שווה זהב 😃
אחי לא מתאים הדיבור ...לא מעניין אותי דברים אחרים אני מדבר על מה שיש לי....אם אין לך משהו שיכול לעזור עדיף לשתוק.....שתיקה שווה זהב 😃
ברור שהוא מרגיש את כל החומרים אני על טסט ודקה בלבד ומרגישים אותם אחרי חודש כי הם מגיעים לשיא אחרי חודש הם אסטרימים ארוכיםלפי מה שהבנתי הטסט נכנס לפעולה רק אחרי 3 4 שבועות אז בטוח אתה מרגיש רק את הדיבול.....יש לי גם דיבול אבל לא רוצה לערבב חומרים סייקל ראשון...
אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני יוכל לתת לך בן אדם שמוכר בארץ מחטים ומזרקים דרך איביי יש לו מעבדה במקום ללכת לסופר פארם
כי אני יגיד לך למה ממי שאני מפנה אותו הוא לא חבר או מכר פשוט אני גם קונה מימנו ואין לי פה אינטרס או משהו , הוא מוכר קופסא של 100 מחטים ב4$ ומזרקים משהו כמו 7-8$ . החבילה מגיעה תוך 2-3 ימים אז זה ההגיון מבין , לא הבנתי למה אתה אומר ש ebay לא בטוח ? הרי הוא מבצע תשלום דרך פייפלולמה שמישהו לא יקנה ממקום נורמלי במזומן ויקבל באותה שניה את הסחורה?
למה עדיף ללכת עם היד מאחורי הראש?
מה ההיגיון פה?
קנה מהסופר פארם - הכי בטוח - לא יקר - וזהו.
מה שאפשר לקנות ממקומות מהימנים אין טעם ללכת למקום אחר.
לי פעם באה ביציאה הרוקחת מהסופר פארם שצריך מרשם למחטים חח . אני לא אוהב ללכת לסופר פארם או בית מרקחת ולקנות משם , לא שובר תראש מזמין מהמקור שלי מאיביי מגיע לי תוך יומיים עם מס מעקב הולך לדואר לוקח 100 מחטים כחולים בקופסא ו/או 100 מזרקים וסלאמתאביעד יש אנשים שלא אוהבים ששואלים אותם יותר מדיי שאלות .. אני זוכר בסייקל ראשון המוכרת עשתה לי חקירה חחח בסוף אמרתי שזה לסבא שלי .
אביעד יש אנשים שלא אוהבים ששואלים אותם יותר מדיי שאלות .. אני זוכר בסייקל ראשון המוכרת עשתה לי חקירה חחח בסוף אמרתי שזה לסבא שלי .
לי פעם באה ביציאה הרוקחת מהסופר פארם שצריך מרשם למחטים חח . אני לא אוהב ללכת לסופר פארם או בית מרקחת ולקנות משם , לא שובר תראש מזמין מהמקור שלי מאיביי מגיע לי תוך יומיים עם מס מעקב הולך לדואר לוקח 100 מחטים כחולים בקופסא ו/או 100 מזרקים וסלאמת